Koperek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No i żeby nie było, że u nas nic się nie dzieje to zapraszam na wąteczek:) http://www.dogomania.pl/forum/f28/prawie-go-przejechalam-trzesacy-z-zimna-wystraszony-malenki-pomocy-133665/ A poniżej fotki, jakby się komuś nie chciało błądzić:) ...po lewej niecałe 5 kg, po prawej 50 kg:evil_lol: Poniżej szczęśliwy Bruńciuszek i reszta bandy (przechodniej lub nie ;)) Quote
Koperek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Znaleziony Maleńtas z adoptowaną Figusią :) Figunia w tle ;) Kudłata:loveu: Dziecko:loveu: Quote
Becia66 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Koperek'] Poniżej szczęśliwy Bruńciuszek i reszta bandy (przechodniej lub nie ;)) a ten dołek to Brunciowy pewnie bo tak jakoś go pilnuje....:eviltong::evil_lol: Koperku myślałam że ty tak Bruńcia chcesz z miłości a ty go do pracy gonisz coby dołki na grządce kopał.....:mad:...... Quote
Koperek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 hahaha Nie, nie! Skądże znowu! To Bruńcio z miłości do mnie tak te dołki namiętnie wykopuje, co bym miała roboty trochę, a nie same lenistwo!:diabloti: A tak poważniej to ja go codziennie do innej pracy zaprzęgam- umysłowej- to dopiero dziecko ma zgryz:evil_lol: Wczoraj i dzisiaj motywacja, chodzenie przy nodze, natychmiastowe robienie podstawowych komend (często jest krzywe siedzenie, np. na półdupku, albo położy się na boczku, albo z oooociąganiem:cool1:), komenda "wołaj" potrzebna do oszczekania pozoranta razem z "siad" (normalnie z nią to ubaw mam, ale to przy okazji napiszę :)). A jutro będzie ciąganie oponki, co by oprócz rozwoju móżdźku i rozwój mięśniowy był:eviltong: Quote
Gamba Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A ja nie wiedziałem, ze takie maleństwo sobie zahodowałaś :diabloti: Piękny jest :loveu: Quote
Becia66 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Gamba napisał(a):A ja nie wiedziałem, ze takie maleństwo sobie zahodowałaś :diabloti: Piękny jest :loveu: hodowało schronisko przez parę miesięcy, a teraz Koperek musi wychowywać......:eviltong::evil_lol: Quote
Gamba Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ale Koperek lubi, prawda Koperku ? :diabloti: Quote
Koperek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Gamba']A ja nie wiedziałem, ze takie maleństwo sobie zahodowałaś :diabloti: Ale przecież nie musisz o wszystkim wiedzieć:diabloti: Poza tym, jakbyś wpadł na kiedyś proponowany spacerek dogomaniacki to byś wiedział:eviltong: beciu o to to! Przenajświętsza prawda!:razz: Hmmm... Nie ma się tego, co się lubi to się lubi, co się ma:evil_lol::p:lol: Poniżej fotoski z dzisiejszego spacerku dogo: ...dwa laby:evil_lol: ...przewodnik:p Reszta fotek z dzisiaj pod poniższym linkiem- zapraszam serdecznie, bo warto! :) http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index237.html Quote
Gamba Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ale przecież nie musisz o wszystkim wiedzieć:diabloti: Poza tym, jakbyś wpadł na kiedyś proponowany spacerek dogomaniacki to byś wiedział:eviltong: Pewnie ,że muszę wiedzieć :diabloti: A na spacerek z wami poluję cały czas,tylko tak sie składa, że wy spacerujecie w niedzielę, a ja wszystkie niedziele poki co mam pracujące :cool3: Quote
ewatr Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Widze ze Brunio lubi inne pieski i spacerki :loveu: ale dobrze wychowany piesek :lol: Quote
Koperek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Gamba nie wciskaj mi tu! Dla chcącego nic trudnego- wchodzisz na wątek spacerkowy i proponujesz dzień, miejsce i godzinę- gwarantuję, że chętnych do towarzystwa nie zabraknie!;) ...jednego już masz:diabloti: Cioteczko ewatr- Bruńcio lubi oczywiście, ale tylko takie, co i jego lubią:eviltong: Np. z darłokami się nie kumpluje- no bo przypuśćmy, że na dzień dobry dostanie chcesz w ryj to jak ma odpuścić??:evil_lol: Quote
