Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:[FONT=Comic Sans MS]Retyyyy!!!! Jak się cieszę!!! Miałam nadzieję, że jeżeli Becia się nie odzywa, to pewnie piorunem ruszyła w kierunku schroniska. Trzymam cały czas kciuki, bo odetchnąć będzie można jak już psiak będzie u Beci w samochodzie...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przyłączam się do pytania Koperka odnośnie transportu. Wszyscy żyjemy w niepewności... Mrówa daj jakiś znak... proszę...[/FONT]

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje gg nie działa:shake: niestety.

Tylko kurczę, nie wiem, kiedy dzwonić do beci, czy wszystko w porządku- bo przecież podczas jazdy nie odbierze tel. (nie mam pojęcia, czy ma zestaw głośn.)

Posted

Becia zadzwoniła niedawno, że mały jest już u niej w samochodzie, grzecznie jedzie i obserwuje widoki!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ufff.........

P.S. Zastanawiam się i myślę:hmmmm: i wymyśleć nie mogę... Jak będzie wyglądała trasa mrowy? Tzn. skąd, dokąd i przez co???:eek3: :p :lol:

Posted

Super, że mały już poza schroniskiem :multi:

Z tego co wiem to mrowa będzie jechać Poznań-Wrocław-Rzeszów-Wrocław-Poznań. Ale co po drodze ma wziąć oprócz szylkreci z Mielca i tego szczeniusia to nie wiem, pogubiłam się :shake:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cieszę się Koperek, że maluch już bezpieczny!!!!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Teraz czekamy na ustalenia logistyczne Mrówy....:multi:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dzwoniłam do mrówy....[/FONT]
:placz:[FONT=Comic Sans MS]Nie ma transportu.....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dzwoniłam i wysyłałam sms-a do Koperka... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:shake:nie odzywa się...:placz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]czy tylko ja zostałam jedyną zainteresowaną trasą Rzeszów - Wrocław...?[/FONT]

Posted

Ja dopiero teraz moglam wejsc na kompa, jest wiadomosc od p.kierownika nt. transportu DONka do Tarnowa.
Pan Wiesiek podwiezie DONka, to moze by i kocinke podrzucil do Tarnowa.

Czy wobec tego transport szczeniaka od Beci jest nieaktualny?
Moze Koperek nie ma jak odebrac telefonu, bo jest w pracy...(tak jak ja przez 2 godziny nie mialam zadnej mozliwosci, bo bylam na spotkaniu).

Murka, a moze ta kocinka zmiescilaby sie do auta Greynew???

Posted

OJOJ, ale sie narobilo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Czy te 200 zl od Koperka i 50 zl od Best wystarczy na podroz?
Ja bym sie dolozyla, ale po 1szym :oops:

Czy kotka Mila pojedzie jednak z Jogi 19 czy jutro, jak myslisz?

Posted

Dziewczyny złożyły się po troszkę więcej, także nie ma obawy, wystarczy.

jogi obiecała i sama zaoferowała, że weźmie Miłą 19-tego. Mówiła, że tak będzie lepiej dla kici. Także ja jeszcze jutro w schronisku powiem, że Miła zaklepana.

Posted

Jesoo, ale mi ulzylo. Ja juz przez te transporty to spac nie moge :roll:
Zeby tylko zwierzaki byly grzeczne i dobrze zniosly podroz.
Szylkrecia to taka delikatna kocinka :roll:

Posted

Bruno szczeniak też bardzo grzeczny. Sama go wiozłam z Orzechowców do Rzeszowa i ani razu nie pchał się na przednie siedzenie, tylko leżał sobie cichutko z tyłu. :lol: Zadnego transportera nie potrzeba. :lol:
A to Bruno w nowej wersji:

Posted

:loveu:[FONT=Comic Sans MS]Ależ on słodki!!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Fajnie, że już jest bezpieczny! Chylę czoła przed Tobą za tę akcję! No i przed Twoim TZ też![/FONT]

Posted

A żarłok niesamowity, koń z kopytami to mało !!! :razz:
Z drugiej strony trudno sie dziwic, skoro przez kilka tygodni w schronisku był karmiony raz dziennie samymi kośćmi z rzeżni. Aż dziw, że ma lśniącą,
piękną sierść.

Posted

Best ,faktycznie mój TZ powinien już medal dostać za cierpliwość
i ,,niezrzędzenie '' no i zaniedbania w domu :evil_lol: spowodowane moim zaangażowaniem. W czwartek bedę miała następnego psiaka do przetrzymania, trójłapego Batona z Orzechowców którego Albiemu będzie wiozła do Warszawy. No właśnie, w przyszłą sobotę będzie transport
Rzeszów - Warszawa, jakby co, to kontaktować się z Albiemu.:razz:

Posted

Za transporterek będzie służył mój równie cierpliwy i wyrozumiały TZ, który będzie z psiakiem siedział na tylnim siedzeniu ;)

becia, Twój tel. już mam, podaj mi proszę na PW gdzie mamy podjechać (Rzeszów co nieco znam, mieszkałam tam 5 lat w internacie :eviltong:). My chyba tak ok. 7.00 rano będziemy - może być taka pora?? Potem do Mielca i heja na Wrocek.

Aha, ja wezmę jakąś obróżkę i smyczkę, bo potem nie będę miała Ci jak zwrócić (musiałabym znów zahaczać o Rzeszów).
I prośba o niekarmienie go rano, żeby się w razie czego nie męczył w trakcie drogi (wodę weźmiemy).

Posted

Best sorki, że się nie odbieralam, ale nijak nie miałam możliwości. Natomiast Becia nas wszystkich połączyła liniami telefonicznymi:lol: i jakoś to poszło...

Powiem szczerze, że ryczeć mi się chce, jak patrzę na Brunka:placz: Te ciemne oczka wpatrzone w Ciebie, ten blysk, ta usilność zrozumienia wszystkiego... Cholernie podobny do mojego Boy'a [']:-( Aż bym chciała go uściskać tu i teraz.

Acha! Becia dzowniąc do mnie, powiedziała, że mój domek jest niesprawdzony i żebym coś powiedziała o sobie:lol: Powiem szczerze, że pierwszy raz to pytanie zostało skierowane do mnie:p i dziwnie się poczulam:oops:. Ponieważ to zawsze ja się innych pytam, czy sobie poradzą z danym psiakiem i mają na to warunki.

Mogę tu napisać swój życiorys, ale chyba to nic nie da. Co prawda jestem dość mlodą dogomaniaczką, ale za to starą psiarą. Może Cię becia przekona to, że jak przychodzę strasznie głodna do domu to ZAWSZE najpierw robię psom jedzenie (i kotkom), a później sama siadam do stołu- mama się na mnie za to bardzo złości, ale pomalu się przyzwyczaja:eviltong: Zresztą trwa to juz 16 lat, to chyba już czas, nie??:cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Najważniejsze Koperku drogi, ze wszystko już ustawione, zwierzaczki pod superową opieką dotrą do nas i to, ze spotkamy się całą paczką we Wrocku w tak radosnych okolicznościach. :multi:[/FONT]

Posted

Tzn. ja mieszkam nieco przed Wrockiem, dlatego jak mi Murka przytaknie, że tam mi może dzieciaczka dostarczyć to byłoby Super!

A z kolei na spacer ze zwierzakami bardzo chętnie pójdę w towarzystwie Twoim best!:lol: