natija Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 ja ostatnio tego dotknelam bo chcialam zobaczyc jak kopie:cool3: i jak scislamleciutko to tylko popiescilo:cool3:a jak scislam mocno to tak kopnelo mnie,ze nogi mi sie ugiely a serducho podskoczylo i scisnelo ,ze myslalam ze umieram:shake:,wiem jedno wiecej tego nie sprobuje dotknac:) Quote
panienkabubu Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nie umarłabyś od tego ;) Ja miałam koleżankę, która specjalnie przyjezdzała do mnie zeby ja pokopało, bo sprawiało jej to przyjemność :mdleje: Quote
Marta_Ares Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 panienkabubu napisał(a):Nie umarłabyś od tego ;) Ja miałam koleżankę, która specjalnie przyjezdzała do mnie zeby ja pokopało, bo sprawiało jej to przyjemność :mdleje: hehehe, niezla kolezanka:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
natija Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 no rzeczywiscie niezla,jamyslalam,ze umre tak mna tąpnelo:( Quote
panienkabubu Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 natija napisał(a):no rzeczywiscie niezla,jamyslalam,ze umre tak mna tąpnelo:( Wiesz to nei może być o wysokim natężeniu prądu, bo zabijałoby każdego konia, czy krowę, która to dotknie, to tylko pobudzające - mówię max 12 V. Zdarzają się wyższe, ale nie wiem kto mądry kupi wyższe. W końcu to chroni a nie zabija. W przeciwnym razie nie byłoby dozwolone do sprzedaży Quote
sota36 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 panienkabubu napisał(a):Nie umarłabyś od tego ;) Ja miałam koleżankę, która specjalnie przyjezdzała do mnie zeby ja pokopało, bo sprawiało jej to przyjemność :mdleje: fajne masz kolezanki!! A dodam, ze konie sa cholernie wrazliwe, ich skora jest delikatna przez to bodzce sa odczuwalne wyrazniej. Dlatego pastuchy elektryczne omijaja. Co do Agencika - cholibka- przystojny z niego młokos!!! Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :multi:trafiłam na fotaski :multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 sota36 napisał(a):fajne masz kolezanki!! A dodam, ze konie sa cholernie wrazliwe, ich skora jest delikatna przez to bodzce sa odczuwalne wyrazniej. Dlatego pastuchy elektryczne omijaja. Co do Agencika - cholibka- przystojny z niego młokos!!! Dokładnie. Dlatego też nie może to być mocna siła - tzn. mocne natężenie, bo by je poraniło i pozabijało. A koleżanka całkiem sympatyczna, po prostu troszkę.. inniejsza :evil_lol: Quote
eria Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 panienkabubu napisał(a):Nie umarłabyś od tego ;) Ja miałam koleżankę, która specjalnie przyjezdzała do mnie zeby ja pokopało, bo sprawiało jej to przyjemność :mdleje: :shake::shake::shake::shake::shake:niektórzy to mają dziwne sposoby na sprawianie sobie przyjemności Quote
natija Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 inni lubia kajdanki inni bnicze a jeszcze inni pieszczenie pradem;) zachwilke wkleje kolejne fotki:cool3:chcecie ??;) Quote
eria Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 nie, absolutnie nie wklejaj żadnych fot ! nie chcemy ! pies paskudny, foty też :diabloti::diabloti::diabloti: sie głupio pytasz czy chcemy :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 eria napisał(a):nie, absolutnie nie wklejaj żadnych fot ! nie chcemy ! pies paskudny, foty też :diabloti::diabloti::diabloti: sie głupio pytasz czy chcemy :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak wlasnie myslalam:)zaraz beda fotki wlasnie wklejam:) Quote
natija Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 co tam jest hmm musze zobaczyc... znajde to...napewno...musze.... gonie gonie.... hmm czyzby mi zwialo... i znowu szukam wrrr.... cdn Quote
sota36 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 - fajnie ze masz psa ja Gucia nie mam ;( Quote
eria Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://img218.imageshack.us/img218/4489/trawkaqn6.png jak taki włochaty cielak na pastwisku!:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
natija Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 jest jedno znalazlem mam ich juz mi nie uciekna:) hmm...jeszcze czegos szukalem hm..nie pamietam ale szukam dalej.... hmm nie znalazla...a moze jestem slepy widzicie cos???..... no w koncu znalazlem:)a teraz powoli musze sie zaczaic....hmm chyba mnie wyczail stoi w pelnej gotowosci,albo mi sie wydaje,chyba mu sie zleksza nogi rozjechaly,hah to napewno ze strachu bo przeciez wygladam groznie no nie:cool3: no i na koniec jeszcze raz lasek i moja familia:) Quote
sota36 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No od 2 godzin nie mam:( chlopak pojechal na wakacje z Darkiem.Wroca w przyszla sobote, ale juz w piatek robimy wraz z zuzolandia nalot im! Quote
natija Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 acha teraz wiem,Twoje chlopoki pojechali na wakacje;)teraz rozumiem:) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :loveu::loveu::loveu:wszystkie śliczne ....ale RODZINNA:loveu::loveu::loveu: http://img412.imageshack.us/img412/2416/rodzinkaqd8.png Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 czy Agentowi uszy wieją razem z wiatrem? :lol: Jola nie ma Gucia :mdleje: o mało co nie padłam ze strachu ze coś się stało a tu tylko wakacje :eviltong: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 panienkabubu napisał(a):czy Agentowi uszy wieją razem z wiatrem? :lol: Jola nie ma Gucia :mdleje: o mało co nie padłam ze strachu ze coś się stało a tu tylko wakacje :eviltong: noooo gdyby nie opis na GG to też zamarłabym ze strachu :diabloti:...JOLCIA wichrzycielka;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ja mialam dokladnie tak samo jak przeczytalamto myslalam zarazze cos sie stalo i zaraz na gg info zobaczyc i dopiero wtedy kamien spadlmi z serca:)Agent rusza uszkami na wszystkie stronyno i jak wiaterek zawieje tez;) Quote
sota36 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Kochane jestescie, ze sie o nas martwicie! Kochane! Niestety, tylko ja cierpie i tesknie, bo panowie sie dobrze bawia! Quote
Recommended Posts