Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Koperek']brosowa, Ty nie możesz, a co ja mam powiedzieć?????:diabloti: Ciotka becia się rozkręciła, jak rozwydrzony bachor:evil_lol: Już posiłki wzywałam, bo nie mogłam opanować WŁASNEGO wątku!!!:eviltong:
A może ty becie zabierzesz ze sobą ? :evil_lol:
Myślę,że nie odmówi,no chyba,ze ja ją wcześniej w tej uliczce zaczepię i powiem " chodź ze mną,pokażę Ci małe kotki w piwnicy " :diabloti:

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gamba']A może ty becie zabierzesz ze sobą ? :evil_lol:
ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATÓW!!!:eviltong:

[quote name='Gamba']Myślę,że nie odmówi,no chyba,ze ja ją wcześniej w tej uliczce zaczepię i powiem " chodź ze mną,pokażę Ci małe kotki w piwnicy " :diabloti:
...i zmarłam!:roflt:

TEKST WSZECHCZASÓW!

Posted

[quote name='Koperek'] Już posiłki wzywałam, bo nie mogłam opanować WŁASNEGO wątku!!!:eviltong:

no Koperku wyhamuj bo wątek jest mój Własny!!! :eviltong::evil_lol:
i z nikim nigdzie nie pojadę choćby mnie Koperek na kolanach prosił bo mnie tu dobrze.....:obrazic::eviltong:

Posted

becia66 napisał(a):
no Koperku wyhamuj bo wątek jest mój !!! :eviltong::evil_lol:

Jak Twój to i zapewne Bruńcia też chcesz do zwrotu??:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahahahahahahaha

Posted

Więc już dziś się pożegnamy ;) ...mam nadzieję, że nie z życiem:evil_lol: Modlę się, żeby nie musieli mnie z placu znosić:eviltong:

Pozdrowionka i do zobaczyska za ponad tydzień!!! :)

Posted

[quote name='Gamba']Tylko uważaj żeby ci do namiotu nie wpełzly jakieś robale :diabloti:
Czy ktoś widział może małe kotki co mi się zgubiły w piwnicy ? :cool3:
buaaaaaaaaaaaaaaaaaa sram ze śmiechu!!!:roflt::roflt::roflt:

Gamba, proszę Cię, chociaz Ty mnie nie rozbrajaj przed samym wyjazdem! Ja się skupić potrzebuję, a nie rozluźniać hahahahahahaha

Posted

Koperek napisał(a):
Ja się skupić potrzebuję, a nie rozluźniać hahahahahahaha

ja ci sie radzę lepiej rozlużnić bo będzie sie łatwiej nocami doopsko piż....ło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Do zobaczyska Koperku i o Bruńcia zadbaj coby mu sie krzywda nie stała....
a o świeczuszkach będę pamietać....:eviltong: :hand:

Posted

[quote name='becia66']ja ci sie radzę lepiej rozlużnić bo będzie sie łatwiej nocami doopsko piż....ło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To ciotka becia także!, a ja myślałam, że to tylko faceci o jednym myślą:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bruńcio kochany jak ci sie na tych wywczasach wiedzie.........:roll:
Koperek pewnie zajęta w namiocie cały czas własnym doopskiem i dla ciebie pewnie czasu nie ma......:evil_lol::evil_lol:

Posted

becia66 napisał(a):
Bruńcio kochany jak ci sie na tych wywczasach wiedzie.........:roll:
Koperek pewnie zajęta w namiocie cały czas własnym doopskiem i dla ciebie pewnie czasu nie ma......:evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Albo ciotka wystawiła Brunonka pod namiot,coby jej nikt nie przeszkadzał :p

Posted

!!!!!!!!WRÓCILIŚMY!!!!!!!!!!! :)

Co tam się działo....:eviltong: to raczej na pewno nie będę w stanie opisać, a i nawet nie mogę ze względu na cenzurę i kulturę osobistą, ale było jak zwykle- czyli zajebiście:loveu:

Na dzień dzisiejszy na taki opis mnie stać, a ciotka becia niech się wyżyje do woli- taki mam relaksik, że mnie to nie ruszy za wszystkie skarby narodów:lol:

Posted

[quote name='Koperek']!!!!!!!!WRÓCILIŚMY!!!!!!!!!!! :)

Co tam się działo....było jak zwykle- czyli zajebiście:loveu:

no spodziewałam się ale czy dla Bruńcia również ??? :eviltong: - on przecie przed namiotem koczować musiał.....:evil_lol:
Koperku huurrrraaaa :multi: że wróciliście cali i zdrowi bo mi sie nudziło strasznie, a i na świeczuszkach się zaoszczędziło.....:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Koperek']
Na dzień dzisiejszy na taki opis mnie stać, a ciotka becia niech się wyżyje do woli- taki mam relaksik, że mnie to nie ruszy za wszystkie skarby narodów:lol:

no nie wiem, ruszy - nie ruszy......ale sie postaram.......:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']No to teraz Koperku czekamy na zdjecia w duzej ilości :lol:
z tego co sie działo ;)
Cioteczko ewatr- z tego, co się działo poza placem to fotek nie będzie- i nie to, że ich nie ma, ale po prostu do publikacji się nie nadają :roflt:

