Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koperek napisał(a):
Bez przechwałek: IDZIE JAK BURZA!!!:multi: Normalnie pańcia bardziej się wkręciła niż kundel, ale przynajmniej pomalutku zaczynamy pasować do siebie:evil_lol::evil_lol:

Miunius :loveu:ty słyszysz jak ta cioteczka Koperek o tobie mówi.... Kundel :crazyeye:

kurcze zamiast doceniac ze takie postepy psiunka malutenka robi :eviltong:

brawo Brunio ...a my chcemy zjdecia ;)

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie z tymi fotami to lipa wyszła:roll:, bo wychodzi na to, że nikt nam nie zrobił... :oops::oops::oops:

Aczkolwiek na jednej coś tam dziecko widać... poszukam...

Posted

Koperek napisał(a):
No właśnie z tymi fotami to lipa wyszła:roll:, bo wychodzi na to, że nikt nam nie zrobił... :oops::oops::oops:.

no coś takiego....:mad::mad:.....nie mamy zdjęc z Bruńciowego wbijania rozumku....:evil_lol:

Posted

hi hi Jednak ktoś nam zrobił!!!:multi::multi::multi:

Widać po minie, jaka jestem szczęśliwa, że dziecko w końcu na trzeci dzień nie bało się klina, tylko zaczęło gryźć, a nawet szarpać!!! :) Duma mnie ropierała!:loveu:

Bo na początku to odskakiwał od niego i tylko się na pozoranta wkurzał, dlaczego on w niego tym czymś rzuca :evil_lol:

Posted

[quote name='Murka']Ło matko, Koperek :crazyeye: Bruńcio uczy się obrony?
Na czym polegało to ćwiczenie??
Noooooooooooooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Mieliśmy dwa ćwiczenia każdego dnia:
- posluszeństwo (co w naszym przypadku znaczyło jedynie zajmowanie się "motywacją")
- elementy obrony (co znów w naszym przypadku oznaczało stawianie pierwszych kroczków na szmatce, a jak widać w ostatni dzionek na klinie :))

A tak na serio to wyszło (choć o tym pisałam już wcześniej), że Bruńcio boi się ludzi i dlatego tak burkliwie reaguje na niektórych. Pozostałości schroniska zapewne. Robiłam z nim socjalkę we Wrocku, ale widać za mało i muszę robić więcej. Tylko nie bardzo wiem gdzie, bo nikt przypadkowy nie chce go głaskać:roll:

Posted

Koperek napisał(a):

Nikt przypadkowy nie chce go głaskać:roll:

no nie wierzę...:crazyeye:...jak Bruńcia można nie chcieć głaskać przecież ręce same chodzą na jego widok....:mad::mad::mad:

Posted

becia66 napisał(a):
no nie wierzę...:crazyeye:...jak Bruńcia można nie chcieć głaskać przecież ręce same chodzą na jego widok....:mad::mad::mad:

A idźże cioteczko sobie!:eviltong: Już Ci nic więcej nie powiem!:cool:

Posted

Dziecko rozwaliło sobie nieźle łapę i od kilku dni jest przytulankowo-burcząco-kłapiące:diabloti:

Przy opatrywaniu dwie osoby nie wyrabiają- kiedy na niego usiadłam, gdy leżął to mnie podniósł podczas zakładania psiego buta:evil_lol: No i bez kagańca się nie obejdzie- mały nie wie, że jak pańcia zagląda i boli to znaczy, że będzie lepiej...:roll:

Echhh....

Dla rozluźnienia atmosfery- kolacja tych mniejszych ;)

Chyba nikt nie ma problemu z rozpoznaniem Irenki? :eviltong:

Posted

To wygląda jakby po lewej koty zaczynały kolację, a po prawej był ten, który już ją kończy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Irenka nawet miseczkę ma odpowiednio większą :eviltong:

Posted

Murka napisał(a):

To wygląda jakby po lewej koty zaczynały kolację, a po prawej był ten, który już ją kończy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Irenka nawet miseczkę ma odpowiednio większą :eviltong:

Murka- tyle, że w tej miseczce ma mniej ;) niż reszta i wydaje mi się, że pomalutku chudnie.. Zresztą po niedzieli wybieramy się do weta na ważenie itp, więc będą nowe info, czy dajemy radę:p

Bella- no ja wiem, tylko kiedy to wszystko zakładać, foty ładować i jeszcze wstawiać- szkoda czasu:eviltong:

Posted

[quote name='Koperek']Nad Odrą:

...wreszcie patrzy w oczy, jak mówię (na kiełbaski:eviltong:)
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images49.fotosik.pl/27/3d928e7c3ece25b6.jpg[/IMG][/URL]

[/quote]

kiełbaski mniam mniam......a ile tych kiełbasek trzeba żeby Bruńcia zadowolić ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kilka nowych wieści:

- Irence coś wyrosło na dziąsełku- taka gulka pod skórą i nie może jeść:-( Tzn. bardziej nie może otworzyć pyszczka, bo płakała niemiłosiernie, jak chcialam zajrzeć :( Jak dałam jej zmielony bialy serek to wyciągała języczek i zjadła- dobre chociaż to...
Dzisiaj wieczorem jeszcze ją pooglądałam i z drugiej strony wyrosło to samo:crazyeye::shake: Jutro jedziemy do weta.

