Tecia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Melka94 napisał(a):Nieee Setery mnie nieprzerażają:eviltong: Lubie je:lol:. Jeśli twoja suczka jest troche obyta to myśle ze bym sobie poradziła;) Bo kawaler to pewnie jeszcze woli się bawić niż stać spokojnie:loveu: Takrze gdybyś była tak uprzejma i zgodziłabyś mi wypożyczyć któregoś to będe wdzięczna:loveu: Dodam że był by to mój pierwszy występ i wolałabym tego spokojniejszego:p Nie ma zadnego problemu z wypozyczniem tylko przyjdz pod ring z seterami wczesniej zebys mogla sobie sprobowac:) A co do spokoju to setery do spokojnych nie naleza ale za to sa efektowne:) Oba psiaki sa obyte z ringiem zreszta jak sie zdecydujesz to sama zobaczysz. Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Melka94 napisał(a):Mógłby mi ktoś wypożyczyć psa na jh? Rasa jest mi obojętna byle nie terriery w typie bull bo boję się ich:roll: noe ma sie czego bac one kochaja ludzi;) Quote
Ewelina & Hera Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A ja mogę drugiego swetera :diabloti: ? Quote
REDA&MELA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tecia napisał(a):Nie ma zadnego problemu z wypozyczniem tylko przyjdz pod ring z seterami wczesniej zebys mogla sobie sprobowac:) A co do spokoju to setery do spokojnych nie naleza ale za to sa efektowne:) Oba psiaki sa obyte z ringiem zreszta jak sie zdecydujesz to sama zobaczysz. Wielkie dzięki:calus: Ostatecznie czy pojadę będe wiedziała najdalej w poniedziałek. Ale na 99% będe. Oczywiście przyjde wcześniej, a tak dla pewności to Swetry są w sobote? A to że Setery do "cielaków" nienależą to wiem:cool3: Ale pytam się bo każdy pies jest indiwidualistą:lol: Quote
REDA&MELA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Iwona1984 napisał(a):noe ma sie czego bac one kochaja ludzi;) Morze prawidłowo wychowany jest dobrym towarzyszem, ale mam do nich respekt:lol: Quote
Tecia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Louneliness napisał(a):A ja mogę drugiego swetera :diabloti: ? Nie widze problemu:) Mam tylko nadzieje ze nie utrudnią Wam życia:evil_lol: Quote
Tecia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Melka94 napisał(a):Wielkie dzięki:calus: Ostatecznie czy pojadę będe wiedziała najdalej w poniedziałek. Ale na 99% będe. Oczywiście przyjde wcześniej, a tak dla pewności to Swetry są w sobote? A to że Setery do "cielaków" nienależą to wiem:cool3: Ale pytam się bo każdy pies jest indiwidualistą:lol: Setery są w niedziele !!! A co do "cielaków" to napewno nimi nie są:) Niekiedy to nawet przypominają diabły tasmońskie:diabloti: Quote
REDA&MELA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tecia napisał(a):Setery są w niedziele !!! A co do "cielaków" to napewno nimi nie są:) Niekiedy to nawet przypominają diabły tasmońskie:diabloti: Ale ja jestem głupia:wallbash: Mi się pomyliło i myślałam że setery są w 8 grupie:stupid: Aż mi jest się wstyd przyznać:shake: Quote
Tecia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Melka94 napisał(a):Ale ja jestem głupia:wallbash: Mi się pomyliło i myślałam że setery są w 8 grupie:stupid: Aż mi jest się wstyd przyznać:shake: Zdarza się:evil_lol: Swetry to VII i jak znam życie to zbyt duzo ich nie bedzie wiec czasu na zapoznanie i potrenowanie bedzie sporo:) Quote
simbik Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 maga18 napisał(a):wyslalam przy pomocy formularza przed wczoraj i nie dostalam potwierdzenia na meila, ze przyjeli... :roll: Jedziesz ? My też w niedzielę i miło będzie się spotkać :lol:. Quote
REDA&MELA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tecia napisał(a):Zdarza się:evil_lol: Swetry to VII i jak znam życie to zbyt duzo ich nie bedzie wiec czasu na zapoznanie i potrenowanie bedzie sporo:) Mam nadzieje:lol: A twoje pieski to tak "same z siebie" mają chęć do wystawiania czy trzeba je zachęcać czymś? Quote
Tecia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Melka94 napisał(a):Mam nadzieje:lol: A twoje pieski to tak "same z siebie" mają chęć do wystawiania czy trzeba je zachęcać czymś? Jak chodzi o dziewczyne to zacheta musi pozostac poza ringiem:) W innym wypadku mysli skupione sa na zachecie i kieszeni w ktorej ona sie znajduje i jest koniec wystawiania:evil_lol: A jak chodzi o kawalera to on jest od malutkiego przygotowaywany do pokazow wiec wie ze jak ladnie sie wystawi to dostanie cos dobrego:multi: To taki typ interesowny ja sie pokaze ty mi cos daj:diabloti: Quote
Ewelina & Hera Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ok, to ja zajmuje swetera,ja też w niedzielę,bo z wyżłowstwem :loveu: Quote
Tecia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Louneliness napisał(a):ok, to ja zajmuje swetera,ja też w niedzielę,bo z wyżłowstwem :loveu: :diabloti: Czemu nie wystawiasz swojego na JH? Taki bandyta? Quote
Ewelina & Hera Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Nio to chuliganka i to jaka :loveu: Quote
jezzmam Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 My bedziemy w skladzie 3x cocker angielski:cool3: Quote
REDA&MELA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Tecia napisał(a):Zdarza się:evil_lol: Swetry to VII i jak znam życie to zbyt duzo ich nie bedzie wiec czasu na zapoznanie i potrenowanie bedzie sporo:) Noto będe na 100%:lol: Tylko na którą mam tam być, takżeby zdążyć poćwiczyć ? I co ja mam napisać w zgłoszeniu w rubryce : nazwa i przydomek jeżeli inne niż w zgłoszeniu? Quote
Boberek Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Jak ktoś chce to tez mogą pożyczyć piesia- Golden Retrieverka na JH :)My będziemy około 11 w sobote na wystawie. Quote
Alojzyna Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Czy ktoś miałby miejsce dla jednej osoby z grzecznym pieskiem średniej wielkości na sobotę? Najchętniej z Krakowa lub Katowic.;) Quote
onek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 My też będziemy z 1 dogiem:evil_lol: ( bo drugi kontuzjowany:placz:) Simbik :lol: pewnie się spotkamy. Quote
Musiałek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 :) my juz mamy internetowe potwierdzenie przyjecia :) Quote
Agasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Czy ktos zna jakies wolne noclegi w poblizu wystawy? Quote
Recommended Posts