zuzolandia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 witanko i pozdrawianko!!!!!!!! jejkuuu ile foteczek !!!! slicznie tam macie faktycznie !!! oj naczytalam sie o tej dysplazji ......zlociutka tak jak wiekszosc juz tu powiedziala najlepiej rtg i wtedy bedzie wiadomo..........nos do gory!!! heeheheheh ale faktycznie zeby tyle rodzenstwa bylo dysplastykami to rzeczywiscie pechozol....albo co innego...... Quote
natija Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 co do dysplazji to okazalo sie,ze wcale nie ma 4 :) zle zrobione zdjecie i ktos plotke poscil :))....cale szczescie .widoki sanaprawde super tu jest gdzie chodzic,teraz niestety zla pogoda u nas zimno pada,dzisiaj byla nawet burza i grad padal #hmmm jak bedzie fajnie jutro tu pojde z Agentem do parku tam dopiero jest pieknie,zreszta sami zobaczycie....co sie bede chwalic,zobaczycie i ocenicie:))) Quote
zuzolandia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 no tak plotki sa wszechobecne !!! ehehehe czekam na te parkowe foteczki ;-) Quote
natija Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 No to zamow u nas dobra pogode na jutro ;) Quote
sota36 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 natija napisał(a):co do dysplazji to okazalo sie,ze wcale nie ma 4 :) zle zrobione zdjecie i ktos plotke poscil :)) taaaa.pewno jakis ( albo jakas) "zyczliwa". Skad my to znamy?Niech tacy wlasne podworko pierw wysprzataja! Quote
natija Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Musze sie pochwalic moj Agencik staje sie powoli prawdziwym mezczyznam i jak to na mezczyzn przystalo 2 razy siekal na 3 lapkach :) Chyba na powaznie zaczal rywalizacje z Gutkiem ;) Quote
natija Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 ok mykam spac,jeszcze krotki spacerek i nyny,bo jutro czeka znow ciekawy dzionek,a jak bedzie ladnie to nowe zdjatka w parku beda :)dobranoc,do zobaczenia,alebo uslyszenia jutro,pozdrawiamy,caluski papa :) Quote
sota36 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 natija napisał(a):Musze sie pochwalic moj Agencik staje sie powoli prawdziwym mezczyznam i jak to na mezczyzn przystalo 2 razy siekal na 3 lapkach :) Chyba na powaznie zaczal rywalizacje z Gutkiem ;) taaaa, ludz sie ludz. Moj ur 6lipca, na 3 lapach pierwszy raz siknal 11 listopada! Jak sie cieszylam! Potem lapy mu sie poplataly, probowal podniesc 2 tylne naraz i ciapnal na doopsko do prosto w siuski. Widocznie przezyl traume, bo znow sikal po damsku kilka miesiecy:) Quote
natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 no dzisiaj znowu sikal jak dziewczynka,chyba masz racje,moze nie jest jeszcze calkiem przygotowany by byc prawdziwym mezczyzna ;) a moze podoba mu sie szczeniecy wieczek;) Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a Kreon sika jak dziewczynka jak jest już skrajnie zmęczony gonitwą za piłką :evil_lol: i nie ma siły nogi podnieść :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Mój Ben sika jak dziewczynka w wysokiej trawie, po prostu lubi jak go coś smyra po jajkach :lol: Na RTG i tak bym się wybrała, zeby być spokojniejszą :) Czekamy na fotki:loveu: Aha, no i zapraszam do mnie, u mnie też widoczki mojego lasu :loveu: Quote
natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 ja tez wkleje pare fotek z wczesniej bo chyba z parku beda nici :( szaleje tak: a to zazwyczaj ogladamy jak chodzimy tam na spacery :) a tu konskie zady ;) Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 http://img301.imageshack.us/img301/3562/agentnesskatb9.png zakochać się można :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 eheheh a co zlego w damskim sikaniu u faceta ? przynajmniej nie niszczy krzakow i drzew wkolo jeno troszku trawki wypali ktora i tak odrasta ;-)hehhehhe psiak mojego wujka mieszanka owczarka z czyms tam;-) cale swoje psie zycie sikal jak ziewcyna czym moj wuj byl wrecz zachwycony ;-)bo wszelkiego rodzaju iglaki i inne krzewy zyja do dzisiaj ;-) heheheheh pogoda sie u nas popsula bleeee pewnikiem z niemiec do nas przylazla ;-) ehhe boszzzzzzzzzzzz ale masz sliczniutka coreczke !!!!!!! Quote
panienkabubu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 natija, wybacz pytanie - ale jak masz na imię? :cool3: nooooo pogoda z niemiec przyszła na śląsk i zagłębie! Quote
panienkabubu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 natija napisał(a):Patrycja jestem :) Miło mi, Kasia :) Tak więc Patrycjo - korzystajcie z Agentem póki Gut na wakacjach, Zuzance pewnie smutno, trzeba ją pocieszyć :cool3: Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ty tu Kasia Agenta nie podpuszczaj :evil_lol::evil_lol: wiesz, Gut to kawał chłopa i w dodatku po agresywnym tatusiu!!!!!!!! Quote
natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 masz racje Kasia,poki niema Gutka szanse Agenta sa wieksze:)musze pogadac z Agentem,zeby pogadal z Zuzia;) Quote
natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Agent mlody,ale zaradny i szybki jak blyskawica da se rade ;) Quote
sota36 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 eria napisał(a):ty tu Kasia Agenta nie podpuszczaj :evil_lol::evil_lol: wiesz, Gut to kawał chłopa i w dodatku po agresywnym tatusiu!!!!!!!! taaaaa , agresja Guta jest znana! Polega na ...zalizywaniu na smierc!!! Quote
panienkabubu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 no no no to póki co nie ma gadania tu na forum, tylko do Agenta, niech się stanie w końcu prawdziwym Agentem i zarwie koleżankę, póki ma możliwości!!!!!:lol: Quote
natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Agent napisal do Zuzi zobaczymy co ona na to,na zachete wyslal jej zdjecie ze swoim dlugim jezorem ;) Quote
sota36 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dlugi jezor? TO JEST DLUUUUGI OZOREK! p.s. Gut odpisal! Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 pamiętam fote na której Gut miał jeszcze dłuższy jęzor!!!!! Quote
Recommended Posts