Koperek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No to lecimy z zimowymi fotkami :) Akurat już po ciągnięciu sanek przez obydwoje, dlatego takie a'la smutne i poważne minki, a tak naprawdę to po prostu z deka zmęczone futrzaki ;) Co oczywiście znaczy, że szczęśliwe! :) Bruńciucho... (kto by pomyślał, że taki grzeczniutki:evil_lol:) Bonusiek... (też z minką niczego sobie:p) ...już siwy staruszek:eviltong: ...w plenerze z choinką ;) Quote
Koperek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ...i takie ot- do pozachwycania się :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 no zachwycamy oczywiście......:loveu::loveu:....piękne psiaki masz Koperku.....:eviltong::loveu: Quote
ewatr Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Piekne i tak i mądrze z oczu patrzy :loveu::loveu: pozdrowienia :p Quote
Koperek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a'la dogomaniacki spontaniczny spacerek :) ...wyginam śmiało ciało??:p ...chwilka wytchnienia... ...aby po chwili znów szaleć! ...następnie kłowe przepychanki:razz: Quote
Bella1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ale psiaki miały radochę :loveu::loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 toż to mój Glutek :loveu::loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 hihihi. Glut ma zolte szelki:diabloti: Quote
Becia66 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):toż to mój Glutek :loveu::loveu: Który to Glutek ??? No to Bruńcio fajne towarzycho ma...:eviltong:...od jamnikowych do ONkowatych przez jakies tam jeszcze rasy pośrednie..:eviltong:...i aż dziw że mały do wszystkich taki przyjacielski....:crazyeye: Koperku - świetna robota !!!:happy1: Quote
Koperek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 becia66 napisał(a):Który to Glutek ??? No to Bruńcio fajne towarzycho ma...:eviltong:...od jamnikowych do ONkowatych przez jakies tam jeszcze rasy pośrednie..:eviltong:...i aż dziw że mały do wszystkich taki przyjacielski....:crazyeye: Koperku - świetna robota !!!:happy1: Dzięki beciu za komplement:loveu:, ale co z tym dzieckiem przeszłam to już moje:diabloti: Zgadza się- Bruńcio to przyjaciel wszystkich piesków :) ...które nie drą japy na "dzień dobry":evil_lol: No, jak któryś się z nim tak wita to ja od razu mam rehabilitacyjne rozciąganie gratis:eviltong: Quote
Becia66 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Koperek napisał(a):Dzięki beciu za komplement:loveu:, ale co z tym dzieckiem przeszłam to już moje:diabloti: Zgadza się- Bruńcio to przyjaciel wszystkich piesków :) ...które nie drą japy na "dzień dobry":evil_lol: No, jak któryś się z nim tak wita to ja od razu mam rehabilitacyjne rozciąganie gratis:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zazdroszczę Koperku że możesz taką przedrehabilitację przechodzić tak na wszelki wypadek........:eviltong::evil_lol: Quote
Koperek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='becia66']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zazdroszczę Koperku że możesz taką przedrehabilitację przechodzić tak na wszelki wypadek........:eviltong::evil_lol: Ależ nie musisz mi zazdrościć! Podrzucę Ci na weekend DZIECKO to się tak porozciągasz beciu, że na rok Ci wystarczy- długotrwała rehabilitacja:D Żeby nie było, że u nas nudą wieje i nic się nie dzieje to w sobotę byliśmy znowu na spacerku dogomaniackim ;) Co prawda przyszła tylko jedna sunia owczarka z graynew:p, ale wzięłam też Bonuśka i Figusię babciową i było OK. Wybiegały się psiaki świetnie, pogoda dopisała aż za bardzo o tej porze roku i właśnie o to chodziło! :) Quote
Koperek Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 W byłą niedzielę znów zaliczyliśmy dogomaniacki, wrocławski spacerek z innymi futerkami :) Poniżej niektóre fotki... Resztę pięknych fotek, np. graynew obejrzycie pod tym linkiem: http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index201.html :) ZAPRASZAM, BO SĄ NAPRAWDĘ WYJĄTKOWE! p.s. W piątek jedziemy znów na szkolonko! Proszę trzymać za nas kciuki, żeby nie było niespodziewanych zwrotów akcji, bądź przykrych sytuacji, a wszystko poszło, jak powinno! :) Quote
Becia66 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 no i jak tam szkolonko wyszło ?:eviltong: mam nadzieje że Bruncio stanał na wysokości zadanie i żadnej plamy nie dał.....:eviltong: Zazdroszcze wam tych dogomaniackich spacerkow, będziemy musiały u nas cos takiego zorganizować... Quote
