natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ok mykam nyny cioteczki:) nie zaspiewajcie sie za bardzo bo rano bedzieciemialy niezlego kaca;)#eviltongue Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 jeeeeeeeee ale nos dobijosz tym sloncem na fotach hehhhhhhehhheeheh u mnie zapity i zaspiywany blozek .........musza jutro jakies foty dac hehheheheh Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :hand: wstalam :grins: kaca nie mam ani mnie gardło nie boli ;) Quote
Guest Kassie Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ale śliczny kudłacz :cool3: Takie fajne ma uszy ^^ A te miny :evil_lol: Jednym słowem: wypaśny :cool3::cool3::lol: Quote
natija Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 witam wszystkich:):):) ciesze sie,ze nie masz kaca:)ale,ze tak spiewac umiecie to sie nie spodziewalam:):)a ,ze tyle piosenek znacie to juz calkiem ;););) Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 My to som wszechstronnie uzdolnione dziolchy !!!!!!!!! Quote
natija Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 no wlasnie wide:):)a co jeszcze mozecie nam pokazac:cool3: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='natija']no wlasnie wide:):)a co jeszcze mozecie nam pokazac:cool3: :oops::oops::oops:pokazywać nie ...bo my stydlawe som :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedy i za ile :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 haha dobre, kiedy- teraz a za ile -za chwile:):):eviltongue: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='natija']haha dobre, kiedy- teraz a za ile -za chwile:):):eviltongue: no i widzisz .....wystraszyłaś i poszli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko :multi::multi::multi: Quote
DużyCP Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 a tu http://ines.cba.pl/miotA.html są fotki rodzeństwa Agencika !! pozdrowionka z Gdyni Quote
natija Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Alicja wystraszylam chyba faktycznie....do teraz sie boja wejsc,ale cykory hihi;);) DCP bylam widzialam,Agencikafotki juz tez poslalam wiec tez powinny sie pojawic w krotkim czasie:)dziekujemy za odwiedzinki:) Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cykory .... to Agencik ma 9 rodzeństwa ....fajniste wszystkie:loveu: Quote
natija Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 no Agencik ma duzo rodzinka:):) a tatus Agenta mieszka 20 km od nas:):) Quote
natija Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 ok mykam na szybka kawke do tesciowej,potem rownie szybko do przeczkola po corke,a potem mam juz weekend;)a za oknem niestety mocny zimny wiartr i jak zwykle deszcz:(nawet grad sie pojawia:(fotki dzisiaj wrzuce ale domowe.... Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='natija']no Agencik ma duzo rodzinka:):) a tatus Agenta mieszka 20 km od nas:):) no to macie rodzinkę na miejscu ;) [quote name='natija']ok mykam na szybka kawke do tesciowej,potem rownie szybko do przeczkola po corke,a potem mam juz weekend;)a za oknem niestety mocny zimny wiartr i jak zwykle deszcz:(nawet grad sie pojawia:(fotki dzisiaj wrzuce ale domowe.... u nas leje i pada śnieg z deszczem :diabloti: Quote
natija Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 tak ojczulek na miejscu a w dodatku wlascicielka ojczulka jest specjalistka od briardow i ma swoja szkolke:):) no to macie podobna pogode...ja chce lato:) Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='natija']tak ojczulek na miejscu a w dodatku wlascicielka ojczulka jest specjalistka od briardow i ma swoja szkolke:):) no to macie podobna pogode...ja chce lato:) ;)to pospiewamy ....a mnie jest szkoda lata........ Quote
natija Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Z głowy mi wybija sen, Ciężką ręką go zgasiłem, To kolejny przyszedł dzień: Żywot człowieka poczciwego, Żywot człowieka, Żywot mój... Do roboty się szykuję, Ranna kawa w brzuchu gra, Szybko z domu wyskakuję, Każdy gdzieś milcząco gna. W pracy cały dzień do tyłu, Z moim szefem darłem psy, Jak po premii mi poleci, W suchy chlebuś wbiję kły. Quote
ewka i haker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 super masz piesk ikle on juz teraz ma?? Quote
natija Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Deszcz za oknem cichuteńko się rozdzwonił Zwinął słońce w chmurnym płaszczu niby złodziej Na przystankach przemoczeni tkwią przechodnie Jak pisklęta ukrywają się przed chłodem Na drzew liściach deszcz w pośpiechu się podpisał I w kałużach swe góralskie umył kierpce; Stoisz milcząc przed płaczącą okiennicą Zasmucona jak to lato tak jesienne Parasole rozłożyły swe ramiona I nie straszny im reumatyzm ani grypa, A gołębie im się skarżą przeziębione Na balkonach przemoczone suszą skrzydła Quote
natija Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 ewka i haker napisał(a):super masz piesk ikle on juz teraz ma?? jutro 11 miresiecy:) Quote
natija Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Psu włóczędze, który schronił się w śmietniku Kapuśniaczek milszy w misce niż na nosie Psia pogoda zagościła w pieskim życiu Lecz psu trzeba złą pogodę często znosić Quote
ewka i haker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 natija napisał(a):jutro 11 miresiecy:) moj 31.10 skonczyl 14:lol: Quote
Recommended Posts