zerduszko Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Psiak jest taki przytulaśny, garnie się do ludzi, baaardzo pragnie miłości. Quote
zerduszko Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 To jest pies ideał!! Byliśmy dziś na spacerku, razem z moja sucz. Gdyby moja suczka w połowie była taka grzeczna, to nosiłabym ja na rękach ;) Nie chodzi koło nogi, ale reaguje na mnie: jak kazałam mu czekać, czy przyjść za mną przez ulice, to robił co chciałam. Watpię, żeby znał komendy, po prostu się pilnuje, idzie tam gdzie "przewodnik". Najgorsze było, że chciał iść z nami do domu ..... :placz::placz::placz::placz::placz: Zrobiłąm tez oględziny. Trochę schudł. Ale to lepiej, bo moim zdaniem był troszkę grubaśny. Na 100% coś miał z łapami z tyłu - przy bieganiu tak dziwnie stawia łapy. No i odwazyłam się zajrzeć w zeby. Zęby białe, ale za to już widać ślady starć na kłach. Może to jednak wina diety. Myśle, że pies ma nie mniej niż 3 lata, ale nie więcej niż 5. Czyli nie jest to dobra wiadomość. Quote
Diegula Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Zima za pasem a ten biedak jeszcze bez domu:-(:-(:-(. Quote
zerduszko Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Już dziś najcieplej nie jest. Nie wiem co w zimę z nim zrobić :-( Quote
zerduszko Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Czemu nikt go nei chce :-( Przecież to taki dobry pies. Quote
zerduszko Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Nic nowego. Brak zainteresowania, brak perspektyw. Na szczęście psiurek nie jest już taki podłamany. Quote
zerduszko Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 W nocy było strasznie zimno. Spała trochę u nas w kaltce, ale potam chyba go ktoś wygonił. On się tak cieszy na mój widok :-( serce pęka. Quote
Diegula Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ona przecież nie może tak żyć:shake::shake: Quote
anilla Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 zerduszko napisał(a):W nocy było strasznie zimno. Spała trochę u nas w kaltce, ale potam chyba go ktoś wygonił. On się tak cieszy na mój widok :-( serce pęka.a ja myślałam że on sobie mieszka na tej stróżówce :( może jakieś nowe foteczki dałoby się mu zrobić? Quote
zerduszko Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Niby mieszka. Ale jak tam w nocy pójdzie :cool3: a przyszedł akurat do klatki. Zdjęcia. Postaram się. Prawda jest taka, że widze go po milion razy, ale jak się czaję z aparatem, to pies zapada się pod ziemię. On jest taki śmieszny, tak smiesznie chrumka jak się cieszy i merda całym tyłem, znosi go przy tym na prawo. :lol: Quote
zerduszko Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Na allegro, psiak ma 3 obserwatorów. Tylko nikt do mnie nie pisze, więc to pewnie nic poważnego.... Quote
anilla Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 bo najlepiej byłby wziąć psa na tymczas - wtedy można się o psiaku wiele dowiedzieć - jaki jest, do jakiego domu się nadaje a i ludziska chętniej biorą takie "udomowione" psy... ale ja nie mogę :( Quote
zerduszko Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No pewnie, ze byłoby tak lepiej. Ale on jest niesamowicie grzeczny jak na psa wolnobiegającego ;) Ciekawe czy ten Pan z labkowego forum się do mnie odezwie pod koniec miesiąca. Quote
madzia828 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 mam nadzieje ze ktoś go w końcu pokocha:p Quote
zerduszko Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Kochać, to i go kochają. Ale żeby go do domu zabrał ten ktoś, to będzie coś :p Quote
zerduszko Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Już nie wiem jak mogę mu pomóc. :shake: Quote
sati Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 co tam u psiaka czy chociaz ktos mu daje jesc?? Quote
Recommended Posts