natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 ja poszlam wczoraj za pozno spac i z rana juz pobudka:(i tylko pije kawe za kawa,ale jakos nie dzialaja.... Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 a co Gut juz wlosy obgryza,boi sie ,zazdrosny jest;););) Quote
sota36 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 NO jak cholera jest zazdrosny! Gryzie kudly na lapach,a jo lecado psychoanalityka z nim ... na kozetka! Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 a zreszta my tez sie mozemy spotkac w chorzowie albo Pyskowicach w koncu to niedaleko:):):););) Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 to powiedz Gutowi ,ze Agent powiedzial ze bedzie trzymal pychol przy sobie:) Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :razz:.....o spotkanko ....kawa......fotek brak ...:evil_lol: witanko :multi::multi::multi: Jak zdrówko dziewczynek ?? Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 coraz lepiej juz sie kluca bija,szaleja wiec wszystko wraca do normy:):) Quote
sota36 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Łopki! Alewlasnie - jak zdroweczko dziewcynek?!?!?! Quote
sota36 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Upsssssssssssssssssssssssss:oops::oops::oops::oops: Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 hihih:):):)powiedzialas Gutowi juz sie uspokoil,szkoda by bylo tych jego kudelkow fajnych:):):) Quote
sota36 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 natija napisał(a):a zreszta my tez sie mozemy spotkac w chorzowie albo Pyskowicach w koncu to niedaleko:):):););) nooooooooooooo,my chetni ( psssss znajac zuzole- to tez! Ale! Mamy wiekciejsza rodzink, niejakiego Vasco!)BRIARDZIA RODZINKASIE POWIEKCIEJSZA!!!!! Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 wqiem wiem Vasko jest uroczy maluszek:):) no to do spotkanka jeszcze sie zgadamy:)oby nie bylo tak jak ostatnio,ze nie wyszlo i przypomnialo nam sie dopiewro jak juz bylam u siebie.... Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 natija napisał(a):coraz lepiej juz sie kluca bija,szaleja wiec wszystko wraca do normy:):) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to znaczy że już oki ;) Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to znaczy że już oki ;) dokladnie wszystko wraca do normy:););) Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 wiecie moze czy dla duzych psow sa moze szelki,ale takie z gabko,a nie same paski???chce Agenta wybrobowac na sanki,moze sie nada;);) Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a moze kup te szelki dla zaprzegowcow np Manmat. http://www.manmat.prv.pl/ Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Marta_Ares napisał(a):a moze kup te szelki dla zaprzegowcow np Manmat. http://www.manmat.prv.pl/ wlasnie o takie mi chodzilo:):):)dzieki:) Quote
sota36 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 natija napisał(a):wiem wiem Vasko jest uroczy maluszek:):) no to do spotkanka jeszcze sie zgadamy:)oby nie bylo tak jak ostatnio,ze nie wyszlo i przypomnialo nam sie dopiewro jak juz bylam u siebie.... skoro ma sie takiego polbrata, to nie nie ma innego wyjscia! Jaka na nim odpowiedzialnosc spoczywa! Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to znaczy że już oki ;)ufff, kochamy te Twoje dziewczyny!!!! natija napisał(a):dokladnie wszystko wraca do normy:););) no i znow " uff" - jak dobrze czytac takie wiadomosci!!! Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 dziewczyny zdradcie mi ta tajemnice jak Wy to robicie ze cyujecie kilka cytatow w jednym poscie,ja nie umiem:( Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 natija napisał(a):dziewczyny zdradcie mi ta tajemnice jak Wy to robicie ze cyujecie kilka cytatow w jednym poscie,ja nie umiem:( naciskamy takie coś z plusikiem tam gdzie chce sie zacytować a potem odpowiedź albo cytuj Quote
sota36 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Alus dzieki!! Bo kiedyto samo pisalam, moj komp zwariowal i postu nie wyslalam! Quote
natija Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Alicja napisał(a):naciskamy takie coś z plusikiem tam gdzie chce sie zacytować a potem odpowiedź albo cytuj no juz zakumalam:) sota36 napisał(a):Alus dzieki!! Bo kiedyto samo pisalam, moj komp zwariowal i postu nie wyslalam! juz wiem:):) udlao sie\:) Quote
Recommended Posts