Był to mój pierwszy obóz- nie zapomnę go do końca życia

Właśnie leczę rany po walce, którą trzeba było stoczyć prawie każdego dnia. Gdzie się nie dotknę tam mam siniaka , ale ból zniknie, a zostanie ogromna wiedza, którą od moich pierwszych DD staram się komasować. Dumna jestem ogromnie z mojego Maleństwa- obrót o 320 stopni, a mam nadzieję, że to i tak jeszcze nie koniec Było pięknie- widoki niezapomniane, doznania towarzyskie również- dziękuję domkom, a szczególnie trójeczce za przyjmowanie namiotowca na imprezki

A takie mieliśmy szefostwo: Magda, Libor, Tadek, Pavel, Katka, Tomasz, Petra, Paulina :)

Fotki na razie 4, a będzie więcej...

A tu walczymy na uliczce hahaha

Posted

Widzę, że moja relacja + foty zrobiły na wszystkich takie wrażenie, że zaniemówili :D To może relacja następna + zdjątko odetka towarzystwo? ;)

Co tu dużo pisać- każdy dzień przynosił inne rozwiązania, inne doświadczenia, inne rzeczy do naprawienia, inne do wyuczenia, a jeszcze inne do wyszlifowania.

Przy okazji wolnego dnia (oczywiście z myślą o wypoczęciu psów- nie przewodników!, bo o tych drugich nikt nie dba- możesz zdechnąć na placu ze zmęczenia, a nie dość, że nikt nie pożałuje to jeszcze opieprz dostaniesz! ) nauczyliśmy się pływać na głębokości Ponieważ do tej pory tylko do wysokości brzuszka i żeberek Smoczek brodził. Zaliczyłam z Bruńciem 2 lekcje pływania i wyszłam z tego tak pokiereszowana, jak po ostrym molestowaniu No ale jak już mam siniaki na nogach wielkości męskiej pięści to co mi przeszkadzają jeszcze sznyty na rękach długości 15 cm??

Bieeegnieeeeeemy z powrotem do Tadzika! :)

Posted

No to skoro aż tak się Wam podobają:roflt: to wklejam jeszcze hahahahahaha

Początek "zabawy" ;)

...tak mocno trzymam!

...że aż mi oczy wychodzą hahaha

...a taki jestem zadowolony, kiedy wywalczę klinika :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Koperek']Widzę, że moja relacja + foty zrobiły na wszystkich takie wrażenie, że zaniemówili :D To może relacja następna + zdjątko odetka towarzystwo? ;)

To przez to dogo :placz: ja wszytsko oglądnełam i nawet juz napisałam i mi zjadło :placz:... tom sie zezliła i 2 raz nie pisałam ;)

Posted

[quote name='ewatr']To przez to dogo :placz: ja wszytsko oglądnełam i nawet juz napisałam i mi zjadło :placz:... tom sie zezliła i 2 raz nie pisałam ;)[/quote]
I mnie tak cioteczko ewatr chcesz ukarać za brak normalnej funkcjonalności forum???????:diabloti::diabloti::diabloti:

No i jak ja mam się nie zeźlić....:razz:

Pozdrowionka i dziękujemy za chęci!!!:loveu::multi: My nadal ćwiczymy posłuszeństwo, nadal trenujemy mięśnie, dbamy codziennie o kondycję i chudniemy za przykazaniem odgórnym ;)
Wynik taki, że już schudliśmy (tzn. Bruńcio na pewno hehehe), mamy szybsze reakcje, szybciej biegamy i w końcu siadamy i kładziemy się tak, jak Szefostwo przykazało- znaczy równiusieńko, bez kręcenia dupencją na lewo i prawo :)

Co więcej...
Ślad łapiemy w mig, tylko nadal czasem się mylniemy i robimy bokiem hehe Ale przynajmniej na stojąco!! :) Posłuszeństwo idzie mozolnie, ale wyłącznie przez to, że Bruńcio zawsze chciałby po swojemu, a tu NIESPODZIANKA i trza się przystosować hehe Bystry chłopak bardzo, inteligentny, ale i niezależny- co mi tu będzie jakaś.... hehe dupę przestawiać dalej, bliżej- ja przecież lepiej wiem wrrrrr! ;) No a co! I ząbki już były i pomruki jakieś z kosmosu, ale się nie dajemy i nadal na ostro trenujemy- bo tylko to daje wyniki.
Doszliśmy już nawet do momentu, że gryzak jest równie świetnym nakręcaczem, co parówki!!!!!!! :) A tego nawet w najśmielszych snach nie wymarzyłabym sobie. Bo jedzonko dla dziecka to jednak PONAD WSZYSTKO, a tu proszę- i gryzienie sobie umiłował hehe ;) Co mnie cieszy niezmiernie, bo nie wszystkie kieszenie jednak będę miała utłuszczone ;)