zuzolandia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 I COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO??????????????????? po nocach sie szwendam coby foty obejrzec i ciemnosc widzeeeeeee........... Quote
panienkabubu Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 zuzolandia napisał(a):I COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO??????????????????? po nocach sie szwendam coby foty obejrzec i ciemnosc widzeeeeeee........... No właśnie, gdzie nowe zdjecia!?:p Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 dziendoberekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bzikowa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Agencik! Hej! :loveu: Przyszliśmy po długiej nieobecności i obiecujemy się poprawić :oops: Pozdrawiamy :cool3: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marta_Ares Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 witam, co u Was:evil_lol: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ale koleżanki musiały popić, że nadal ich nie ma :lol: Quote
natija Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 hihi witam,przyznam sie szczerze bez bicia nie zlgadalam bo brakowalo mi czasu i checi,po wyjezdzie mamy,zachorowala moja mlodsza corka miala kaszel taki,zesie dusila i brakowalo jej powietrze wiec czeba bylo przez pare dni caly czas szczegolniew nocy uwazac,zeby sie nie udusila,jak dobrze pamietam z tego co powiedzial lekarz to pseudokrup czy cos takiego,cale szczescie juz przeszloi jest lepiej,no i w miedzy czasie przygotowania do impreski:) jak znajde troszke czasu to wstawie troche foteczek:) jejku ale mam nadrabiania,chyba doby mi nie starczy,zeby uzupelnic wszystkie zalegosci i doczytac wszystko:( Quote
natija Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 dzisiaj juz fotek nie wstawie ide nyny bompadnieta.....moze jutro;)do uszlyszenia cioteczki....:)acha no i oczywisciedziekuje,ze o nas pamietalyscie i zagladalyscie:) Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 WITANKO !!! Łoswiadczom ze juz jezdem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 uffffff nareszcie sie pokazała :p...czyli już wsio oki ;) Quote
panienkabubu Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Siemka siemka siemka :loveu: Mam nadzieję, że z córą już ok :loveu: Wrzucaj foty, wrzucaj :cool3: Quote
Rybka_39 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cześć bez bicia przyznaję że jestem tylko na chwilkę..a bez bicia bo już dzisiaj dostałam mocno wskaźnikiem w łeb od baby od bioli bo zamiast rodnia zarodnia powiedziałam:evil_lol: Wyczochraj tam Agenta i wycałuj:loveu: no i buziaki dla Ciebie! Quote
zuzolandia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hej hej !!!!!!!!! czy u WAS wszystko oki?????? Quote
natija Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 witam wszystko oki t7ylko cosik z kompem sie dzieje,a moj maz nie maostatnio czasu no dzisiaj mial i juz go zrobil wiec fotki wkleje:)ale wklejam starsze foteczki:) Quote
natija Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 jak pozniej uda mi sie wejsc na chwilke na kompa to Was wszystkich poodwiedzam:)no i rzuce moze jesczepotem jakies lepsze foteczki:) Quote
sota36 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jakie puchy? Ja jezdem! Pat - czy Agent owi robi sie " wesoly" ogonek???? Quote
despera Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cześć:multi: Świetne fotki :loveu: Pozdrawiamy:multi: Przepraszam, co to jest "wesoły" ogonek? Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jaki rozwiany włos na drugim zdjęciu :loveu: Super! Quote
Recommended Posts