natija Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 witam,hmm wesoly ogonek to chyba ogonek w gorze??? nie jestem pewna:oops: Jola mozesz uscislic wesoly ogonek:):cool3: Quote
natija Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 jejku troche mnie nie bylo a teraz rzadko nas odwiedzaja...ale sie narobilo...nie moge chyba Was opuszcac,bo potem rzadko wpadacie... Quote
Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :multi::multi::multi:nareszcie wrócone z fotaskami :loveu: Quote
eria Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 jak miło znowu widzieć Agenta:loveu: z 'wesołym ogonkiem' :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://img204.imageshack.us/img204/230/lasekoe4.png u was nadal taka piekna pogoda????????? witanko;-) nie szwendaj sie byle kaj tylko na dogo wlaz ;-) heheheh Quote
natija Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 jestem jestem....:)obiecuje ,ze bede juz codziennie:) Quote
ewelinabuck Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dawno mnie tu nie bylo ale ufff nadrobilam:multi::multi::multi::multi::multi: Agent to cudowny misio:loveu: Quote
natija Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 duzo do nadrabianianie bylo:) zaraz wkleje troszke starych fot:) jestem wsciekla bo w aparacie mam kilka fociszy,aparat rozladowany a ladowarki nie moge znalesc:(:( chyba zwariuje:( Quote
natija Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 kto zgadnie gdziemoja glowa:) a to jeszcze lasek:) szukam sladu...ide za sladem...:):) szukam hmm... kartofli chyba ;) Quote
natija Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 hmmm....ale mam pecha jak ja jestem to Was nie ma:( gdzie sie podzialiscie??co robiecie,ze Was nie ma na dogo:cool3: no przyznajdzie sie...:) Quote
natija Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 ok mykam trzymajcie sie cioteczki:) i wpadajcie czesciej nas odwiedzac:) Quote
zuzolandia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 http://img142.imageshack.us/img142/3927/sladts0.png aGENTOS zgodnie ze swoim przeznaczeniem imiennym agenturuje ;-) eheheheh witanko i pozdrawianko !!! Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='natija']hmmm....ale mam pecha jak ja jestem to Was nie ma:( gdzie sie podzialiscie??co robiecie,ze Was nie ma na dogo:cool3: no przyznajdzie sie...:) :pja już jestem :multi: wczoraj dogo miało głupawkę ...zamulalo i serwer był busy:diabloti: Widziałam słoneczne i w zieleni focisze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przesyłam pozdrówka i poranne buziaczki :loveu: Quote
DużyCP Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zaglądamy, zaglądamy w końcu mama Agenta to ulubiona kumpela DCP. To dla niej (na wystawie w Łodzi) wbiegł na ring jak wystawiały sie suki. pozdrowionka Quote
natija Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 no ciesze sie,ze zagladacie:)i nie zapominacie o nas:)znowu nikogo nie ma,ala ja tylko na sek weszlam:)do uslyszenia wieczorkiem:) a ladowarki dalej nie ma:(wcielo ja:( Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 to kup se nowo ladowarka ;-) ehhhehheh Quote
natija Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 mam znalazlam ladowarke:):):) zaraz wrzuce pare fociszy,beda ciekawe:cool3:i zabawne szczegolnie jedna fotka:cool3: Quote
natija Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 szukam szukam i jak narazie nie ma nic....kto zgadnie czego szukam ;) ja znajde ja musze byc pierwszy:) ukradlem se,a jak po co szukac jak lepiej jest zwedzic,one w koncu takie male,ze akorat pod moj pyszczek raczki maja,na trawce bedzie chyba bezpieczniej:);) ala czy kartofle gryza????? a moze lepiej poodbijac se:):):) Quote
eria Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 nie wpadłabym na to !!! że kartoflem się bawi to bym nie wpadła!! super :evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Agent lubi sobie wynajdywac takie nie typowe zabawki:):)ale kartofle lubi az za bardzo w domu to musze przed nim je chowac;) Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 http://img209.imageshack.us/img209/8321/gryziebc2.png superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! ja po obejrzeniu 1 foty myslalam ze se kooopki szuka ehheehhhhe po jakims koniu czy krowie hehehhhhhh Quote
Recommended Posts