Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oto pare foteczek :)
Agent ma dzisiaj 11miesiecy z tej okazji dostal foczke,bo mu sie marza ciagle jakiejs wywa****e;)

kicia:)

tak kansumuje Agen pozostalosc po obrozy....

linke tez mam :)

Posted

tyle pozostalo po obrozy...:(

nie zabieraj foczki nie oddam to prezent,dostalem ja ...

nie dalem se odebrac:)w koncu to moje:)

obroza tez jest ok :)fajnie sie ja przegryza,w koncu owoc zakazany najlepiej smakuje:)tak chyba mowi moja pani:)

Posted

sota36 napisał(a):
Taaa, no to jak dalas mu stara obroze, to pewno i do nowej sie dobierze zebvolami -hihihi

stara popsul wiec dalam mu zeby dokonczyl dzielo,ale juz za bardzo jej nie chce chyba wie ze juz jest popsuta wczesniej przegryzl kaganiec,do smyczy juz tez sie dobieral,ale cale szczescie,ze na czas zauwazylam...musze chowac wszystkie jego obroze smycze i kagance,a najlepiej lubi te ze skorki....

Posted

Agencie - nie pisze " drogi", bom rormarny pies, czyli taki , co lubi dziewczynki.
Sluchaj no - "Młody"! Sluchaj, to , co Ci szczeknie troche starszy brat.
POGON - DO CHOOLERY - TWOJA, ZEBY ROBILA CI WIECEJ FOT, I ZEBY TE FOTY DAWALA DO TOJEJ GALERII!!! Masz fajna rodzinke, wiec - POGON ja! W koncu - nam - psom - cos od zycia sie nalezy! Choby jakas " galeryja"!
A Mója, czyli Jola, ciagle mi leb moj kudlaty suszy, ze jakos u Ciebie malo tych fot!A co ja jezdem? Jakis prorok, czy co? Jak ja mam szczeknac do Twojej? Nie wiem... W koncu maluch juz nie jezdes - wiec ZALATW TO!!!!
Wiec piszem do Cie ten list!
Pozdrawiam, ale nie caluje, bom rormarny chlop - Gutek.

Posted

Witaj Gutek:)
moja pani jest troszka zla na mnie bo chciala mnie dokladnie wyczesac,a ja jakos nie mialem ochoty i sie zezloscila,powiedziala,ze nie bede piekny jak mnie nie wyczesze,a co ona moze wiedziec tak tez przeciez dobrze wygladam:)potem sie przylize dam poczesac moze to i fotkie pewnie bedzie pstrykac tak,ze ja ich bede mial juz dosc,ale zagadam nie martw sie:):)zalatwie to jak prawdziwy mezczyzna,no w koncu za niecaly miesac bede 100% mezczyna:):)

Posted

Aaaaaaa - za niedlugo wiem, ze uchleje sie jak prosiak ( Bonie dyda - co ma bidny prosiak do tego?) bo u Cie impra bedzie!!! Nie wiem, czy ja godzien zaproszenia Twego, ale i tak bede!!! I laski jakies sciagne! Gutek

Posted

Gutek nic sie nie martw imprezka bedzie tu a potem powtorka moze byc w Polsce bo moja pani mowi ze jedziemy na swieta i sylwestra do Polski:):)wiec moze tym razem cosik z naszej schadzki wyjdzie ;););)

Posted

:razz: Wpadliśmy do Was na chwilkę,bo dogo dzisiaj źle działa...
Mizianki dla tego pięknego kudłacza z włochatymi uszami :cool3::cool3::cool3: