natija Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 no to sie ciesze,ze Was wszystkich Agenik zaskoczyl:):) Quote
panienkabubu Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Mialam wrazenie ze rzucasz w psa kartoflami :lol: Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 hihi ciesze sie,ze Wam sie podoba:) nie wspomne ile sie nameczylam,zeby te fotki wyszly:);) Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 panienkabubu napisał(a):Mialam wrazenie ze rzucasz w psa kartoflami :lol: no co ty nie moglabym,no chyba,ze Agnt jest genialny i wie co ma robic jak sie w niego rzuca i odbija lapkami wtedy kartofle ;) Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 jejku ale tu cisza zawiewa..... a chcialam rzucic pare fot,ale jak nie bywacie to po co ;);););) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 eeeeeeeeeeee dawaj focisze i nie marudz ;-) tutaj jest spokojnie nie to co u mnie ..........az sie tam boja wlyzc ;-) Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 hihi dobra dla Ciebie wystawiam focisze ;) bawie sie kartoflem ;) hm a moze skacze na kartofla :);) ale mi grzywa zawialo :)a moze grzywe wywialo a moze rozwialo hm nie wiem nie wazne ;) ooo mam juz chyba dosc tych szalenstw z kartoflami czy bez,a w dadatku ten wstretny wiat fryzure mi psuje ... o tak lepiej a co tam mlody jestem szczenior jeszcze trzeba polatac nawet na trzech lapach jak sie da :);) Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale z Agenta ......:hmmmm: agent ;) Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ok cioteczki chcecie jeszcze ostatnie fotki ze spacerku co mi zostaly????:cool3: Quote
sota36 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nieee, nie chcemy... po co... Przeciez to FOTO blog! :eviltong: Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 skoki Agencika:);) dupka Agencika ;) i jeszcze raz kartofelek #eviltongue te jest rozmazane, ale straszniemi sie podoba:)mordka w dziwnym wyrazie,bieg na dwoch lapkach ;):) Quote
sota36 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Eeeee tam, jakies starocie sprzed 3 tygodni :( Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 hihi u nas leje caly czas wiec spcerkow nie ma:( Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zamuliło i dopiero wyświetliło post a fotaski już sa :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 :) dogo zamula,nie tylko mi:) jutro zrbie fotaski w domku,no chyba,ze nie bedzie padac to spacerek:) Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 masakrycznie zamula:angryy::angryy::angryy: Quote
natija Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 jestemdobrej mysli i mam nadzieje,ze jutro z dogo bedzie lepiej:) Quote
Cheritka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 natija napisał(a):hihi u nas leje caly czas wiec spcerkow nie ma:( Oj u nas też niestety ;) Quote
Recommended Posts