Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest pies ideał!!
Byliśmy dziś na spacerku, razem z moja sucz. Gdyby moja suczka w połowie była taka grzeczna, to nosiłabym ja na rękach ;)
Nie chodzi koło nogi, ale reaguje na mnie: jak kazałam mu czekać, czy przyjść za mną przez ulice, to robił co chciałam. Watpię, żeby znał komendy, po prostu się pilnuje, idzie tam gdzie "przewodnik". Najgorsze było, że chciał iść z nami do domu ..... :placz::placz::placz::placz::placz:

Zrobiłąm tez oględziny. Trochę schudł. Ale to lepiej, bo moim zdaniem był troszkę grubaśny. Na 100% coś miał z łapami z tyłu - przy bieganiu tak dziwnie stawia łapy. No i odwazyłam się zajrzeć w zeby. Zęby białe, ale za to już widać ślady starć na kłach. Może to jednak wina diety. Myśle, że pies ma nie mniej niż 3 lata, ale nie więcej niż 5. Czyli nie jest to dobra wiadomość.

Posted

zerduszko napisał(a):
W nocy było strasznie zimno. Spała trochę u nas w kaltce, ale potam chyba go ktoś wygonił.
On się tak cieszy na mój widok :-( serce pęka.
a ja myślałam że on sobie mieszka na tej stróżówce :(
może jakieś nowe foteczki dałoby się mu zrobić?

Posted

Niby mieszka. Ale jak tam w nocy pójdzie :cool3: a przyszedł akurat do klatki.

Zdjęcia. Postaram się. Prawda jest taka, że widze go po milion razy, ale jak się czaję z aparatem, to pies zapada się pod ziemię.

On jest taki śmieszny, tak smiesznie chrumka jak się cieszy i merda całym tyłem, znosi go przy tym na prawo. :lol:

Posted

bo najlepiej byłby wziąć psa na tymczas - wtedy można się o psiaku wiele dowiedzieć - jaki jest, do jakiego domu się nadaje a i ludziska chętniej biorą takie "udomowione" psy...
ale ja nie mogę :(