Becia66 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 no właśnie Ewuniu, co byś zrobiła gdyby ktoś na dzień dobry chciał ci dać w ryj ?......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba że byś dała przyzwolenie bo Bruńcio raczej nie.....:eviltong: :roflt::roflt::roflt: Quote
ewatr Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 becia66 napisał(a):no właśnie Ewuniu, co byś zrobiła gdyby ktoś na dzień dobry chciał ci dać w ryj ?......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba że byś dała przyzwolenie bo Bruńcio raczej nie.....:eviltong: :roflt::roflt::roflt: To ja raczej tak jak Bruńcio :eviltong::mad: czyli w ryj ......... KOperku masz sliczne dzieci :loveu: Quote
Becia66 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ewatr napisał(a): KOperku masz sliczne dzieci :loveu: O tak, dzieci masz sliczne.....:loveu: Quote
Koperek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='becia66']O tak, dzieci masz sliczne.....:loveu: No ja myślę! Innych komentarzy nie oczekiwałam :evil_lol: To jak się tak szczekacze podobały to teraz zapodam miałczusię... Irenka najpierw wychodzi z groźną miną i wyczaja sytuację... ...a następnie myk, myk, myk pod kwiatki i myśli, że jej nie widać:roflt: Quote
Becia66 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 a Miałczusia też śliczna....czy to ta grubaśnica ? :eviltong: Quote
Koperek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 becia66 napisał(a):czy to ta grubaśnica ? :eviltong: Udajesz, że nie poznałaś, bo nie widać?:evil_lol: No pewnie, że to Irenka- jakoś tak odchudzić się nie da, nooooo.... Waga stoi, jak zaklęta:placz: I musimy doopeczkę myć (jedna osoba nie dałaby rady) co 2 dni, bo sama nie dosięga:roll: Quote
Koperek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 becia66 napisał(a):o...to zajęcie przednie i pomysł na własny biznes....:eviltong::evil_lol: Koperku we Wrocku Gabinetu Mycia Dupeczek chyba jeszcze nie ma.... Łap dziewczyno szanse bo ktoś usłyszy i kasa bokiem przejdzie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:śmiej się, smiej- osiem kilo trzymać na rękach przez dobre 10 minut to nie w kij dmuchał!:diabloti: Miałabym ramiona, jak budowlaniec:evil_lol: Quote
Becia66 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Koperek napisał(a):I musimy doopeczkę myć (jedna osoba nie dałaby rady) co 2 dni, bo sama nie dosięga:roll: o...to zajęcie przednie i pomysł na własny biznes....:eviltong::evil_lol: Koperku we Wrocku Gabinetu Mycia Dupeczek chyba jeszcze nie ma.... Łap dziewczyno szanse bo ktoś usłyszy i kasa bokiem przejdzie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Cosik zaniedbujesz Brunciowy watek Koperku....:mad: Czy z Bruńcia już taki ideał że nie ma co pisać ? :eviltong: Quote
Koperek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 becia66 napisał(a):Cosik zaniedbujesz Brunciowy watek Koperku....:mad: Czy z Bruńcia już taki ideał że nie ma co pisać ? :eviltong: ...prawie, prawie... Dzisiaj mamy małą tragedię, więc raz, że zabiegana, a dwa, że zabiegana...:roll: A to moje nieszczęsne kochania- Nosio, który wpadł gdzieś w sidła, albo w jakiś drut się zaplątał:-( Quote
Becia66 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Matko jedyna......biedny Nosio....:shake::-( I co z jego łapką ? Quote
Koperek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 becia66 napisał(a):Matko jedyna......biedny Nosio....:shake::-( I co z jego łapką ? Na RTG nic nie wyszło- znaczy łapka cała. Teraz tylko zależy od tego, czy będzie to się chciało szybko zagoić, czy zacznie się paprać...:-( W niektórych miejscach powstała już niewielka martwica, więc po antybiotyku powinno to pomalutku odpadać i następnie w tych miejscach się goić- tfu, tfu, tfu będzie dobrze! Quote
Recommended Posts