Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natija napisał(a):
a czy fotosik sam zmniejsza zdjecie???
bo moj brat nie ma na kompie zadnego programu do zmniejszania...
jak go dajesz na podgląd u siebie w kompie i naciśniesz prawy klawisz myszy to masz tam funkcję MakeThumbnail lub coś takiego i wciskasz to a on ci zmniejsza.
P.S. Jak ci łatwiej w fotosiku to tak on zmniejsza ale chyba nieod razu musisz mu ustawić

Posted

panienkabubu napisał(a):
zuzka!
ja nie ze ślunska! :p ja GOROL :evil_lol:

Fakt my już bez granic :evil_lol: natija OPOWIEDZ o tym :evil_lol:

bez granic,widzialam na wlasne oczy:)przed 12 w nocy sprawdzali tylko czy sa paszporty nawet na zdjecie nie zerkneli:)
a o 23 59 celnicy i ludzie sciskali sie na ulicy i robili zapore,a o 12 00 celnik odgwizdal i pokazal koniec granic,zaczely sie oklaski,auta trabily i celnicy poszli na bibke;);):)
Bzikowa napisał(a):
Natija, śliczny białas :loveu:
Podhalan?
Twój?
Boski :lol:

tak to owczarek podchalanski:)nie moj,mojego brata:)

dziekuje wszystkim za zyczonka i tez Wam zycze wesolych i szczesliwego Nowego:):)...

Posted

Pat - anie wiesz jak jest z przejazdem psa przez granice? Skoro juz Polska jest w strefie Schengen? Czyjakies dokumenty ma miec? No bo kto je sprawdzi? Czy moge wyjechac z Chorzowa z Gutkiem i bez komplikacji dostac sie do Alicante????

Posted

z tego co ja wiem to mimo ze nie ma granic to moge zatrzymac Cie gdzies indziej i sprawdzic,wiec lepiej miec:)
a tak szczerze to powiem,ze mi nawet jak byla granica to ani razu nie kazali pokazywac dokumentow psa...raz sama dalam to nawet nie zerknal:)ale zawsze mozna trafic na jakiegos uperdliwca,wiec lepiej miec:)

Posted

Dokładnie - teraz celnicy będą jeździc jak policja i sprawdzać paszporty bądź dowody osobiste. Dlatego psy powinny mieć paszporty, dla własnego świętego spokoju.

Fajnie, musiało to nieźle wyglądać :) Szkoda, że nie przejeżdżałam tamtędy :cool3:

Posted

Wesołych Świat kochani!
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi: