zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ooooooooooa my na swieta w gorki jedziemy konkretnie do brennej Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 wszyscy pisza na linkach i latam od jednej do drugiej juz mnie palce bola,ale zamet jest,kazdy nadrabia poki moze,przynajmniej se dzisiaj popiszemy:):) Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 noooooooo ruch jak w rzymie hehheheheheh Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 dobra cioteczki spadam bo rano trza wstawac,a tu macie na dobre spanie,bo dogo zaraz umrze:drinka: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 tiaaaaaaaaaa koncowe odlicznieeeeeeeeeee Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 do zobaczenia cioteczki mam nadzieje,ze do jutra rana,albo polodnia,no w najgorszym wypadku do wieczorka,innej opcji juz nie ma..:) Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 acha przynajmniej sie wyspicie cioteczki;););)jeszcze 7 min:) juz mykam naprawde:) Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 kto sie wyspi to sie wyspi hehhehheehh Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 nomi zostalo 7 godz mam nadzieje,ze mi wystarczy,a jak nie to duzo kawy bedzie;) Quote
Marzena&Gusti Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cześć!i jak po odwyku od dogo?:) Quote
zuzolandia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 helooooooooooooooooooooo dogo jest a ciem ni maaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
natija Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: nareszcie:):):):):):):)jestem juz:):):) :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Marzena&Gusti Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Pisz pisz jak na odwyku było ,znów kolejna przerwa nas czeka... Quote
natija Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 oj na odwyku bylo dosc nieciekawie,wpierw deszcz caly czas,nawet dnia bez dogo spacerami nie moglam zapelnic:(:( a na domiar zlego Agent rozwalil worki na plastiki i potem zygal:(balam sie o niego,ale przeszlo:)a dzisiaj zadzwonil tel wiec lecialam odebrac,a on cwaniaczek wykorzystal i zezarl udko,to nic tylko bolam sie bo razem z koscia,ale cale szczescie nic mu nie jest:) z niego caly Agent wie jak podejsc:) ale najciekawsze bylo wczoraj,az trudno uwierzyc,jak bymi to ktos napisal to pewnie sama bym nie uwierzyla,a wiec streszczam kolejna relacje pies kot Quote
natija Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 miesko wolowe bylo wczoraj w garnku,kotek wskoczyl i wyjadal,a potem zrzucama na podloge czekajacemu agentowi,a sosik sama wylizywala,zdolne te moje bestie:) wiem ze ciezko w to uwierzyc,ale z reka na sercu jest to 100 % prawda. jak to zobaczylam to nie wiedzialam,czy sie smiac czy plakac,bo miesko mialo byc na nastepny obiad,wiec byly udka,ktore Agent zezarl:) chyba przejdziemy na wegetarianizm:) Quote
Marzena&Gusti Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Hehe z głodu padniecie przez te zwierzaki:DCiężko uwierzyć,ale wierzę!My już śpimy:)Buziaki!Kolorowych snów! Quote
natija Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 jak nie bylo dogo to bawilam sie w nauke banerkow i takie cosik mi wyszlo:oops: Quote
natija Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 wieczorkiem wkleje pare fot jaka byly pogoda jak dogo nie dzialalo :( no i Agent kontra Viktorikontra smakolyk :):) Quote
Marzena&Gusti Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Banerek przyciąga wzrok:)Bardzirj podoba mi się numer 2:)Czekamy na foteczki Quote
natija Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 ale dlugo sie stronki wczytuja, nie mam cierpliwosci,sorki,ze Was nie poodwiedzalam jak wieczorkiem bedzie lepiej to obiecuje ,ze nadrobie i do Was wszystkich wpadne :cool3: Marzenka mi tez den drugi sie bardziej podoba ten pierwszy troche sknocilam:) Quote
Marzena&Gusti Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 To tak jak mi:)Pierwszy ma ładne kolorki,ale mało czytelny:) Quote
Recommended Posts