Becia66 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Mówią że po kastracji hormony jeszcze ze 4 miesiące buzują, tak więc trochę cierpliwości proszę....:eviltong: Quote
Koperek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='ewatr']Ale on sliczny-wypastowany :eviltong:;) No w końcu ktoś zauważył!:multi: Przecież dzień w dzień szoruję, aż pchły lecą w podskokach to i się błyszczy, jak psu ...yyyyy uszy:diabloti: Nie dokończę, jak być powinno, bo przecież już tego pisać nie wypada :eviltong: beciu- czekam, czekam, czekam...:cool1: Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A tak sobie wpadłam na Bruńciowy wątek i tak sobie napiszę, że... ...umiemy już: - siadać - leżeć - podawać łapkę jedną i drugą (zależy która ręka wyciągnięta:cool3:) - zejść (z kanapy, z ludzi, z psa:evil_lol:) - wyjść z kuchni - nie skakać (czasami się zapomni:eviltong:) - zostać (hmmmm...) - stać prawie nieruchomo przy czesaniu - nie wyrywać pańci ręki na widok nielubianego "kolegi" (łańcuszek swoje robi:diabloti:, a kolczatka jest be i nie używamy!) - nie deptać po kotkach - nie wyrywać drzew z korzeniami:razz: - nie niszczyć (zbytnio) ogródka - kłaść się i nie oddychać przy obcinaniu pazurków:evil_lol: - nie trzepać łepetynką przy czyszczeniu uszków - pięknie aportować (najlepiej wiadro po farbie) - zrobić siku na zawołanie - warczeć na przechodzących koło pańci ludziów (co się będą po osiedlu pałętać!:evil_lol:) - grzecznie chodzić w kagańcu (w między czasie obijając się o coraz bardziej spuchnięte kolanka pańci) - chodzić bez kagańca po Wrocławiu (no bo po co, jak zawsze cały chodnik tylko dla nas!:diabloti:) ...nie umiemy (jeszcze): - zostaw kota (w sensie nie goń kotka po całym ogródku!) - zostaw bardzo niegrzecznego pieska:diabloti: (tzn. nie rzucać się z calym impetem wielkoluda na drącego przebrzydlą japę jamniora!:angryy:) ...c.d.n. Quote
Bella1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jednym słowem pies ideał , naucz go jeszcze żeby mnie nie woził na krześle przy biurku :cool3: wolę jak przy mnie siedzi Bona ona taka grzeczna dziewczynka Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Bella1 napisał(a):Jednym słowem pies ideał , naucz go jeszcze żeby mnie nie woził na krześle przy biurku :cool3: wolę jak przy mnie siedzi Bona ona taka grzeczna dziewczynka :D:D:D :grin::grin: Quote
Koperek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dzisiejsze foty WROCŁAWSKIEGO SMOKA LATAJĄCEGO PROSTO ZNAD ODRY!:lol: Quote
Koperek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 TERAZ FOTA DLA CIOTECZEK I CIOTECZKÓW O MOCNYCH NERWACH! :diabloti: Quote
ewatr Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Poszalało sie troszke Bruncio nad Odra poszalało :evil_lol: ....... ale nas wystraszyc nie tak łatwo i do galerii i tak zagladamy :p a co do umiejetnosci to malec ma potencjał :evil_lol: to go wykorzystuje .......... Quote
Becia66 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ludziska z Wrocławia - nie chodżcie nad Odrę bo tam Bruńcio postrach sieje....:evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cioteczko ewatr- co to za biedactwo masz w podpisie:-(- ja za takie maluchy ręce dałabym sobie obiciąć, a tak je ludzie traktują, że tylko morderstwo mi w głowie:angryy: [quote name='becia66']Ludziska z Wrocławia - nie chodżcie nad Odrę bo tam Bruńcio postrach sieje....:evil_lol::evil_lol: Ano cioteczko beciu- ino tylko wyglądem:evil_lol: Bo wszyscy uciekają, jak Bruńcio leci, a maluszek przecież tylko bawić się chce :placz: No co za ludziska goopie, no!:shake: Quote
ewatr Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Koperek']Cioteczko ewatr- co to za biedactwo masz w podpisie:-(- ja za takie maluchy ręce dałabym sobie obiciąć, a tak je ludzie traktują, że tylko morderstwo mi w głowie:angryy: W podpisie mam półrocznego onka ktory trafił do Mieleckiego schroniska i zbieramy kase na leczenie dla niego , że o domu juz nie wspomnę bo ten ostatni przydał by sie najbardziej ........... z tego co mówi wet to te łapki niedzwiedzie malec ma z braku wapnia czyli totalne niedopilnowanie w dziecinstwie :-( Ponoc jest to jeszcze mozliwe do jako takiego wyprowadzenia ale na to trzeba poswiecic mu czas i bedzie to kosztowac ....... obecnie on chodzi tak jak widac bo łapki ma takl słabe ze nie dadza rady uniesc jego ciężąru Jemu jest potrzebna indywidualna opieka :placz: wybaczcie offa :calus:na Brunciowym wątku ! Quote
