sota36 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kochani - jestesmy tu, za TM, i tu trwamy i trwac bedziemy. Nie jest to wazne, kiedy odszedl nasz Przyjaciel, wazne, ze odszedl i jest tam, gdzies wysoko szczesliwy, bez bolu! Tu, na ziemi, pielegnujemy pamiec o Nim. I stad moj pomysl. Pomysl bysmy sie mocniej zespolili, polaczyli. Bysmy jeszcze bardziej zostali psia rodzinka, osierocona przez naszych Nieobecnych cialem, a mieszkajacych w naszych serduchach. Kochani! Wymienmy sie .... nasionkami z miejsc, gdzie spia nasi ulubiency! Wiem, ze te miejsca sa pelne kwiatow, pielegnowane przez Was! Zbliza sie jesien, wiec to okres najlepszy.Przeciez kazdy z nas ma jakies miejsce, gdzie spi jego Przyjaciel. Pozbierajmy nasionka roslin, kwiatow tam rosnacych i powymieniajmy sie nimi! Wiosna posiejemy je w miejscach odpoczynku naszych psow. Bedzie wesolo i kolorowo.Bedzie pamiec o wszystkich psach zza TM!. Wem, ze niektorzy maja roze, czy inne kwiatki doniczkowe ( szajbus od Psoni - ja czekam na Psonkowe geranium:), Agus - chce szczepke rozy Sarci!!!) - wiec zrobmy taka akcje! Moda prosze, o ile pomysl sie Wam spodoba, o powieszenie watku ponizej linkow TM wirtualnie. Dysponuje pieknymi nasionkami studentek - to ich 3 pokolenie, od kiedy odszedl Atos.... Pierwsze pokolenie zbieralam jeszcze z Nim... chetnie Wamrozesle, przynajmniej czastka Jego bedzie u Was :) Quote
sota36 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Kochani - widze, ze odwiedzacie to co napisalam - podzielcie sie swymi spostrzezeniami!!! Uwagami!!! Dopracujemy to!!! Quote
szajbus Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jolu, pomysł naprawdę świetny. Bardzo mi sie podoba. Nie zapomniałam o geranium dla ciebie. Już wzięłam odnóżkę i czekam aż sie ukorzeni, żebym moga ja przesadzić do ziemi. Tylko jak ja ci to wyśle kochana? Mogiłki piesków ukwiecone łańcuszkiem kwiatków przekazywanych z rąk do rąk. PIĘKNE! Quote
Monia70 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jolu, Ty wiesz od dawna, ze ja jestem chętna.To jest cudowny pomysł. Tylko , że u mnie ciagle zimno i deszczowo, więc kiepskoze zbieraniem....:oops: Ale coś wymysle;) Quote
rebellia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Pomysł fajny, tylko na grobie mojego Bossa rośnie w tej chwili świerk, więc chyba raczej z mojej strony to trochę awykonane. ;) Quote
Recommended Posts