Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to lecimy z zimowymi fotkami :)

Akurat już po ciągnięciu sanek przez obydwoje, dlatego takie a'la smutne i poważne minki, a tak naprawdę to po prostu z deka zmęczone futrzaki ;) Co oczywiście znaczy, że szczęśliwe! :)

Bruńciucho... (kto by pomyślał, że taki grzeczniutki:evil_lol:)

Bonusiek... (też z minką niczego sobie:p)

...już siwy staruszek:eviltong:

...w plenerze z choinką ;)

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
toż to mój Glutek :loveu::loveu:

Który to Glutek ???
No to Bruńcio fajne towarzycho ma...:eviltong:...od jamnikowych do ONkowatych przez jakies tam jeszcze rasy pośrednie..:eviltong:...i aż dziw że mały do wszystkich taki przyjacielski....:crazyeye:
Koperku - świetna robota !!!:happy1:

Posted

becia66 napisał(a):
Który to Glutek ???
No to Bruńcio fajne towarzycho ma...:eviltong:...od jamnikowych do ONkowatych przez jakies tam jeszcze rasy pośrednie..:eviltong:...i aż dziw że mały do wszystkich taki przyjacielski....:crazyeye:
Koperku - świetna robota !!!:happy1:

Dzięki beciu za komplement:loveu:, ale co z tym dzieckiem przeszłam to już moje:diabloti:

Zgadza się- Bruńcio to przyjaciel wszystkich piesków :) ...które nie drą japy na "dzień dobry":evil_lol: No, jak któryś się z nim tak wita to ja od razu mam rehabilitacyjne rozciąganie gratis:eviltong:

Posted

Koperek napisał(a):
Dzięki beciu za komplement:loveu:, ale co z tym dzieckiem przeszłam to już moje:diabloti:

Zgadza się- Bruńcio to przyjaciel wszystkich piesków :) ...które nie drą japy na "dzień dobry":evil_lol: No, jak któryś się z nim tak wita to ja od razu mam rehabilitacyjne rozciąganie gratis:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zazdroszczę Koperku że możesz taką przedrehabilitację przechodzić tak na wszelki wypadek........:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zazdroszczę Koperku że możesz taką przedrehabilitację przechodzić tak na wszelki wypadek........:eviltong::evil_lol:
Ależ nie musisz mi zazdrościć! Podrzucę Ci na weekend DZIECKO to się tak porozciągasz beciu, że na rok Ci wystarczy- długotrwała rehabilitacja:D

Żeby nie było, że u nas nudą wieje i nic się nie dzieje to w sobotę byliśmy znowu na spacerku dogomaniackim ;) Co prawda przyszła tylko jedna sunia owczarka z graynew:p, ale wzięłam też Bonuśka i Figusię babciową i było OK. Wybiegały się psiaki świetnie, pogoda dopisała aż za bardzo o tej porze roku i właśnie o to chodziło! :)

• 2 weeks later...
Posted

W byłą niedzielę znów zaliczyliśmy dogomaniacki, wrocławski spacerek z innymi futerkami :) Poniżej niektóre fotki...

Resztę pięknych fotek, np. graynew obejrzycie pod tym linkiem: http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index201.html :) ZAPRASZAM, BO SĄ NAPRAWDĘ WYJĄTKOWE!

p.s. W piątek jedziemy znów na szkolonko! Proszę trzymać za nas kciuki, żeby nie było niespodziewanych zwrotów akcji, bądź przykrych sytuacji, a wszystko poszło, jak powinno! :)

Posted

no i jak tam szkolonko wyszło ?:eviltong: mam nadzieje że Bruncio stanał na wysokości zadanie i żadnej plamy nie dał.....:eviltong:
Zazdroszcze wam tych dogomaniackich spacerkow, będziemy musiały u nas cos takiego zorganizować...

Posted

[quote name='becia66']no i jak tam szkolonko wyszło ?:eviltong: mam nadzieje że Bruncio stanał na wysokości zadanie i żadnej plamy nie dał.....:eviltong:
Zazdroszcze wam tych dogomaniackich spacerkow, będziemy musiały u nas cos takiego zorganizować...
Mimo piątkowej, nieciekawej pogody cały obóz wyszedł, jak zwykle EXTRA! Dzięki Magdzie, Liborowi i reszcie załogi posuwamy się cały czas do przodu :)

W posłuszeństwie zrobiliśmy z Bruńciem krok do przodu, a w obronie nieco większy- było puszczenie klina podczas boju i Bruńcio zrobił do GENIALNIE! Z jego lękami i innymi takimi rzeczami wychodzimy pomalutku na prostą, choć oczywiście wszystkiego zlikwidować do końca się nie da.