Koperek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cioteczko ewatr- jak wygląda sprawa tego oneczka?? Czy ktoś coś wymyślił?? A może już postawiona diagnoza i specjalne leczenie wporwadzone?? A jeśli chodzi o Bruńcia to ma w domu taką małą, niesamowicie zadziorną i samonakręcającą się zabawkę, która nigdy się nie nudzi i się nigdy nie zepsuje! :cool3::cool3: Oczywiście wyszedł, jak pokraka- ale już się zdążyłam przyzwyczaić :evil_lol: Quote
Becia66 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Koperku coś w tym roku na twoim ogrodku kwiatuszkow brak....:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 becia66 napisał(a):Koperku coś w tym roku na twoim ogrodku kwiatuszkow brak....:eviltong::evil_lol::evil_lol: Śmiej się, śmiej- kto się smieje ten... :mad:wiesz, co dalej! Jeszcze trochę tymczasowiczów u Ciebie w przeddzień transportów, a tak samo nie będziesz miała kwiatuszków!:eviltong::evil_lol: Quote
ewatr Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Koperek napisał(a):Cioteczko ewatr- jak wygląda sprawa tego oneczka?? Czy ktoś coś wymyślił?? A może już postawiona diagnoza i specjalne leczenie wporwadzone?? Co do onka to była rozmowa z p.Kierownikiem aby go zdiagnozować w Rzeszowie i ewentualnie tu leczyc ale weterynarz Mielecki sie narazie nie zgodził na wydanie psa bedacego tam w trakcie leczenia .Miał założony nowy gips ktory na dniach bedzie zciagany ......... p.Kierownik jest obecnie na urlopie i niestety musze czekac na rozwój sytuacji az wroci :roll: No najgorsza ta odległość .......inaczej jednak sie załatwia sprawy w swoim miescie . A zmieniajc temat samo nakrecajaca sie zabawka bombowa chyba sie Brunciowi tez spodobała :p bo na tym pierwszym zdjeciu wyglada jak Bruncio w wersji mini mini mini ......itd.............:evil_lol:;) Quote
Becia66 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Koperek napisał(a):Śmiej się, śmiej- kto się smieje ten... :mad:wiesz, co dalej! Jeszcze trochę tymczasowiczów u Ciebie w przeddzień transportów, a tak samo nie będziesz miała kwiatuszków!:eviltong::evil_lol: Kochana ja w czerwcu miałam 6 tymczasowiczów i jak wygląda moja wypielegnowana przez męża trawa to pisac nie bede...:eviltong:, może wkleje zdjecie to sama zobaczysz.....rude placki po całym ogrodzie...:shake: Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 becia66 napisał(a):Kochana ja w czerwcu miałam 6 tymczasowiczów i jak wygląda moja wypielegnowana przez męża trawa to pisac nie bede...:eviltong:, może wkleje zdjecie to sama zobaczysz.....rude placki po całym ogrodzie...:shake: Wklejaj! Też się trochę ponabijam! :eviltong: ewatr- a nie można by gdzieś tymczasu dla malucha znaleźć?? Zapewne lekarz schroniskowy także nie zgodziłby się na takie roziązanie?:angryy: Przecież, jak się teraz gówniarzowi porządku z tymi łapkami nie zrobi to marny jego los!:-( A wracając do wątkowego bohatera... POZYCJA WYSTAWOWA :evil_lol: POKAZAŁ JĘZYK KACZCE- NIECH SIĘ WYPCHA- BRUŃCIO TEŻ UMIE DOBRZE PŁYWAĆ:lol: Quote
Koperek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No no! Miesiąc nas nie było i nikt nie tęskni...:cool1: Ale co tam, wstawię zaległe foty- może ktoś się skusi i wpadnie...:roll: Tymczasowiczka BUBUSIA i reszta: Quote
Koperek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Wstawiam po jednym, bo mam zawirusowany komp i boję się, że mi wszystko skasuje... Wybaczycie prawda?? Ktokolwiek tu wejdzie??:razz: Quote
Becia66 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 A ten drugi samonakręcający sie psiak :evil_lol: to twój czy tymczasowicz ? Quote
Koperek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 becia66 napisał(a):A ten drugi samonakręcający sie psiak :evil_lol: to twój czy tymczasowicz ? Ten mały czarny na pierwszym planie to ta sunia malutka tymczasowa, która znalazła już domek stały ;) Quote
ewatr Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ale on jest piękny :loveu: http://images25.fotosik.pl/240/f0dec982bb5b99a2.jpg Quote
Becia66 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 taki dostojny i majestatyczny....:eviltong: Quote
Recommended Posts