Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja ostatnio tego dotknelam bo chcialam zobaczyc jak kopie:cool3: i jak scislamleciutko to tylko popiescilo:cool3:a jak scislam mocno to tak kopnelo mnie,ze nogi mi sie ugiely a serducho podskoczylo i scisnelo ,ze myslalam ze umieram:shake:,wiem jedno wiecej tego nie sprobuje dotknac:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Nie umarłabyś od tego ;) Ja miałam koleżankę, która specjalnie przyjezdzała do mnie zeby ja pokopało, bo sprawiało jej to przyjemność :mdleje:

hehehe, niezla kolezanka:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

natija napisał(a):
no rzeczywiscie niezla,jamyslalam,ze umre tak mna tąpnelo:(

Wiesz to nei może być o wysokim natężeniu prądu, bo zabijałoby każdego konia, czy krowę, która to dotknie, to tylko pobudzające - mówię max 12 V. Zdarzają się wyższe, ale nie wiem kto mądry kupi wyższe. W końcu to chroni a nie zabija. W przeciwnym razie nie byłoby dozwolone do sprzedaży

Posted

panienkabubu napisał(a):
Nie umarłabyś od tego ;) Ja miałam koleżankę, która specjalnie przyjezdzała do mnie zeby ja pokopało, bo sprawiało jej to przyjemność :mdleje:

fajne masz kolezanki!!
A dodam, ze konie sa cholernie wrazliwe, ich skora jest delikatna przez to bodzce sa odczuwalne wyrazniej. Dlatego pastuchy elektryczne omijaja.
Co do Agencika - cholibka- przystojny z niego młokos!!!

Posted

sota36 napisał(a):
fajne masz kolezanki!!
A dodam, ze konie sa cholernie wrazliwe, ich skora jest delikatna przez to bodzce sa odczuwalne wyrazniej. Dlatego pastuchy elektryczne omijaja.
Co do Agencika - cholibka- przystojny z niego młokos!!!

Dokładnie. Dlatego też nie może to być mocna siła - tzn. mocne natężenie, bo by je poraniło i pozabijało.

A koleżanka całkiem sympatyczna, po prostu troszkę.. inniejsza :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):

:shake::shake::shake::shake::shake:niektórzy to mają dziwne sposoby na sprawianie sobie przyjemności

Posted

nie, absolutnie nie wklejaj żadnych fot ! nie chcemy ! pies paskudny, foty też :diabloti::diabloti::diabloti:

sie głupio pytasz czy chcemy :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
nie, absolutnie nie wklejaj żadnych fot ! nie chcemy ! pies paskudny, foty też :diabloti::diabloti::diabloti:

sie głupio pytasz czy chcemy :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no tak wlasnie myslalam:)zaraz beda fotki wlasnie wklejam:)

Posted

jest jedno znalazlem mam ich juz mi nie uciekna:)

hmm...jeszcze czegos szukalem hm..nie pamietam ale szukam dalej....

hmm nie znalazla...a moze jestem slepy widzicie cos???.....

no w koncu znalazlem:)a teraz powoli musze sie zaczaic....hmm chyba mnie wyczail stoi w pelnej gotowosci,albo mi sie wydaje,chyba mu sie zleksza nogi rozjechaly,hah to napewno ze strachu bo przeciez wygladam groznie no nie:cool3:

no i na koniec jeszcze raz lasek i moja familia:)

Posted

panienkabubu napisał(a):
czy Agentowi uszy wieją razem z wiatrem? :lol:

Jola nie ma Gucia :mdleje: o mało co nie padłam ze strachu ze coś się stało a tu tylko wakacje :eviltong:

noooo gdyby nie opis na GG to też zamarłabym ze strachu :diabloti:...JOLCIA wichrzycielka;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja mialam dokladnie tak samo jak przeczytalamto myslalam zarazze cos sie stalo i zaraz na gg info zobaczyc i dopiero wtedy kamien spadlmi z serca:)Agent rusza uszkami na wszystkie stronyno i jak wiaterek zawieje tez;)