Niestety nikt z "fotoreporterów" nie zrobił nam fotek podczas pracy, więc wstawię tylko jedną fotkę z odpoczynku w pokoiku hotelowym, w którym mieszkaliśmy podczas weekendu ;)

hahaha... a to ja przymierzam rękaw :)- swoje waży!

Posted

Koperek napisał(a):
A tak na marginesie- jeszcze nie zdążyłam ochłonąć, a tu następne zajęcie (wątpliwie przyjemne:cool1::diabloti:):

http://www.dogomania.pl/forum/f28/prawie-go-przejechalam-trzesacy-z-zimna-wystraszony-malenki-pomocy-133665/index3.html#post11985034

Zagladłam do watku " leji srajacej i wrzaskliwej ":evil_lol: ale zdjecia wcięło ....
chyba sie fotosik upomina o danine pieniężna ;)
/ja niestety juz płace bo tez mi zaczeli zdjecia zamykac :placz:/

Posted

ewatr napisał(a):
Zagladłam do watku " leji srajacej i wrzaskliwej ":evil_lol: ale zdjecia wcięło ....
chyba sie fotosik upomina o danine pieniężna ;)
/ja niestety juz płace bo tez mi zaczeli zdjecia zamykac :placz:/

Niech idą w cholerę cioteczko! Pokasuję i zrobię nowe, ale płacić nie będę:diabloti:

Posted

[quote name='becia66']tyłem - równaj krok !!! :eviltong::evil_lol:
hahaha :roflt:
No nie wymyśliłabym tego w ten sposób beciu! haha:lol:

Dzisiaj znów byliśmy na spacerku dogomaniackim- było tyle psiaków, że zamiast psów zestresowanych sama się na początku denerwowałam;) A moje buraski pięknie się w stado wtopiły.
Niestety dzisiaj Bruńcio cierpiał z powodu bolącego brzuszka i leciało z maleństwa przeokropnie, ale jak już się "nadbagażu" pozbył:evil_lol: to nawet kilka razy sprinty z kolegami i koleżankami porobił.
Zapytam, czy mogę jakieś zdjęcia z dzieckiem przekopiować na swój wątek- jak będzie zgoda autora to wstawię- a jak nie to za pomocą linka będzie można sobie pooglądać ;)

Posted

Więc skoro jedna cioteczka kochana w postaci NaamahsChild zgodziła się na opublikowanie fotografii jej autorstwa to proszę :)

Tu właściciele ze swoimi pociechami- oczywiście co tydzień skład z deka się zmienia, ale mniej więcej zawsze tyle nas jest- to akurat autorstwa graynew- matko, jeszcze nie zapytałam o pozwolenie... :(

No i moje dziecko ;)

...a z boczku, na pierwszym planie siostrzyczka ;)

Taaakie były rozmiary:evil_lol:

Posted

Murka napisał(a):
Ale ogon Bruńcio ma grubszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i język dłuższy....:eviltong::evil_lol:
Tak patrze na te zdjęcia i nie moge sie nadziwić że wszystkie psy w przyjazni, zero agresji i jakis taki spokój z nich emanuje.... Pozory ??? :eviltong:

Posted

[quote name='becia66']i język dłuższy....:eviltong::evil_lol:
Tak patrze na te zdjęcia i nie moge sie nadziwić że wszystkie psy w przyjazni, zero agresji i jakis taki spokój z nich emanuje.... Pozory ??? :eviltong:
...i brzuszek grubszy :lol: Murka, jakby nie patrzeć to w mniejszym ciałku wszystko grubsze:D

Ale do rzeczy. Beciu toż to są anielskie psy przecież! W końcu wrocławskie, nie?!:cool3:
Gdzież tam agresja zakwitnąć może wśród tych kochanych ananasków i ancymonków! ...no bynajmniej nie u moich;)

A są jeszcze znakomite zdjęcia Bruńciuszka na naszym wątku, tylko jeszcze pozwolenia na przekopiowanie nie dostałam, więc podrzucam link i zapraszam! :)
http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index228.html