Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witanko i pozdrawianko!!!!!!!!
jejkuuu ile foteczek !!!! slicznie tam macie faktycznie !!!
oj naczytalam sie o tej dysplazji ......zlociutka tak jak wiekszosc juz tu powiedziala najlepiej rtg i wtedy bedzie wiadomo..........nos do gory!!! heeheheheh
ale faktycznie zeby tyle rodzenstwa bylo dysplastykami to rzeczywiscie pechozol....albo co innego......

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do dysplazji to okazalo sie,ze wcale nie ma 4 :) zle zrobione zdjecie i ktos plotke poscil :))....cale szczescie .widoki sanaprawde super tu jest gdzie chodzic,teraz niestety zla pogoda u nas zimno pada,dzisiaj byla nawet burza i grad padal #hmmm jak bedzie fajnie jutro tu pojde z Agentem do parku tam dopiero jest pieknie,zreszta sami zobaczycie....co sie bede chwalic,zobaczycie i ocenicie:)))

Posted

natija napisał(a):
co do dysplazji to okazalo sie,ze wcale nie ma 4 :) zle zrobione zdjecie i ktos plotke poscil :))

taaaa.pewno jakis ( albo jakas) "zyczliwa". Skad my to znamy?Niech tacy wlasne podworko pierw wysprzataja!

Posted

Musze sie pochwalic moj Agencik staje sie powoli prawdziwym mezczyznam i jak to na mezczyzn przystalo 2 razy siekal na 3 lapkach :) Chyba na powaznie zaczal rywalizacje z Gutkiem ;)

Posted

ok mykam spac,jeszcze krotki spacerek i nyny,bo jutro czeka znow ciekawy dzionek,a jak bedzie ladnie to nowe zdjatka w parku beda :)dobranoc,do zobaczenia,alebo uslyszenia jutro,pozdrawiamy,caluski papa :)

Posted

natija napisał(a):
Musze sie pochwalic moj Agencik staje sie powoli prawdziwym mezczyznam i jak to na mezczyzn przystalo 2 razy siekal na 3 lapkach :) Chyba na powaznie zaczal rywalizacje z Gutkiem ;)
taaaa, ludz sie ludz. Moj ur 6lipca, na 3 lapach pierwszy raz siknal 11 listopada! Jak sie cieszylam! Potem lapy mu sie poplataly, probowal podniesc 2 tylne naraz i ciapnal na doopsko do prosto w siuski. Widocznie przezyl traume, bo znow sikal po damsku kilka miesiecy:)

Posted

no dzisiaj znowu sikal jak dziewczynka,chyba masz racje,moze nie jest jeszcze calkiem przygotowany by byc prawdziwym mezczyzna ;) a moze podoba mu sie szczeniecy wieczek;)

Posted

Mój Ben sika jak dziewczynka w wysokiej trawie, po prostu lubi jak go coś smyra po jajkach :lol:

Na RTG i tak bym się wybrała, zeby być spokojniejszą :)
Czekamy na fotki:loveu:
Aha, no i zapraszam do mnie, u mnie też widoczki mojego lasu :loveu:

Posted

eheheh a co zlego w damskim sikaniu u faceta ? przynajmniej nie niszczy krzakow i drzew wkolo jeno troszku trawki wypali ktora i tak odrasta ;-)hehhehhe psiak mojego wujka mieszanka owczarka z czyms tam;-) cale swoje psie zycie sikal jak ziewcyna czym moj wuj byl wrecz zachwycony ;-)bo wszelkiego rodzaju iglaki i inne krzewy zyja do dzisiaj ;-) heheheheh
pogoda sie u nas popsula bleeee pewnikiem z niemiec do nas przylazla ;-) ehhe
boszzzzzzzzzzzz ale masz sliczniutka coreczke !!!!!!!

Posted

eria napisał(a):
ty tu Kasia Agenta nie podpuszczaj :evil_lol::evil_lol: wiesz, Gut to kawał chłopa i w dodatku po agresywnym tatusiu!!!!!!!!

taaaaa , agresja Guta jest znana! Polega na ...zalizywaniu na smierc!!!