maga18 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 pokoik1 napisał(a): http://i233.photobucket.com/albums/ee99/pokoik1/P1160836640x480.jpg moj moj moj :loveu: te tez moje :) http://i233.photobucket.com/albums/ee99/pokoik1/P1160288640x480.jpg Quote
maga18 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tak to Ala :) GRATULUJE!! Ala wygrala :) :klacz: Quote
panienkabubu Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Agata dzięki za tyle Bernardynów, jak to miło, że zawsze o mnie pamiętasz :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 maga18 napisał(a):tak to Ala :) GRATULUJE!! Ala wygrala :) :klacz: Tak widziałam, widziałam :) Mam chyba jeszcze jakaś fotkę Ali z whipettem, któego dostała z przydziału w zamianie :razz: Quote
AlaNowak Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Super, fajna fotka- w takim razie czekam na reszte;) pa:) PS. moge ja na swoja www? z podpisem oczywiscie;) tylko napisz jak mam podpisac:) Quote
Krasna Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dorota07 napisał(a):mam filmik ale nie ujełam całej stawki... http://i128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/th_BISPUPYsupic.jpg A moze wyniki z BIS'u szczeniat??? Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jasne możesz wstawić :p Zwę się Paula Gumińska :eviltong: Quote
Natalia_W Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 My skromnie CWC ;) i to pierwsze CWC bez "bonusa" w postaci NPwR lub chocby res.CACIBa mojego kundelka ;) ale zakonczylismy w najkrosztym mozliwym czasie Championa Polski :) Gratuluje wszystkim wygranym :) Quote
Genie Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 BIS szczeniąt - niedziela I - pirenejski pies górski - ALPINO Pyristamo II - seter irlandzki - Irisch Melody LUCKY LUKE III - ? Alpino - moja najmłodsza pociecha - był uprzejmy "zrobić powtórkę" z wystawy w Kielcach:multi: Quote
ewa1000 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wyniki z Bisu szczeniąt - sobota I Orion od Bobika -sealyham terrier ( moje dziecko):multi: II- owczarek szetlandzki III Secrat star of Wolf Point - syberian huski Myślałam, że ktoś może fotki ma... a filmik super! Wyniki poprawiłam Quote
Ventora Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 W sobotę na Bisie Szczeniąt owczarek szetlandzki był II, wiem bo to mój:lol: Quote
Tecia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Genie napisał(a):BIS szczeniąt - niedziela I - pirenejski pies górski - ALPINO Pyristamo II - seter irlandzki - Irisch Melody LUCKY LUKE III - ? Alpino - moja najmłodsza pociecha - był uprzejmy "zrobić powtórkę" z wystawy w Kielcach:multi: Gratulacje ja przyznam sie szczerze dopiero na zdjeciach zobaczylam z kim moj chlopak przegral:) bylam w takim szoku:evil_lol: A III był Shih Tzu ale nie wiem czy piesek czy suczka:cool3: Quote
Genie Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tecia, gratulacje dla Twojego chłopaka!!! Mówiąc szczerze, ja także niewiele kojarzyłam na ringu:roll: oprócz tego, że sędzina działała bardzo szybko;) Alpino przyłącza się do gratulacji! Quote
maga18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 mialam przyjemnosc pozyczyc Alpinowi reczniczek do wytarcia mordki :eviltong::loveu: Quote
Genie Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Maga, jeszcze raz pięknie dziękujemy:calus: To było naprawdę bardzo miłe! Quote
Evni Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Podaje wyniki seterów irlandzkich: PSY kl. szczeniąt FAITHFUL FREDDY Shilton - nb Irish Melody LUCKY LUKE - wo, BIS papy II kl. młodzieży Glennara LONG WAY HOME - doskonały I kl. pośrednia BRIGHT SMILE z Madalanu - doskonała I PALISANDER Rude Ziółko - II kl. championów TELL ME YOU CARE FOR ME Dostojne Szałaputy - doskonała Suki kl. szczeniąt COME AS YOU ARE Zambi - wo I FIRST FEELING Shilton - nb HIKORA Koleba Diany - II kl. pośrednia JUICY FRUIT Diervilla - doskonała, CWC, NDSwR, BOB, BOG III :multi: PALINKA Rude Ziółko - II kl. otwarta TRAMPERUS SUITA z Arislandu - doskonała I VALENTINE LADY z Saturnii - II kl. użytkowa GIPSY FLOWER z Arislandu - doskonała I kl. championów KABAŁA Lekarstwo na Miłość - nb TEQUILA SPECIAL SOUR Mahoniowa Bryza - doskonała, CWC Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 To ja wstawię kilka moich fotek z Nowej Rudy. W razie czego mozna sobie przekleić gdzie kto chce, zwę się Paula Gumińska w razie podpisywania autora :razz: Wybrałam te lepsze: Quote
Recommended Posts