Koperek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='becia66']no i jak tam szkolonko wyszło ?:eviltong: mam nadzieje że Bruncio stanał na wysokości zadanie i żadnej plamy nie dał.....:eviltong: Zazdroszcze wam tych dogomaniackich spacerkow, będziemy musiały u nas cos takiego zorganizować... Mimo piątkowej, nieciekawej pogody cały obóz wyszedł, jak zwykle EXTRA! Dzięki Magdzie, Liborowi i reszcie załogi posuwamy się cały czas do przodu :) W posłuszeństwie zrobiliśmy z Bruńciem krok do przodu, a w obronie nieco większy- było puszczenie klina podczas boju i Bruńcio zrobił do GENIALNIE! Z jego lękami i innymi takimi rzeczami wychodzimy pomalutku na prostą, choć oczywiście wszystkiego zlikwidować do końca się nie da. Niestety nikt z "fotoreporterów" nie zrobił nam fotek podczas pracy, więc wstawię tylko jedną fotkę z odpoczynku w pokoiku hotelowym, w którym mieszkaliśmy podczas weekendu ;) hahaha... a to ja przymierzam rękaw :)- swoje waży! Quote
Koperek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A tak na marginesie- jeszcze nie zdążyłam ochłonąć, a tu następne zajęcie (wątpliwie przyjemne:cool1::diabloti:): http://www.dogomania.pl/forum/f28/prawie-go-przejechalam-trzesacy-z-zimna-wystraszony-malenki-pomocy-133665/index3.html#post11985034 Quote
ewatr Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Koperek napisał(a):A tak na marginesie- jeszcze nie zdążyłam ochłonąć, a tu następne zajęcie (wątpliwie przyjemne:cool1::diabloti:): http://www.dogomania.pl/forum/f28/prawie-go-przejechalam-trzesacy-z-zimna-wystraszony-malenki-pomocy-133665/index3.html#post11985034 Zagladłam do watku " leji srajacej i wrzaskliwej ":evil_lol: ale zdjecia wcięło .... chyba sie fotosik upomina o danine pieniężna ;) /ja niestety juz płace bo tez mi zaczeli zdjecia zamykac :placz:/ Quote
Koperek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ewatr napisał(a):Zagladłam do watku " leji srajacej i wrzaskliwej ":evil_lol: ale zdjecia wcięło .... chyba sie fotosik upomina o danine pieniężna ;) /ja niestety juz płace bo tez mi zaczeli zdjecia zamykac :placz:/ Niech idą w cholerę cioteczko! Pokasuję i zrobię nowe, ale płacić nie będę:diabloti: Quote
Becia66 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Koperek'] tyłem - równaj krok !!! :eviltong::evil_lol: Quote
Koperek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='becia66']tyłem - równaj krok !!! :eviltong::evil_lol: hahaha :roflt: No nie wymyśliłabym tego w ten sposób beciu! haha:lol: Dzisiaj znów byliśmy na spacerku dogomaniackim- było tyle psiaków, że zamiast psów zestresowanych sama się na początku denerwowałam;) A moje buraski pięknie się w stado wtopiły. Niestety dzisiaj Bruńcio cierpiał z powodu bolącego brzuszka i leciało z maleństwa przeokropnie, ale jak już się "nadbagażu" pozbył:evil_lol: to nawet kilka razy sprinty z kolegami i koleżankami porobił. Zapytam, czy mogę jakieś zdjęcia z dzieckiem przekopiować na swój wątek- jak będzie zgoda autora to wstawię- a jak nie to za pomocą linka będzie można sobie pooglądać ;) Quote
Koperek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Więc skoro jedna cioteczka kochana w postaci NaamahsChild zgodziła się na opublikowanie fotografii jej autorstwa to proszę :) Tu właściciele ze swoimi pociechami- oczywiście co tydzień skład z deka się zmienia, ale mniej więcej zawsze tyle nas jest- to akurat autorstwa graynew- matko, jeszcze nie zapytałam o pozwolenie... :( No i moje dziecko ;) ...a z boczku, na pierwszym planie siostrzyczka ;) Taaakie były rozmiary:evil_lol: Quote
Murka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Koperek'] Ale ogon Bruńcio ma grubszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Murka napisał(a):Ale ogon Bruńcio ma grubszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i język dłuższy....:eviltong::evil_lol: Tak patrze na te zdjęcia i nie moge sie nadziwić że wszystkie psy w przyjazni, zero agresji i jakis taki spokój z nich emanuje.... Pozory ??? :eviltong: Quote
Koperek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='becia66']i język dłuższy....:eviltong::evil_lol: Tak patrze na te zdjęcia i nie moge sie nadziwić że wszystkie psy w przyjazni, zero agresji i jakis taki spokój z nich emanuje.... Pozory ??? :eviltong: ...i brzuszek grubszy :lol: Murka, jakby nie patrzeć to w mniejszym ciałku wszystko grubsze:D Ale do rzeczy. Beciu toż to są anielskie psy przecież! W końcu wrocławskie, nie?!:cool3: Gdzież tam agresja zakwitnąć może wśród tych kochanych ananasków i ancymonków! ...no bynajmniej nie u moich;) A są jeszcze znakomite zdjęcia Bruńciuszka na naszym wątku, tylko jeszcze pozwolenia na przekopiowanie nie dostałam, więc podrzucam link i zapraszam! :) http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index228.html Quote
Recommended Posts