tamb Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Zadałam pani kilka pytań, odpowiedzi były sensowne, domek wydaje się dobry. Jednak chodzi o adopcję suczki wysterylizowanej a moja może mieć zabieg za dwa miesiące. Wetka uważa, że musi unormować się hormonalnie. Dzisiaj szczepiłam kicie i inny weterynarz też to potwierdził. Quote
fochistka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 hmm a pani wyraziła chęć żeby zaczekać na nią właśnie?może jak wpadnie koło 20 jak mówiła to zobaczy ją sobie i podejmie decyzję?z tą sterylką to pewnie chodzi o koszty, nie można by jej powiedzieć że dołożymy się do sterylki za 2 mce a ona by ją wzięła już do siebie dotego czasu jeśli się zdecyduje? Quote
tamb Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Pani chce sunię już teraz. Nie chce czekać. Quote
Jagienka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 tamb napisał(a):Pani chce sunię już teraz. Nie chce czekać. w gorącej wodzie kąpana... :shake: Jakby jej zależało własnie na Titusi to by poczekała... Quote
noemik Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 "W sprawie suni nikt dzisiaj nie dzwonił, jutro odwozimy szczeniaka, a ja miałam spotkanko z najmniejszym szczeniorem, jakiego widziałam. Cuuudo, oddałam mar.gajko i bardzo zazdroszczę osobie, która da małemu dom tymczasowy. Kicia była u weta, jest już odrobaczona, w przyszłym tygodniu szczepienie." tamb, ja miałam maluszka u siebie. mój kochany skarbek.:) a ty jesteś wielka. ot co, :) Quote
tamb Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Noemik, dziękuję i cieszę się, że maluch był pod Twoją opieką. Dzisiaj o 14-tej jakaś kobieta przyprowadziła psa po wypadku do pracowni TŻ. Zaraz idziemy do weta. Napiszę więcej wieczorem. Quote
tamb Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Piesek odpchlony, odrobaczony, dostał lek przeciwbólowy i przeciwzapalny. Ma gojące się rany na pyszczku i kulawą nogę, nie ma złamań. Został pobity albo pogryziony. Ma około półtora roku, waży 8,30 kg. Jest czarny z białymi łapkami, łatką na karku. Miał zniszczoną, obróżkę, całą w supłach. Ładnie chodzi na smyczy, załatwił się w drodze do weta. Jutro będą zdjęcia. Jest w pracowni TŻ, cały dzień z nim aż do 22-giej. W nocy będzie sam ale jest tam kanapa. Nie mogę go zabrać do mieszkania, sunia jest po szczepieniu, w trzypokojowym mieszkaniu są już 4 psy i 3 koty. Trzeba mu szukać domu. Quote
Jagienka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Będą zdjęcia? Ja moge wstawić jakby co... Quote
karusiap Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 sliczniutki:) trzeba troszke odpsic tamb.... Quote
Atkaaaa Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Gdzie znajduja sie szczeniaczki?? jak to juz bylo wspomniane to przepraszam ale nie czytalam dokladnie.;] Quote
Jagienka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Atkaaaa napisał(a):Gdzie znajduja sie szczeniaczki?? jak to juz bylo wspomniane to przepraszam ale nie czytalam dokladnie.;] szczeniaczki juz mają domy, teraz domu szuka przede wszystkim ten młodzieniec ze zdjęć powyżej... Quote
tamb Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Nowy bazarek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7964936#post7964936 Zapraszam! Dziunia_40 dziękuję za wpłatę (40zł) za poprzedni bazarek. Quote
tamb Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Piesek dzisiaj przeprowadził się do mieszkania bo w pracowni TŻ przez kilka dni nie będzie nic robił. Bieganie trzy razy dziennie do pracowni przy tylu obowiązkach i skazywanie malucha na samotność byłoby bez sensu. Mały (nie ma jeszcze imienia) jest wykąpany, wspaniale bawi się z Titką i Timonem (Ozziemu i Gerdzie jeszcze go nie przedstawiłam), nie reaguje na koty. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu. To już piąty pies w mieszkaniu. :Help_2: Quote
karusiap Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 tamb zalozysz mu osobny watek??czy ktos moze zrobic allegro?ogloszenia w necie? ja moge rozwieszac plakaty jak by juz byly... Quote
tamb Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Założyłam nowemu tymczasowiczowi nowy wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8003061#post8003061 Quote
AgaG Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 zaraz wyśle foty suni pani która mam po dzisi3jszym ogłoszeniu Quote
tamb Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Kicia, sunia i piąty pies-Dropek są u mnie i nikt ich nie chce. Jeśli kicia i sunia nie znajdą domu, zostaną ale z piątym sobie nie poradzę. Ozzy i Gerda go nie akceptują. Quote
tamb Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Dropek był dzisiaj w programie "Kundel bury i kocury". Nikt nie zadzwonił.:-( Quote
weszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 tamb napisał(a):Dropek był dzisiaj w programie "Kundel bury i kocury". Nikt nie zadzwonił.:-( Głupie ludzie :( Nie wiedzą jakiego super kompana tracą :shake: Quote
tamb Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Dropek już od wczoraj w nowym domu. Została jeszcze kicia i sunia. Może i one znajdą świetne domki. Quote
tamb Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Kicia Bożenka i czarna sunia Titka cały czas są u mnie. Przybyły trzy dzikie koty, które jeśli oswoję też będę szukały domów. W sumie 4 psy i 6 kotów. Do suni przywiązuję się coraz bardziej. Jeśli zostanie, nie będę mogła być dt dla psów. Wezmę tylko wtedy, kiedy sama znajdę i nie będzie wyjścia ale nie zgłoszę się na ochotnika. Jeśli nic się nie wyjaśni do 5 grudnia, poproszę o przeniesienie do "już w nowym domu". Quote
Atkaaaa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 jejku to cały zwierzyniec.... Dropek po domek! Quote
Recommended Posts