zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 hanysy my som ze krfiii i kosci hihihihihihih Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 zuzolandia napisał(a):hanysy my som ze krfiii i kosci hihihihihihih Ja! Some hanysy!:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 apple napisał(a):Ja! Some hanysy!:evil_lol: No właśnie nie :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 panienkabubu napisał(a):No właśnie nie :evil_lol: nie rozumiec :evil_lol: rozwinac temata plissss :evil_lol: jestesta juz na miejscuuuu??????????? Quote
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial Black]WESOLYCH SWIAT NA SLUNSKIEJ ZIEMI ZYCZYMY!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
natija Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 dziekuje Gasira:):):)super:):) tak jestem juz w Polsce:):)aut mnostwo bylam na granicy o 12 ,super bylo:):) psiaki powoli sie oswajaja kot tez:) potem wstawie pare zdjec:) Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 natija napisał(a):dziekuje Gasira:):):)super:):) tak jestem juz w Polsce:):)aut mnostwo bylam na granicy o 12 ,super bylo:):) psiaki powoli sie oswajaja kot tez:) potem wstawie pare zdjec:) Jakiej granicy!?:crazyeye:Przecież my już bez granic! :evil_lol: Quote
natija Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 na bylam na granicy dokladanie o 23 45 wiec sprawdzali paszporty,ale zostalismy do 12 bo chcielismy zobaczyc jak to bedzie wygladac.robili fotki wiec moze gdzies sie tam znajde.... Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 natija napisał(a):na bylam na granicy dokladanie o 23 45 wiec sprawdzali paszporty,ale zostalismy do 12 bo chcielismy zobaczyc jak to bedzie wygladac.robili fotki wiec moze gdzies sie tam znajde.... Turyści - jak słowo daję :evil_lol: Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 natija napisał(a):hahaha dokladnie;);) I jak na ojczyźnie się masz? Lepi niż na wygnaniu?:evil_lol: Quote
natija Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 a sniegu ni ma ,jakos szaro jest.... jak wyjerzdzalam od nas tu bylo bialo snieg napadal,co prawda malutko ale zawsze cos.A tu nie ma,mam nadzieje ze do swiat nasypie:) takie wlasnie moje szczescie jak u nas w lato bylo zimno dosyc to pojechalam do Polski nacieszyc sie sloncem i co dupa zrobilo sie zimno. a jak teraz bedzie tak samo ze sniegiem to sie wsciekne... Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 natija napisał(a):a sniegu ni ma ,jakos szaro jest.... jak wyjerzdzalam od nas tu bylo bialo snieg napadal,co prawda malutko ale zawsze cos.A tu nie ma,mam nadzieje ze do swiat nasypie:) takie wlasnie moje szczescie jak u nas w lato bylo zimno dosyc to pojechalam do Polski nacieszyc sie sloncem i co dupa zrobilo sie zimno. a jak teraz bedzie tak samo ze sniegiem to sie wsciekne... Jak to nie ma śniegu - u mnie leży co prawda nie dużo (jak idziesz to czubek czapki widać) ale trochę jest :diabloti: Quote
natija Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 tu akurat w Pyskowicach nie ma,ale w Gliwicach troszke jest... Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj w domku :loveu::loveu::loveu: życzonka .....zapraszam :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9136678#post9136678[/FONT] Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 natija napisał(a):tu akurat w Pyskowicach nie ma,ale w Gliwicach troszke jest... To zapraszam na świeta do Jaworzna:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hejaa no to ja czekam na zdjecia;) Quote
natija Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 beda zdjecia obiecuje:) teraz sie baterie laduja,a potem bede focic i wstawie:) Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 natija napisał(a):beda zdjecia obiecuje:) teraz sie baterie laduja,a potem bede focic i wstawie:) To czekamy! Byle nie o pólnocy bo ja juz śpię :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 natija napisał(a):beda zdjecia obiecuje:) teraz sie baterie laduja,a potem bede focic i wstawie:)taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, obiecanki macanki a glupiej to radocha! Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 sota36 napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, obiecanki macanki a glupiej to radocha! Buuuuahahhahahahahahahahahaha:evil_lol: Quote
Recommended Posts