natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 witam dziekuje za avaterek i banerek:loveu: Agent na poczatku byl niepewny mikolaja,ale potem bylojuz ok:)a jak dostal prezent to juz calkiem,dostal zabawke i smakolyki:) a wiecej zdjec z mikolajem wkleje za chwilke Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Agenta nie mam jak dostaje prezent moj Tz dzieci pstrykal.... a to mina dzieci na wchodzacego mikolaja:) caluski dla mikolaja:) czekam.... prezenty:) Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Agencik jutro ma urodzinki pierwsze:):):):)bedzie torcik z mieska:):) Quote
eria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 nie zapomnij zrobić foty torcikowi i Agentowi świętującemu !! :multi: Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 eria napisał(a):nie zapomnij zrobić foty torcikowi i Agentowi świętującemu !! :multi: nie zapomne:):):) ale ten czas przelecial,normalnie nie moge uwierzyc,wydaje mi sie ze minal dopiero miesiac:) Quote
sota36 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No to jutro znow impra!!! Zebym tyloko zalapac sie zdazyla! Quote
emdziolek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Witanko:multi::multi: JEstem pierwszy raz i widziałam pięknego kudłacza:multi: To briard?:loveu: Buziole! Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='emdziolek']Witanko:multi::multi: JEstem pierwszy raz i widziałam pięknego kudłacza:multi: To briard?:loveu: Buziole! witam i dziekuje za odwiedzinki:) tak to briard:) Quote
emdziolek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='natija']witam i dziekuje za odwiedzinki:) tak to briard:) Agencik jest pięękniutki:loveu: Bede częśćiej tu przybywać:evil_lol: Buziaki!:diabloti::diabloti: Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 a to mam nadzieje nowy kolega Agenta,narazie malutki:)mam nadzieje,ze Agent go polubi:)jak Wam sie podoba bialasek?? a zeby bylo smieszniej to nazywa sie Terminator:):) Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 jak mozecie to podnoscie charciki oto link do nich http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9059246#post9059246 Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 gassira napisał(a):słodziakowy bielusek:loveu: ma teraz 6 tygodni Quote
ariss Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 natija napisał(a):ma teraz 6 tygodni i już u nowych właścicieli:crazyeye: Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 gassira napisał(a):i już u nowych właścicieli:crazyeye: facet szybko chcial sie go pozbyc:( Quote
ariss Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 natija napisał(a):facet szybko chcial sie go pozbyc:( to co za facet:mad::crazyeye: ale dobrze,że już w nowym, kochającym domku;) Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 gassira napisał(a):to co za facet:mad::crazyeye: ale dobrze,że już w nowym, kochającym domku;) moj brat jak go zobaczyl to mu sie zal zrobilo i go wzial....4 godz jazdy w jedna strone,no i jeszcze zaplacil za niego.... Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :multi::multi:ale Agent ma fajnego kumpla :loveu: witanko :loveu::loveu: Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi:ale Agent ma fajnego kumpla :loveu: witanko :loveu::loveu: Agent go jeszcze nie zna:)ale za 2 tygodnie pozna:cool3:przynajmniej jak bedziemy w Polsce to bedzie mial z kim latac jak maly podrosnie:) Quote
eria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 szkoda że ten mały to piesek a nie suczka, bo może z tego przyjaźni nie być ;) Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 eria napisał(a):szkoda że ten mały to piesek a nie suczka, bo może z tego przyjaźni nie być ;) mam nadzieje,ze wyjdzie cosik z tej przyjazni,bo jak nie to nie bede miala gdzie do Polski jezdzic:( Quote
ariss Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 musi wyjść,nie może być inaczej:eviltong: Quote
natija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 o oto pare fotek ze spacerku ,ktorego wlasnie wrocilsmy,tak na dobranoc wrzycam:) biegne:)pada u nas.... a tak sie otrzepuje:)nie lubie deszczu.... Quote
Recommended Posts