eria Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 prezenty roznosimy -wczesniejszy mikołaj :) Quote
natija Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 jejku super dziekujemy:multi::):):):):):):) Quote
natija Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 oto jesienno zimowa pogoda.... tak spedzamy dzionek hm cos tu mamy mniam ,otworzcie mi sam se nie otworze...kto chetny,pancia,pliss ej nie zabieraj,ty nie umiesz otwierac... Quote
natija Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 niam niam ale dobre.. nic tylko sie oblizywac,ale pachnie boczusiem... ej sciagnijcie mi glupio wygladam,foczki sie bede ze mnie smiac... ja nie poczebuje nie zmarzne...amoze cool wygladam,hmm sam juz nie wiem... Quote
Marzena&Gusti Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Hehe świetne foteczki!!Ile Twoje córki mają lat? Quote
natija Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 starsza Wanessa w styczniu skonczy 4 lata,a mlodsza Viktoria ma 2,5 roku :):)mam wesolo :):) dzisiaj wstawie kolejne foteczki w stylu co mu tu mamy,no i sesja ubierana ;););) jak dogo nie zamuli ...:) Quote
Cheritka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Piękne te zdjęcia, i masz niebo na ziemi. Quote
despera Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dzień dobry! Świetne fotki:D Agencik pewnie ma świetną zabawę z dziewczynkami;) Pozdrawiam! Quote
natija Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 mam gwiazdzista noc na ziemi;););) Agent sam je zaczepia do zabawy,chce zeby mu rzucaly i sie z nim droczyly,czasem ze smiechu robi sie placz jak zadkiem mlodsza przewruci i sie uderzy;);)jest weslolutko;)a wieczorkiem jak dzieci spia to pies szaleje z kotka i lataja:)musze ich uspakajac;) zaraz wrzuce kolejne focisze:cool3: Quote
natija Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 cosik dobrego bym wsiamal... moze Viki mi da musze isc do niej:):) co tam masz ciekawego,no pokazuj:):):) uchola mi dala:):)na nia zawsze moge liczyc:):) Quote
natija Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Kicia korzysta z okazji co tam masz w misce:) no starczy chyba...troche trza zostawic... o w pysku ma cos lepszego,dlatego miska nie jest pusta,ale tego nie dostane,zreszta i tak nie dalabym rady pogrysc.... ale mnie ubralui wygladam jak dziewczynka...albo burak... sciagnij mi to bo pomysla,zem pedal... dobra poddaje sie... Quote
natija Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 no cioteczki chcecie fotki,a jak wstawie to nawet nie zagladniecie,nie ladnie, oj nie ladnie ;);););););););)no coment;););) Quote
Marzena&Gusti Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Doberek:)Jestem:)Zajefajne fotki...Szczególnie te w kapelusiku.Ja poprosze zdjęcie koteczka:DNikogo nie ma bo każdy czeka aż dogo zacznie śmigać:D Quote
natija Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 zaraz pstrykne i zrobie swierzego koteczka :):):) ale musze Wam powiedziec jaka ze mnie dupa:(dzisiaj byla piekna pogoda,wiec rano wstalam szybko domek posprzatalam,dziecia obiad dalam,Agenta i dzieci ubralam i na spacer ruszylam.A na polach chce Agentowi fotki robic,a tu aparatu ni ma,myslalam wpeirw,ze zgubilam,ale fajtlapa zapomniala:( jak przyszlam do domulezal sobie na garderobie...ale zrobilam fotki Agentowych lapek po spacerku...zachwile wkleje... Quote
sota36 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witaj - dogo muli!JaK cholera!Trzeba miec cierpliwosc! Quote
natija Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 takie mal Agent lapy po spacerze(na zdjeciu nie widac tak mocno,ale piachu potem w domu bylo pelno) kicia a taki mi zrobili banerek...:) Quote
natija Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 ide z jedzeniem do Deyzy i tak czekaja:) tak Agent czeka tak sie pchaja do miski Agent cierpliwie czeka nie wyczymal:) Quote
natija Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 czym wiecej fot daje tym mniej osob nas odwiedza,wiec od jutra nie ma fot;);););););) Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Pamiętam, że wpadałam do Was kiedys cichaczem i oglądałam fotki Agenta za czasów kiedy był jeszcze z deczka przerośniętą kluchą :loveu: Jakże wielkie było moje zdziwienie gdy po długiej przerwie od foto-blogów widzę przystojnego kawalera :loveu: :cool3: A że tu takie groźby lecą - nie chce nam pancia psiaka pokazywać - to pomyślałam, że czas się odezwać, bo tak nieładnie trochę zza krzaka podgladać :evil_lol: Pozdrawiamy i uświadamiamy, że jesli droga nitiju fotek nie będziesz chciała wiecej pokazywać to gorzko tego pożałujesz, prosciej mówiąc dostaniesz lanie :mad: :buzi: Quote
zuzolandia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Sliczna nie marudz hehheh wpadamy wpadamy tylko jak czlowiek ma pol godziny czekac az mu sie strona zaladuje a potem w pysk dostanie SERWEREM BUSYM ;-) to histerii mozna dostac hehehehe ...ale widze ze dzisiaj dosc to dogo smigodpukac !!!!!!!!!!!!!!!!! fajniste fotencje a o piacchu nie mow ..........ja juz mam dosc ehehehe latam na miotle kilka razy dziennie a i tak zawsze cosik zgrzyta pod nogami do tego doszla terozki woda i suszenie lap i futerka ......maszakra ............. buzioleeeeeeeee Quote
eria Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 oo widzę że Agent też dostał ucho świnskie ostatnio ? moje ciciate wczoraj miały wyżerka:cool3: Quote
zuzolandia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 to sie czas odchudzic ....uchole tyz schudnom hehehehehehhehe Quote
natija Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 witam,widze,ze wystarczy Was wszystkich troszke nastraszyc:cool3:i zaraz sie rozpisalyscie:)a co niektorzy nawet sie ujawnili:cool3::):):)Figa witam:) chyba musze tak czesciej;););););)straszyc:);););) Quote
Recommended Posts