Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://img249.imageshack.us/img249/2654/znajdziesiektoschetnyct9.png

sliczniutki Agencik !!!! ech kiedy to Zuzola byla taka mloda :evil_lol::evil_lol:i taka mała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witej mlodzieniaszku tu Zuzanka :loveu: widzem ze starszym ciciatym konkuryncja rosnie i dobrze :diabloti: niech sie te stare ciciate dooopy sztresuja jak mawia moja PANCIA a una wiy co godo :diabloti: choc czasami to tak beloto ze nijak niy umia jej zrozumiec i niy wiym o zooo jej chozi :eviltong:......w mlodosci sila Agencie Jej Ciciatej Mosci :multi::multi:.....szczekam do ciebie wesolutko i macham ogoniskiem !! hauu

A pyskato Zuzola ze hej heheh wstawiaj ten nowy zestaw banerkowy jakby byly klopoty to wal na gg ...ostatnio zostalam osiwecona i wiem jak je wstawiac bo zawsze z tym mialam problem hehe:evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oto dzisiejsze fotki
jak ja lubie je obserwowac :) rozpoznajecie ??

łapki z przodu :)

lece

polowanie

wypatrywanie

zapinanie :) kto mnie zapina hmm...widzicie tam kogos

Posted

niestety kaganiec zakladam dla spokoju mojego,bo z moim Agencikiem nigdy nic nie wiadomo
Dzieki, Twoj czarnulek tez niczego sobie :)
jejku nie umiem banerka swojego wstawic :(

Posted

[quote name='eria']
podczepiłam Ci odsyłacz do banerka, kliknij w baner prawym przyciskiem, kopiuj, potem wejdź w edycję podpisu i w oknie edycji kliknij 'wklej'

nie da sie wkleic ,nie wiem czemu :(

Posted

hm myslalem,ze podesliecie tu do mnie jakas fajna kolerzanke,ale jak narazieto echo, i jak tu nie mam uganiac sie za Zuzia ;) Gutek do Ciebie nalezy,zebys mi kogos podeslal,bo jak nie to bede probowal zaprzyjaznic sie z Zuzia,wiesz samemu tak jakos smutno ... Gutek tzrymam kciuki,ze mi kogos znajdziesz :)

Posted

http://img102.imageshack.us/img102/607/leceja9.png

Czy on tu jest w kolczatce???

A żeby wstawić sobie banerek to musisz wejść w Panel Użytkownika, później po lewej stronie z menu wybierz "Edytuj Podpis". Po otworzeniu wyskoczy Ci okienko w którym wpisz:

[ url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81556][img ]http://i5.tinypic.com/62n9ytg.jpg (tylko usuń spację między pierwszym [ a url oraz przy img i ] :) )

No i następnie "Zapisz podpis":) i wszystko:)

Posted

natija napisał(a):
kolczatke ma tylko do szkolenia rzuca sie na inne psy i czasem na ludzi,jak dobrze popatrzysz na inne zdjecia to zobaczysz,ze tez ma na szyi normalno obroze :)

Aha :cool3: no mój Ben też czasem chodzi na kolczatce więc nic nie mówię, ale myślałam, że briardy to takie spokojne i delikatne psy, że kolczatki nie potrzebują:cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Aha :cool3: no mój Ben też czasem chodzi na kolczatce więc nic nie mówię, ale myślałam, że briardy to takie spokojne i delikatne psy, że kolczatki nie potrzebują:cool3:

To przede wszytstkim pilnujace,a zreszta kazdy pies,ktory nie byl za malego socjalizowany ma problemy potem z innymi psami i ludzmi :( jest to zreszta niezalezne od rasy

Posted

natija napisał(a):
To przede wszytstkim pilnujace,a zreszta kazdy pies,ktory nie byl za malego socjalizowany ma problemy potem z innymi psami i ludzmi :( jest to zreszta niezalezne od rasy

Znam takie osobniki, bo mój Ben niestety też należy do takiego gatunku, że za wczasu nie socjalizowałam go, a teraz to już chyba za późno - ciągnie tak czy siak ;) Może i nie z agresją, ale z chęcią przywitania się, a zatrzymaj takie 80 kg bydle ciągnące w jedną stronę.... ;)
Także chyba wiem, co czujesz:)