Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']

Poniżej szczęśliwy Bruńciuszek i reszta bandy (przechodniej lub nie ;))

a ten dołek to Brunciowy pewnie bo tak jakoś go pilnuje....:eviltong::evil_lol:
Koperku myślałam że ty tak Bruńcia chcesz z miłości a ty go do pracy gonisz coby dołki na grządce kopał.....:mad:......

Posted

hahaha
Nie, nie! Skądże znowu! To Bruńcio z miłości do mnie tak te dołki namiętnie wykopuje, co bym miała roboty trochę, a nie same lenistwo!:diabloti:

A tak poważniej to ja go codziennie do innej pracy zaprzęgam- umysłowej- to dopiero dziecko ma zgryz:evil_lol: Wczoraj i dzisiaj motywacja, chodzenie przy nodze, natychmiastowe robienie podstawowych komend (często jest krzywe siedzenie, np. na półdupku, albo położy się na boczku, albo z oooociąganiem:cool1:), komenda "wołaj" potrzebna do oszczekania pozoranta razem z "siad" (normalnie z nią to ubaw mam, ale to przy okazji napiszę :)). A jutro będzie ciąganie oponki, co by oprócz rozwoju móżdźku i rozwój mięśniowy był:eviltong:

Posted

Gamba napisał(a):
A ja nie wiedziałem, ze takie maleństwo sobie zahodowałaś :diabloti:
Piękny jest :loveu:

hodowało schronisko przez parę miesięcy, a teraz Koperek musi wychowywać......:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Gamba']A ja nie wiedziałem, ze takie maleństwo sobie zahodowałaś :diabloti:
Ale przecież nie musisz o wszystkim wiedzieć:diabloti: Poza tym, jakbyś wpadł na kiedyś proponowany spacerek dogomaniacki to byś wiedział:eviltong:

beciu o to to! Przenajświętsza prawda!:razz:

Hmmm... Nie ma się tego, co się lubi to się lubi, co się ma:evil_lol::p:lol:

Poniżej fotoski z dzisiejszego spacerku dogo:

...dwa laby:evil_lol:

...przewodnik:p

Reszta fotek z dzisiaj pod poniższym linkiem- zapraszam serdecznie, bo warto! :)
http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index237.html

Posted

Ale przecież nie musisz o wszystkim wiedzieć:diabloti: Poza tym, jakbyś wpadł na kiedyś proponowany spacerek dogomaniacki to byś wiedział:eviltong:

Pewnie ,że muszę wiedzieć :diabloti:
A na spacerek z wami poluję cały czas,tylko tak sie składa, że wy spacerujecie w niedzielę, a ja wszystkie niedziele poki co mam pracujące :cool3:

Posted

Gamba nie wciskaj mi tu! Dla chcącego nic trudnego- wchodzisz na wątek spacerkowy i proponujesz dzień, miejsce i godzinę- gwarantuję, że chętnych do towarzystwa nie zabraknie!;)

...jednego już masz:diabloti:

Cioteczko ewatr- Bruńcio lubi oczywiście, ale tylko takie, co i jego lubią:eviltong: Np. z darłokami się nie kumpluje- no bo przypuśćmy, że na dzień dobry dostanie chcesz w ryj to jak ma odpuścić??:evil_lol:

Posted

no właśnie Ewuniu, co byś zrobiła gdyby ktoś na dzień dobry chciał ci dać w ryj ?......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chyba że byś dała przyzwolenie bo Bruńcio raczej nie.....:eviltong: :roflt::roflt::roflt:

• 2 weeks later...
Posted

becia66 napisał(a):
no właśnie Ewuniu, co byś zrobiła gdyby ktoś na dzień dobry chciał ci dać w ryj ?......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chyba że byś dała przyzwolenie bo Bruńcio raczej nie.....:eviltong: :roflt::roflt::roflt:

To ja raczej tak jak Bruńcio :eviltong::mad: czyli w ryj .........

KOperku masz sliczne dzieci :loveu:

Posted

[quote name='becia66']O tak, dzieci masz sliczne.....:loveu:
No ja myślę! Innych komentarzy nie oczekiwałam :evil_lol:

To jak się tak szczekacze podobały to teraz zapodam miałczusię...

Irenka najpierw wychodzi z groźną miną i wyczaja sytuację...

...a następnie myk, myk, myk pod kwiatki i myśli, że jej nie widać:roflt:

Posted

becia66 napisał(a):
czy to ta grubaśnica ? :eviltong:

Udajesz, że nie poznałaś, bo nie widać?:evil_lol: No pewnie, że to Irenka- jakoś tak odchudzić się nie da, nooooo.... Waga stoi, jak zaklęta:placz: I musimy doopeczkę myć (jedna osoba nie dałaby rady) co 2 dni, bo sama nie dosięga:roll:

Posted

becia66 napisał(a):
o...to zajęcie przednie i pomysł na własny biznes....:eviltong::evil_lol:
Koperku we Wrocku Gabinetu Mycia Dupeczek chyba jeszcze nie ma....
Łap dziewczyno szanse bo ktoś usłyszy i kasa bokiem przejdzie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:mad:śmiej się, smiej- osiem kilo trzymać na rękach przez dobre 10 minut to nie w kij dmuchał!:diabloti: Miałabym ramiona, jak budowlaniec:evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):
I musimy doopeczkę myć (jedna osoba nie dałaby rady) co 2 dni, bo sama nie dosięga:roll:

o...to zajęcie przednie i pomysł na własny biznes....:eviltong::evil_lol:
Koperku we Wrocku Gabinetu Mycia Dupeczek chyba jeszcze nie ma....
Łap dziewczyno szanse bo ktoś usłyszy i kasa bokiem przejdzie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

becia66 napisał(a):
Cosik zaniedbujesz Brunciowy watek Koperku....:mad:
Czy z Bruńcia już taki ideał że nie ma co pisać ? :eviltong:

...prawie, prawie...

Dzisiaj mamy małą tragedię, więc raz, że zabiegana, a dwa, że zabiegana...:roll:

A to moje nieszczęsne kochania- Nosio, który wpadł gdzieś w sidła, albo w jakiś drut się zaplątał:-(

Posted

becia66 napisał(a):
Matko jedyna......biedny Nosio....:shake::-(
I co z jego łapką ?

Na RTG nic nie wyszło- znaczy łapka cała. Teraz tylko zależy od tego, czy będzie to się chciało szybko zagoić, czy zacznie się paprać...:-(

W niektórych miejscach powstała już niewielka martwica, więc po antybiotyku powinno to pomalutku odpadać i następnie w tych miejscach się goić- tfu, tfu, tfu będzie dobrze!