Paskuda_Bandzior Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Fotki z MP wkleję w tamtym temacie :) Quote
Tecia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Evni napisał(a):Podaje wyniki seterów irlandzkich: PSY kl. szczeniąt FAITHFUL FREDDY Shilton - nb Irish Melody LUCKY LUKE - wo, BIS papy II kl. młodzieży Glennara LONG WAY HOME - doskonały I kl. pośrednia BRIGHT SMILE z Madalanu - doskonała I PALISANDER Rude Ziółko - II kl. championów TELL ME YOU CARE FOR ME Dostojne Szałaputy - doskonała Suki kl. szczeniąt COME AS YOU ARE Zambi - wo I FIRST FEELING Shilton - nb HIKORA Koleba Diany - II kl. pośrednia JUICY FRUIT Diervilla - doskonała, CWC, NDSwR, BOB, BOG III :multi: PALINKA Rude Ziółko - II kl. otwarta TRAMPERUS SUITA z Arislandu - doskonała I VALENTINE LADY z Saturnii - II kl. użytkowa GIPSY FLOWER z Arislandu - doskonała I kl. championów KABAŁA Lekarstwo na Miłość - nb TEQUILA SPECIAL SOUR Mahoniowa Bryza - doskonała, CWC Tylko moja suka i Diervilla dostaly CWC ??? Ups, to jestem w malym szoku. Quote
jefta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Tecia']kurcze nie moge dodac fotek:( A co się dzieje? Quote
Tecia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jefta wielkie dzieki no to teraz i ja tez pare z BIS puppy dodam:) Quote
Musiałek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Tecia - a masz jakies zdjęcia z BISów Juniorów albo BIS-a - moje zdjecia w hali niestety nie sa dobre :( Quote
jolai alf Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 k.iwona napisał(a):W afganach BOB dla Nomina Krist Wil BOS i CWC dla MONA LISA Cinske Hedvabi ( witamy nowego CHAMPIONA POLSKI ) brawo ! w grupie afgan 3 grupe wygrał Borzoj VIKTOR Oli Szydłowskiej. Ola wygrała wczoraj Dzień a dziś dzień wygrałą ALA NOWAK. Dzięki za wyniki.A może jakieś fotki:painting: Quote
.ania Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Może ktoś wie jak wyglądały grupy? Szczególnie interesuje mnie 9 i 8 no i BIS:) Quote
maga18 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 BOG IX I - grzywacz II - pudel mini JUST CARRIE Bohemi Tomothy III - chichuhua długowłosy sami czesi :evil_lol::lol: BOG VIII I - cocker amerykanski II - flat III - hiszpanski dowodny BIS I - owcz. australijski II - westie III - jamnik standardowy krótkowłosy Quote
zula Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 maga18 napisał(a): BOG VIII I - cocker amerykanski II - flat III - hiszpanski dowodny Dzięki:multi: Quote
.ania Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 maga18 napisał(a):BOG IX I - grzywacz II - pudel mini JUST CARRIE Bohemi Tomothy III - chichuhua długowłosy sami czesi :evil_lol::lol: BOG VIII I - cocker amerykanski II - flat III - hiszpanski dowodny BIS I - owcz. australijski II - westie III - jamnik standardowy krótkowłosy Maga, dziękuję bardzo ;) Quote
lothia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a jak dojechać do Nowej Rudy?bo wbijam w wyszukiwanie połączeń i żadne mi nie wyskakuje Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja parę lat temu szukałam dogodnych połączeń z W-wy i... nic nie znalazłam. Jakieś przesiadki, godziny spędzone w pociągach... Zrezygnowałam i pojechałam busem. Pzdr. Quote
lothia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 eh,na razie się zastanawiam czy zgłaszać a jakis Warszawiak się wybiera? Quote
Elitesse Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 tam chyba tylko PKsem idzie sie dostac, napewno z wroclawia i wlabrzycha ale moze z klodzka tez Quote
REDA&MELA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Lothia, pociągi bezposrednio do słupca nie dojezdzają. Najlepiej to dojechac pkp do wałbrzycha miasto, a potem pks do słupca. Tylko trzeba uwazac bo nie którzy prywatni przewoznicy nie zabierają psów:cool1:. Quote
lothia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 dzięki,może ktoś z Warszawiaków się skusi na podróż Quote
Recommended Posts