Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiler to maleńki pies o duszy dobermana. Kocha bezgranicznie wyłącznie swojego właściciela.:lol: Nie jest typem pieska podgryzającego po nogach, ale nie da się dotknąć nikomu obcemu. Dla człowieka, którego zaakceptuje, jest wylewny i uroczy. Jest posłuszny na spacerkach.
Kiler szuka domu.

Znajduje się pod opieką Fundacji "Koci Świat"

Kontakt:
tel. (23) 693 17 83 lub 0 603 651 833
mail: fundacja@kociswiat.org.pl

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo znajoma twarz! Killer:diabloti: ja wiem czemu on się tak nazywa:evil_lol::evil_lol::cool1:
P.S. szkoda, że nie miał wątku jak kilka miesięcy siedział na SGGW ze swoją tak samo malutką towarzyszką-

Posted

oktawia6 napisał(a):
ooo znajoma twarz! Killer:diabloti: ja wiem czemu on się tak nazywa:evil_lol::evil_lol::cool1:
P.S. szkoda, że nie miał wątku jak kilka miesięcy siedział na SGGW ze swoją tak samo malutką towarzyszką-

To wy się znacie?

Posted

Zmysł napisał(a):

To wy się znacie?

owszem Zmysł:cool1:-siedział w podziemiach SGGW ponad 6 miesięcy-ciągle go widziałam-pytałam się czy zdjęcia można robic itd....ale zgody nie miałam-że to Psiego Anioła.

3 miesiące temu spytałam się gdzie Killerek-wet powiedział, że został adoptowany-razem z jego towarzyszką:roll:bo nie było go już przy grzejniku, fajny maluszek, ale charakterny-nie kastrowany-chyba, że go ciachnięto w międzyczasie:razz:.

Posted

Wczoraj poznałam Kilerka osobiście. Został wygłaskany, wymizany, nadstawił brzucho do podrapania :loveu: Straszna przylepa.
Później Kasia przyszła i mówi, żeby tego psa nie dotykać, bo gryzie obcych :crazyeye:
Myślę, że w swoim dobrym domu, przy swoim dobrym Opiekunie nie będzie to Killer, a słodki, przylepny aniołek :cool3: