Jenifer Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Canaveral-staff napisał(a):właśnie jestem ciekawa Waszych opinii bo ja uważam,że pomimo iż rasa nie jest wychodowana w Polsce jednak nasze staffiki są duzo ładniejsze Widzialam duzo pieknych staffikow w UK. Zeby sie przekonac ktore sa ladniejsze, nic prostszego, zmierzyc sie na ringach... Mam nadzieje ze niedlugo wlasciciele czolowki staffikowej w UK zechca pokazac swoich ulubiencow na kontynencie. Wracajac do zamieszczonych zdjec, to .... zastanawiam sie dlaczego takie zdjecia wybrano.....:razz: Quote
strumyk Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jenifer napisał(a):Zeby sie przekonac ktore sa ladniejsze, nic prostszego, zmierzyc sie na ringach... tak naprawde to wtedy sie przekonamy, ktory sie bardziej podoba sedziemu :) choc oczywiscie teoretycznie powien byc ladny i najbardziej zblizony do wzorca Quote
porterin Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Tak, ilekroc powstaje tego typu temat zawsze wyglada tak, ze ktos probuje udowodnic calej reszcie ze w Polsce sa najpiekniejsze staffiki na swiecie. Niestety, nie ludzcie sie. Nie sa. W Polsce sa tylko najladniejsze wierzby na swiecie, a staffiki najladniejsze sa tu gdzie jestem. Chyba jest to oczywiste. W Polsce tez sa najpiekniejsze i na pewno angielskie sie do niech nie umywaja. A wzorcowi i sedziom dajcie spokoj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
porterin Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 powoli ruszam z przeglądem ulic - dwa zwierzaki upolowane pod sklepem Quote
Canaveral-staff Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 coś słabiutkie to polowanie tylko :eviltong:2 sierściuchy???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
porterin Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Niestety nie mogę dogadać się ze swoim aparatem :placz::placz::placz: Zazwyczaj kiedy zostawiam go w domu, spotykam po drodze pięć staffików, a kiedy go zabieram, nie spotykam żadnego. Ale staram się dojść ze sprzętem do jakiegoś kompromisu :lol::lol::lol: Będzie lepiej, już jest dobrze, bo są dwa zdjęcia :eviltong: Quote
Eventing Star Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja posiadam staffika z UK. A tutaj kilka fotek psa, który jest ojcem Rudy'iego: Cragails Iron Mike Quote
Canaveral-staff Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 jutro lecę do Irlandii na kilka dni ciekawe czy złowię jakiegoś staffiora,aparat przygotowany:evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Canaveral-staff napisał(a):jutro lecę do Irlandii na kilka dni ciekawe czy złowię jakiegoś staffiora,aparat przygotowany:evil_lol: OOOOOOOOOO.ja tez lecę na święta do Irlandii:cool3: , więc tez będę poszukiwać jakiegoś stafficzka ;) Może cos uchwyce....:cool3: Quote
zaba14 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 odswiezam temacik, znacie jakies znane hodowle z Irlandii?? Quote
wfh85 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Na początek polecam tą stronę http://www.staffordsireland.com/ Quote
Recommended Posts