madzia828 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 zerduszko i co z psiakiem? byłaś w azylu? Quote
zerduszko Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Nie nie byłam. Ale dziś postaram się to załatwić. Trochę odwlekam decyzje o sprawdzeniu czy On tam jeszcze jest, bo nie wiem co dalej robić :-( Quote
madzia828 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 tak bym chciała żeby był już w domku:roll: Quote
zerduszko Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Niestety (albo stety) piesek ciągle w azylu. Niestety nie było nikogo, z kim bym mogła porozmawiać czy planują wyjazd do schroniska na ten tydzień. Quote
madzia828 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 kurcze a już miałam nadzieje:roll: tylko teraz kiedy jest wyjazd do schronu:-( Quote
zerduszko Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Ja też miałam nadzieję. Tym bardziej, że na jeżdżenie do Mysłowic nie będę sobie mogła pozwolić, żeby sprawdzać czy on tam jest czy nie. :placz: Quote
Edi100 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hm, nie wróże nic dobrego w tym schronie.:placz: Moze jednak zróbcie mu ogłoszenia? Może się uda:roll: Nawet nie wiem czy Mysłowice jakoś współpracują:roll::( Quote
zerduszko Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Edi100 napisał(a):Nawet nie wiem czy Mysłowice jakoś współpracują:roll::( No właśnie, to by mnie najbardziej interesowało. Można być szukać domu, bylebym mogła zadzwonić do schroniska, zapytać czy pies jest. A tak, to znajdzie się chętny, pojedzie do schronu, a po psie nie będzie śladu :shake: Quote
Edi100 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nie wiem co poradzić:( Jak zaginął Żuczek dzwoniłam do nich co drugi dzień. Mówili: nie ma... Ale nikt nawet nie sprawdził Jakoś mi się ten schron źle kojarzy. Może napisz do lenazet, ona jest z Sosnowca i będzie umiała cos powiedzieć na temat tego schronu. Quote
zerduszko Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Mi sie wydaje, że w Zabrzu jest normalniejsze schronisko. Taki miałam zamysł, żeby go zawieźć do tego schroniska, żeby do azylu, a potem do Mysłowic nie trafił. Teraz żałuję, że tak nie zrobiłam. Ale trzeba być pozytywnej myśli. Może wygram w totka małą sumkę i się wyprowadzę, to go wezmę :p Quote
Edi100 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 zerduszko napisał(a):Mi sie wydaje, że w Zabrzu jest normalniejsze schronisko. Taki miałam zamysł, żeby go zawieźć do tego schroniska, żeby do azylu, a potem do Mysłowic nie trafił. Teraz żałuję, że tak nie zrobiłam. Ale trzeba być pozytywnej myśli. Może wygram w totka małą sumkę i się wyprowadzę, to go wezmę :p no niestety to tylko marzenia:( Realne to schron w Mysłowicach:placz: Quote
madzia828 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 w góre piesku moze cie ktoś zauwazy:roll: Quote
zerduszko Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Podniosę, bo nic więcej nie mogę :-( Quote
Edi100 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 zerduszko napisał(a):Hop, hop bidulku :-( Od hopania domku nie będzie:( Quote
zerduszko Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Edi100 napisał(a):Od hopania domku nie będzie:( Tylko co innego mogę zrobić?? Na siłę go nie wcisnę komuś :shake: Quote
madzia828 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 no właśnie psiak ma ogłoszenia ale zero odzewu:shake: Quote
Edi100 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 zerduszko napisał(a):Tylko co innego mogę zrobić?? Na siłę go nie wcisnę komuś :shake: wiem, wiem:( Może ogłoszenie w gazecie? Sama nie wiem:( Quote
zerduszko Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Zastanawiałam się opcjami w allegratce: tam można oprócz zwykłego ogłoszenia na stronie, może się ono ukazać w gazecie. A jakie gazety proponujecie?? Bo ja się na tym kompletnie nie znam :oops: Quote
madzia828 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 zerduszko mozę macie w Żorach jakąś gazete lokalną albo Nowiny tylko one ukazują się w środe wiec chyba już za późno zeby dac ogłoszenie:shake: Quote
zerduszko Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Mi się wydaje, że tu nie ma żadnej gazety, tylko pięciostronicowy kurier ;), ale w nim nie ma chyba ogłoszeń :roll: Quote
zerduszko Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dostałam maila od Pani pytającej o warunki adopcji psa?? Co mam odpowiedzieć?? - nie chcę głupich błędów nowicjusza popełnić ;) Quote
madzia828 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 sama nie wiem może napisz że piesek przebywa w Azylu, tam chyba mają jakąś umowę adopcyjną :roll: i może poinformuj o ewentualnej wizycie przed lub poadopcyjnej;) Quote
zerduszko Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 madzia828 napisał(a):tam chyba mają jakąś umowę adopcyjną :roll: Zapewne... Mi Pan powiedział, że 20 zł :crazyeye: Korespondencja z Panią trwa. Madzia, czy Ty robiłaś jakieś ogłoszenia bez zdjęć?? Quote
madzia828 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 kurcze nie pamiętam ale możliwe:roll::roll: Quote
Recommended Posts