Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez sie nie znam probowalam sobie tylko,bo bylo mi zal ,ze macie snieg a ja nie:(
ale za to u nas dzisiaj sloneczko sie przedziera,wiec moze bedzie ladnie:):)

Posted

dogo muli,ze nie mam juz sil:(
ale zapowiada sie ladna pogoda,wiec jak sie utrzyma to beda fotki zespacerku:):)oby sie udalo:)trzymajcie mocno kciuki,zeby pogoda sie utrzymala i nie lalo:):)

Posted

a wiec zdaje relacje:
rano piekna pogoda ani jednej chmurki wiec ciesze sie,ze popoludniu pojdziemy na spacer:)dzieci zjadly obiadek,ubraly sie(tzn ja je ubralam:) )no i wyszlismy niestety nie zdazylismy dojsc na pola:(:(a czemu juz wyjasniam patrzcie na fotki....

Posted

mokro a moje dzieci w kaluzach,ej pancia patrz co te urwisy robia...

ale pogoda spacer sie nie uda:(ale pani mowi ze musze sie przyzwyczaicbotu takjest...

uciekam do domu nie lubie taki mokry byc...

na choc juz do domu bo jak nie toprzegryze smycz,eeee nie da sie cos mam na pysku zapomnialem,udam gryzlymoze sie przestraszy;)

Posted

no jestem w domku doczekalem sie pani przestraszyla sie jak zrobilem gryzly i jestem
teraz sie wycieram bom mokry a nie lubie,kocyk dzieci moze byc,fajny miecutki jest:):)

fajnie sie tez na nim lezy,pobrudzilem juz nie oddam go:)

tak wygladam po wycieraniu

a tak z bliska moja mordka:):)fajny jestem co;);)nawet mokry;););)

Posted

Ech szkoda :/ Ale poza bloczkiem biega co? :loveu:
Szkoda, że daleko meiszkacie :p w sumie ostatnio miałam się spotkać z tych briardem od Martyny, ale jakoś nie miałyśmy okazji.. To może niebawem ją sproszę na sapcer po lesie w zimie to beda fotki :loveu:
przypomnij ile agent ma miesiecy?

Posted

fotki w lesie zima:loveu:
Agent w niedziele skonczyl 11 miesiecy
daleko nie daleko czesto do Polski przyjezdzam teraz bede w grudniu no i zachocze troche styczen :):):)