Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oto jesienno zimowa pogoda....

tak spedzamy dzionek
hm cos tu mamy mniam ,otworzcie mi

sam se nie otworze...kto chetny,pancia,pliss

ej nie zabieraj,ty nie umiesz otwierac...

Posted

niam niam

ale dobre..

nic tylko sie oblizywac,ale pachnie boczusiem...

ej sciagnijcie mi glupio wygladam,foczki sie bede ze mnie smiac...

ja nie poczebuje nie zmarzne...amoze cool wygladam,hmm sam juz nie wiem...

Posted

starsza Wanessa w styczniu skonczy 4 lata,a mlodsza Viktoria ma 2,5 roku :):)mam wesolo :):)
dzisiaj wstawie kolejne foteczki w stylu co mu tu mamy,no i sesja ubierana ;););)
jak dogo nie zamuli ...:)

Posted

mam gwiazdzista noc na ziemi;););)
Agent sam je zaczepia do zabawy,chce zeby mu rzucaly i sie z nim droczyly,czasem ze smiechu robi sie placz jak zadkiem mlodsza przewruci i sie uderzy;);)jest weslolutko;)a wieczorkiem jak dzieci spia to pies szaleje z kotka i lataja:)musze ich uspakajac;)
zaraz wrzuce kolejne focisze:cool3:

Posted

Kicia korzysta z okazji co tam masz w misce:)

no starczy chyba...troche trza zostawic...

o w pysku ma cos lepszego,dlatego miska nie jest pusta,ale tego nie dostane,zreszta i tak nie dalabym rady pogrysc....

ale mnie ubralui wygladam jak dziewczynka...albo burak...

sciagnij mi to bo pomysla,zem pedal...

dobra poddaje sie...

Posted

zaraz pstrykne i zrobie swierzego koteczka :):):)

ale musze Wam powiedziec jaka ze mnie dupa:(dzisiaj byla piekna pogoda,wiec rano wstalam szybko domek posprzatalam,dziecia obiad dalam,Agenta i dzieci ubralam i na spacer ruszylam.A na polach chce Agentowi fotki robic,a tu aparatu ni ma,myslalam wpeirw,ze zgubilam,ale fajtlapa zapomniala:(
jak przyszlam do domulezal sobie na garderobie...ale zrobilam fotki Agentowych lapek po spacerku...zachwile wkleje...

Posted

Pamiętam, że wpadałam do Was kiedys cichaczem i oglądałam fotki Agenta za czasów kiedy był jeszcze z deczka przerośniętą kluchą :loveu: Jakże wielkie było moje zdziwienie gdy po długiej przerwie od foto-blogów widzę przystojnego kawalera :loveu: :cool3:

A że tu takie groźby lecą - nie chce nam pancia psiaka pokazywać - to pomyślałam, że czas się odezwać, bo tak nieładnie trochę zza krzaka podgladać :evil_lol:

Pozdrawiamy i uświadamiamy, że jesli droga nitiju fotek nie będziesz chciała wiecej pokazywać to gorzko tego pożałujesz, prosciej mówiąc dostaniesz lanie :mad:

:buzi:

Posted

Sliczna nie marudz hehheh wpadamy wpadamy tylko jak czlowiek ma pol godziny czekac az mu sie strona zaladuje a potem w pysk dostanie SERWEREM BUSYM ;-) to histerii mozna dostac hehehehe ...ale widze ze dzisiaj dosc to dogo smigodpukac !!!!!!!!!!!!!!!!!

fajniste fotencje a o piacchu nie mow ..........ja juz mam dosc ehehehe latam na miotle kilka razy dziennie a i tak zawsze cosik zgrzyta pod nogami do tego doszla terozki woda i suszenie lap i futerka ......maszakra .............
buzioleeeeeeeee

Posted

witam,widze,ze wystarczy Was wszystkich troszke nastraszyc:cool3:i zaraz sie rozpisalyscie:)a co niektorzy nawet sie ujawnili:cool3::):):)Figa witam:)
chyba musze tak czesciej;););););)straszyc:);););)