Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj biedny On:( Idzie zima i będzie mu bardzo ciężko.
Nie wiem czy to ma sens, ale kiedyś byłam tak zdesperowana że poszukałam wszystkich ludzie na gg z mojej miejscowości z prośbą o pomoc. Z prośbą o dom, by rozsyłali wici dalej. Nie wszycy byli chętni ale udało się.! Nie zaszkodzi jak tak zrobisz:)

Posted

No i stało się :angryy:

Nie będzie zdjęć, nie będzie miziania...

Komuś przeszkadzał pies, bo szczekał :mad:

I psa nie ma. Najprawdopodobniej został wywieziony do jakiegoś schroniska, albo ktoś z azylu po niego przyjechał. Dokładnie nie wiem. Zresztą nawet nie wiem czy on w schronie :-( czy gdzie....

Posted

[quote name='zerduszko']No i stało się :angryy:

Nie będzie zdjęć, nie będzie miziania...

Komuś przeszkadzał pies, bo szczał :mad:

I psa nie ma. Najprawdopodobniej został wywieziony do jakiegoś schroniska, albo ktoś z azylu po niego przyjechał. Dokładnie nie wiem. Zresztą nawet nie wiem czy on w schronie :-( czy gdzie....
no to kanał -można by sprawdzić w naszym azylu tylko że jest czynny do 15 ja nie mam szans tam wdepnąć do tej godziny, może warto zadzwonić na nr podany w tym ogłoszeniu o którym wcześniej pisałaś - może jednak ktoś go przygarnął - spróbuje tam jutro zadzwonić

Posted

Azyl w niedzielę jest czynny?? Szkoda, że nie wiedziałam.

Anilla, a Ty masz jakiś kontakt z kimś z azylu, żeby się dowiedzieć czy Biszkopt tam jest. Bo ja w tym tygodniu nie będę się mogła tam raczej wyrwać. Wiesz w ogóle jak działa azyl?? Po jakim czasie i do jakiego schroniska są odwożone psy??

Jutro postaram sie dowiedzieć czegoś więcej, gdzie on jest. Najprawdopodobniej w azylu.

Posted

W tym tygodniu, to nie mam możliwości w ogóle pojechać do azylu.
Ale inaczej chyba nie dowiem się, gdzie on jest.
Chyba mi serce pęknie jak tam pojadę, a on mnie pozna i się będzie tak uroczo cieszył :-( Nie wiem czy dam radę...

Teraz sobie pluje w brodę, że go jakiegoś lepszego schroniska nie zawiozłam.

Posted

Nic nie wiem. Do azylu nie mam czasu pójść (dopiero co wróciłam do domu), a dzwonić tam nie ma sensu.
Zresztą nie wiem czy ma to jakiś sens, bo w dwa tygodnie nie znajdę mu domu, choćby czasowego. :placz::placz::placz:
Nie wiem co mam dalej robić.

Posted

sati napisał(a):
czemu w dwa tygodnie??????????

Jeśli w azylu jest dużo psów, to są one odwożone do schroniska do Mysłowic.

Mam nadzieję, że tak szybko się to nie stanie jednak. Ale najpierw muszę się wyrwać do azylu i sprawdzić czy ON tam jest.