- Bona znowu strajkuje z jedzeniem:cool1: Już psychicznie wysiadam. Jakiś czas temu kupiłam jej opakowanie specjalnych tabletek na zwiększenie apetytu (jakoś to się tam nazywa:eviltong:), podałam jedną i szamała, że aż mi się sama gęba uśmiechała. A ci tu masz, od niedawna znów się chce zagłodzić wariatka jedna:shake:

- Nosek ostatnio tak wtłukł Tofikowi, że o mało co go nie zabiłam ja!:angryy: Poszłam na spacer z psami, a ten lobuz (najmniejszy, a wszystkim chciałby rządzić!) dorwał Tofisia na posesji sąsiada i nawet moje krzyki nie pomogły:angryy: Normalnie wyklęłam dziada małego z testamentu! A niech ma za swoje!

- Bruńcio w tej całej bandzie zrobił się najbardziej normalny:loveu: Szykujemy się do następnego szkolonka (bardziej mnie niż jego:eviltong:) w następny weekend. Zaopatrzyłam dziecko w klateczkę, co by można było wyjeżdżać bez duszy na ramieniu, namyślając się z kim będziemy w pokoju:evil_lol: Uczymy się od kilku dni wchodzenia do klatki i miłego tam spędzania czasu. Idzie, jak huragan na surowe, wołowe kości ze szpikiem do wylizania!:lol: A teraz BOMBA ATOMOWA: WLAZŁ DO NIEJ PRZED CHWILĄ SAM!!! I ŚPI, ŻE AŻ CHRAPIE!!! HURAAA!!! Chyba się nieco poirytował, że mu mięciutki materacyk zabrałam:eviltong:

Patrzcie- foty z wczoraj:

Oczywiście ułożył się, jak pokraka, ale on inaczej nie potrafi!:p

- Jedynie Siwy ostatnio nie nawywijał to mu odpuszczę;)

p.s. Podsumowując: z takim zwierzyńcem to jak nie urok to sraczka:cool1:

Posted

Oj Koperku dzieje sie u Was dzieje :loveu::eviltong:

a Bruncio w klatce wyglada bosko i jakie kocyczki jak dla niemowlecia i kosteczki słusznych rozmiarów normalnie ropieszczony jak dziadowski bicz ;)

• 2 weeks later...
Posted

ewatr napisał(a):
normalnie ropieszczony jak dziadowski bicz ;)

I O TO CHODZI CIOTECZKO! W KOŃCU PIES DOGOMANIACKI!:loveu:

Wróciliśmy ze szkolenia i bardzo ciężko mi nawiązać kontakt z szarą rzeczywistością:roll::p Tak było bajecznie! Wymarzłam się, jak chyba nigdy w dotychczasowym życiu, ale warto było, jak cholera!:loveu::loveu::loveu:

Bruńcio szalał na placu, a ja jechalam dupskiem po śniegu za nim. Zdarzyło się, że i kolanami i na plecach:evil_lol: Może to wyglądać na zachowanie kamikadze przy -5 stopniowym mrozie, ale bez kaloszy na obronę nie szłam- tylko one trzymały mnie w miejscu:evil_lol: A już pod koniec to tak mi stopy przemarzły, że zrobiło mi się ciepło:diabloti:

Fotki:

Nie boi się już klina. Nie rozprasza się przy innych psach na placu. Nie boi się ludzi. Ładnie współpracuje ze mną. CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ???:multi:

Posted

Bruńcio szalał na placu, a ja jechalam dupskiem po śniegu za nim. Zdarzyło się, że i kolanami i na plecach:evil_lol: Może to wyglądać na zachowanie kamikadze przy -5 stopniowym mrozie, ale bez kaloszy na obronę nie szłam- tylko one trzymały mnie w miejscu:evil_lol: A już pod koniec to tak mi stopy przemarzły, że zrobiło mi się ciepło:diabloti:

Fotki:

Wyglada na to ze lubisz Koperku sporty baaaardzo eksremalne :evil_lol:;)

Nie boi się już klina. Nie rozprasza się przy innych psach na placu. Nie boi się ludzi. Ładnie współpracuje ze mną. CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ???:multi:

Brawo Brunus brawo ciotka z Rzeszowa jest z ciebie bardzo dumna :multi::multi::multi:

• 2 weeks later...