Jump to content
Dogomania

KWPR w Nowej Rudzie 1-2.12.2007

Recommended Posts

Posted

Melka94 napisał(a):
Nieee Setery mnie nieprzerażają:eviltong: Lubie je:lol:. Jeśli twoja suczka jest troche obyta to myśle ze bym sobie poradziła;) Bo kawaler to pewnie jeszcze woli się bawić niż stać spokojnie:loveu: Takrze gdybyś była tak uprzejma i zgodziłabyś mi wypożyczyć któregoś to będe wdzięczna:loveu: Dodam że był by to mój pierwszy występ i wolałabym tego spokojniejszego:p

Nie ma zadnego problemu z wypozyczniem tylko przyjdz pod ring z seterami wczesniej zebys mogla sobie sprobowac:)
A co do spokoju to setery do spokojnych nie naleza ale za to sa efektowne:)
Oba psiaki sa obyte z ringiem zreszta jak sie zdecydujesz to sama zobaczysz.

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tecia napisał(a):
Nie ma zadnego problemu z wypozyczniem tylko przyjdz pod ring z seterami wczesniej zebys mogla sobie sprobowac:)
A co do spokoju to setery do spokojnych nie naleza ale za to sa efektowne:)
Oba psiaki sa obyte z ringiem zreszta jak sie zdecydujesz to sama zobaczysz.

Wielkie dzięki:calus: Ostatecznie czy pojadę będe wiedziała najdalej w poniedziałek. Ale na 99% będe. Oczywiście przyjde wcześniej, a tak dla pewności to Swetry są w sobote? A to że Setery do "cielaków" nienależą to wiem:cool3: Ale pytam się bo każdy pies jest indiwidualistą:lol:

Posted

Melka94 napisał(a):
Wielkie dzięki:calus: Ostatecznie czy pojadę będe wiedziała najdalej w poniedziałek. Ale na 99% będe. Oczywiście przyjde wcześniej, a tak dla pewności to Swetry są w sobote? A to że Setery do "cielaków" nienależą to wiem:cool3: Ale pytam się bo każdy pies jest indiwidualistą:lol:

Setery są w niedziele !!!
A co do "cielaków" to napewno nimi nie są:)
Niekiedy to nawet przypominają diabły tasmońskie:diabloti:

Posted

Tecia napisał(a):
Setery są w niedziele !!!
A co do "cielaków" to napewno nimi nie są:)
Niekiedy to nawet przypominają diabły tasmońskie:diabloti:

Ale ja jestem głupia:wallbash: Mi się pomyliło i myślałam że setery są w 8 grupie:stupid: Aż mi jest się wstyd przyznać:shake:

Posted

Melka94 napisał(a):
Ale ja jestem głupia:wallbash: Mi się pomyliło i myślałam że setery są w 8 grupie:stupid: Aż mi jest się wstyd przyznać:shake:

Zdarza się:evil_lol:
Swetry to VII i jak znam życie to zbyt duzo ich nie bedzie wiec czasu na zapoznanie i potrenowanie bedzie sporo:)

Posted

maga18 napisał(a):
wyslalam przy pomocy formularza przed wczoraj i nie dostalam potwierdzenia na meila, ze przyjeli... :roll:

Jedziesz ? My też w niedzielę i miło będzie się spotkać :lol:.

Posted

Tecia napisał(a):
Swetry to VII i jak znam życie to zbyt duzo ich nie bedzie wiec czasu na zapoznanie i potrenowanie bedzie sporo:)

Mam nadzieje:lol: A twoje pieski to tak "same z siebie" mają chęć do wystawiania czy trzeba je zachęcać czymś?

Posted

Melka94 napisał(a):
Mam nadzieje:lol: A twoje pieski to tak "same z siebie" mają chęć do wystawiania czy trzeba je zachęcać czymś?

Jak chodzi o dziewczyne to zacheta musi pozostac poza ringiem:)
W innym wypadku mysli skupione sa na zachecie i kieszeni w ktorej ona sie znajduje i jest koniec wystawiania:evil_lol:
A jak chodzi o kawalera to on jest od malutkiego przygotowaywany do pokazow wiec wie ze jak ladnie sie wystawi to dostanie cos dobrego:multi:
To taki typ interesowny ja sie pokaze ty mi cos daj:diabloti:

Posted

Louneliness napisał(a):
ok, to ja zajmuje swetera,ja też w niedzielę,bo z wyżłowstwem :loveu:

:diabloti:
Czemu nie wystawiasz swojego na JH?
Taki bandyta?

Posted

Tecia napisał(a):

Noto będe na 100%:lol: Tylko na którą mam tam być, takżeby zdążyć poćwiczyć ? I co ja mam napisać w zgłoszeniu w rubryce : nazwa i przydomek jeżeli inne niż w zgłoszeniu?