natija Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 no i jak na pierwszy raz moze byc ta siara :););) Quote
natija Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Mykam nyny trzymajcie sie cioteczki:) czekalam czekalam i sie Was nie doczekalam,przyszla jedna wierna cioteczka :) caluski Ci ;) Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://img134.imageshack.us/img134/6422/sniegbr6.jpg jak na pierwszy raz to calkiem niezle ...ja tylko ramki potrafie robic heheeheh druga przerobka swietnaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Marzena&Gusti Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć!Dziewczyny gratuluje cierpliwości!:)Wczoraj nie byłam w stanie nic pisać,nerwy na to nie pozwalają:)Ja to się zupełnie nie znam na tych obrazkach:)Fajne! Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 ja tez sie nie znam probowalam sobie tylko,bo bylo mi zal ,ze macie snieg a ja nie:( ale za to u nas dzisiaj sloneczko sie przedziera,wiec moze bedzie ladnie:):) Quote
Marzena&Gusti Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 W Warszawie jeszcze śniegu nie było:)Kilka dni temu przez chwilkę padał-ale z deszczem... Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 dogo muli,ze nie mam juz sil:( ale zapowiada sie ladna pogoda,wiec jak sie utrzyma to beda fotki zespacerku:):)oby sie udalo:)trzymajcie mocno kciuki,zeby pogoda sie utrzymala i nie lalo:):) Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Baterie do aparatu sie laduje,wiec aparat nie nawali oby pogoda tez nie nawalila:):modla: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 witanko poranne ....:multi::multi::multi: 7 minut czekałam na otwarcie stronki :shake: Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 a wiec zdaje relacje: rano piekna pogoda ani jednej chmurki wiec ciesze sie,ze popoludniu pojdziemy na spacer:)dzieci zjadly obiadek,ubraly sie(tzn ja je ubralam:) )no i wyszlismy niestety nie zdazylismy dojsc na pola:(:(a czemu juz wyjasniam patrzcie na fotki.... Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 mokro a moje dzieci w kaluzach,ej pancia patrz co te urwisy robia... ale pogoda spacer sie nie uda:(ale pani mowi ze musze sie przyzwyczaicbotu takjest... uciekam do domu nie lubie taki mokry byc... na choc juz do domu bo jak nie toprzegryze smycz,eeee nie da sie cos mam na pysku zapomnialem,udam gryzlymoze sie przestraszy;) Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 no jestem w domku doczekalem sie pani przestraszyla sie jak zrobilem gryzly i jestem teraz sie wycieram bom mokry a nie lubie,kocyk dzieci moze byc,fajny miecutki jest:):) fajnie sie tez na nim lezy,pobrudzilem juz nie oddam go:) tak wygladam po wycieraniu a tak z bliska moja mordka:):)fajny jestem co;);)nawet mokry;););) Quote
panienkabubu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 My mamy śnieg :loveu: Mam pytanie, może niemiłe :cool3: Spuszczasz Agenta ze smyczki czasem? :cool3: Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 niestety kolo bloku i tam gdzie duzo ludzi czy psow to nie moge:( Quote
panienkabubu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ech szkoda :/ Ale poza bloczkiem biega co? :loveu: Szkoda, że daleko meiszkacie :p w sumie ostatnio miałam się spotkać z tych briardem od Martyny, ale jakoś nie miałyśmy okazji.. To może niebawem ją sproszę na sapcer po lesie w zimie to beda fotki :loveu: przypomnij ile agent ma miesiecy? Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 fotki w lesie zima:loveu: Agent w niedziele skonczyl 11 miesiecy daleko nie daleko czesto do Polski przyjezdzam teraz bede w grudniu no i zachocze troche styczen :):):) Quote
panienkabubu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 To jak coś to zapraszam na spacerek do Sosnowca :loveu: Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 a moze na sylwka w gory sie wybieracie,szukam dogomaniakow moze akorat sie uda z kim spotkac i na zywo zyczonka zlozyc:):) Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://i212.photobucket.com/albums/cc26/natija_p/buzka.jpg wowowwowowowo ale wielgachny jezorrrrrrrrrrrrrrrr;-) no tosta mieli szpacyr ni ma co ;-) Quote
Cheritka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 O matko ile suszenia :p jak ja się cieszę ,że mam małe pudelki :multi::multi: Quote
panienkabubu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 zalezy co rozumiesz pod pojęciem góry :] Quote
natija Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 panienkabubu napisał(a):zalezy co rozumiesz pod pojęciem góry :] Gorki wielkie:):)kolo brennej bielska,ustronia i te strony Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 natija napisał(a):Gorki wielkie:):)kolo brennej bielska,ustronia i te strony :multi::multi::multi:moje weekendowe strony ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki mokry ;) http://i212.photobucket.com/albums/cc26/natija_p/kocyk.jpg Quote
Recommended Posts