Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadałam pani kilka pytań, odpowiedzi były sensowne, domek wydaje się dobry. Jednak chodzi o adopcję suczki wysterylizowanej a moja może mieć zabieg za dwa miesiące. Wetka uważa, że musi unormować się hormonalnie. Dzisiaj szczepiłam kicie i inny weterynarz też to potwierdził.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm a pani wyraziła chęć żeby zaczekać na nią właśnie?może jak wpadnie koło 20 jak mówiła to zobaczy ją sobie i podejmie decyzję?z tą sterylką to pewnie chodzi o koszty, nie można by jej powiedzieć że dołożymy się do sterylki za 2 mce a ona by ją wzięła już do siebie dotego czasu jeśli się zdecyduje?

Posted

"W sprawie suni nikt dzisiaj nie dzwonił, jutro odwozimy szczeniaka, a ja miałam spotkanko z najmniejszym szczeniorem, jakiego widziałam. Cuuudo, oddałam mar.gajko i bardzo zazdroszczę osobie, która da małemu dom tymczasowy. Kicia była u weta, jest już odrobaczona, w przyszłym tygodniu szczepienie."

tamb, ja miałam maluszka u siebie. mój kochany skarbek.:)
a ty jesteś wielka. ot co, :)

Posted

Noemik, dziękuję i cieszę się, że maluch był pod Twoją opieką. Dzisiaj o 14-tej jakaś kobieta przyprowadziła psa po wypadku do pracowni TŻ. Zaraz idziemy do weta. Napiszę więcej wieczorem.

Posted

Piesek odpchlony, odrobaczony, dostał lek przeciwbólowy i przeciwzapalny. Ma gojące się rany na pyszczku i kulawą nogę, nie ma złamań. Został pobity albo pogryziony. Ma około półtora roku, waży 8,30 kg. Jest czarny z białymi łapkami, łatką na karku. Miał zniszczoną, obróżkę, całą w supłach. Ładnie chodzi na smyczy, załatwił się w drodze do weta. Jutro będą zdjęcia. Jest w pracowni TŻ, cały dzień z nim aż do 22-giej. W nocy będzie sam ale jest tam kanapa. Nie mogę go zabrać do mieszkania, sunia jest po szczepieniu, w trzypokojowym mieszkaniu są już 4 psy i 3 koty. Trzeba mu szukać domu.

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Gdzie znajduja sie szczeniaczki?? jak to juz bylo wspomniane to przepraszam ale nie czytalam dokladnie.;]

szczeniaczki juz mają domy, teraz domu szuka przede wszystkim ten młodzieniec ze zdjęć powyżej...

Posted

Piesek dzisiaj przeprowadził się do mieszkania bo w pracowni TŻ przez kilka dni nie będzie nic robił. Bieganie trzy razy dziennie do pracowni przy tylu obowiązkach i skazywanie malucha na samotność byłoby bez sensu. Mały (nie ma jeszcze imienia) jest wykąpany, wspaniale bawi się z Titką i Timonem (Ozziemu i Gerdzie jeszcze go nie przedstawiłam), nie reaguje na koty.
Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu. To już piąty pies w mieszkaniu. :Help_2:

Posted

zaraz wyśle foty suni pani która mam po dzisi3jszym ogłoszeniu

Posted

Kicia, sunia i piąty pies-Dropek są u mnie i nikt ich nie chce. Jeśli kicia i sunia nie znajdą domu, zostaną ale z piątym sobie nie poradzę. Ozzy i Gerda go nie akceptują.

• 4 weeks later...
Posted

Kicia Bożenka i czarna sunia Titka cały czas są u mnie. Przybyły trzy dzikie koty, które jeśli oswoję też będę szukały domów. W sumie 4 psy i 6 kotów. Do suni przywiązuję się coraz bardziej. Jeśli zostanie, nie będę mogła być dt dla psów. Wezmę tylko wtedy, kiedy sama znajdę i nie będzie wyjścia ale nie zgłoszę się na ochotnika. Jeśli nic się nie wyjaśni do 5 grudnia, poproszę o przeniesienie do "już w nowym domu".