Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Koperek']Świeżutkie- jeszcze ciepłe!:loveu: Przed chwilką robione (zresztą tak, jak te u góry:eviltong:):

[http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3b4eb8c17cf4681.html

Pełna powaga :)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/898a344e6e66ee8f.html

...jakby Bruńciowi ktoś wierzył, że taki grzeczny ;)
[http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c81131d8c15391de.html

Chyba coś zgubiłem...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cf85201552215ab4.html

A tutaj widać PRAWDZIWĄ "twarz" Bruńcia :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d696199094af2ff3.html

Ale uczta z Brunonkowych zdjęc - nareszcie Cioteczko :multi::multi::multi:

ale nie zdziwisz sie chyba ze zapytam - a gdzie ten słodki ciapowaty malec sie podział co ganiał u Beci po ogrodzie ???? No gdzie ???;)

A zdjecie prawdziwej twarzy Brunia mnie juz powaliło totalnie :eviltong
:

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beciu to dopiero 10 miesiąc leci:roll: (albo jakoś tak:eviltong:)...

Tak siem rozpendziłam, że jeszcze 4 foty cykłam :)

...co mnie pańcia budzisz:shake:

...idę dalej spać:lol:

Portreciki siedzące!;)

Posted

Koperku tylko sie nieobraz ;)
ale musze sobie to powiedziec na forum :

Ja nie moge ale " bydle ":crazyeye::evil_lol:
a to ponoc dopiero 10 miesiecy :cool3:

Posted

Oj, cioteczko ewatr!:mad: :evil_lol:

...a zresztą za dobry mam dzisiaj humor, żebym się miała zaraz obrażać:lol:

Byliśmy dzisiaj z Bruńciem w schronisku, żeby popstrykać fotki;). I tak się zajęłam cykaniem, że o mały włos, a zapomniałabym postawić dziecko na wagę. I patrząc na to z perspektywy czasu, nie wiem, czy dobrze zrobiłam wracając się i ważąc Tankistę:cool1:
Waga pokazała 47 kg :roll: ...a to jest 15 kg więcej:crazyeye: od Bonuśka!!!

...i teraz nie wiem, czy śmiać się, czy płakać:cool1:

Koniec już chyba niedaleko, co???:placz:

Posted

[quote name='Koperek']Waga pokazała 47 kg :roll: ...a to jest 15 kg więcej:crazyeye: od Bonuśka!!!

Koniec już chyba niedaleko, co???:placz:

Koniec ? Jaki koniec ? :eviltong:

Toż to 47 żywej wagi do obrony i do kochania ....życ a nie umierać :multi::lol:

Głaski dla maluszka tankisty :evil_lol:

Posted

OK poddaje się ..... fakt bawiłam sie z nim i zabawki w ręce już wtedy nie mogłam utrzymać ..... JAKI ON JEST PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!!!!! iiiiiii wielki .... :crazyeye:

Koperek ten gościu gdyby nie Ty, na "ORZECHOWSKIEJ DIECIE" dzisiaj umierałby w boksie na stawy! Przecież on przy tym jak rośnie nie miał tam szans na zdrowie!
Uratowałaś chłopakowi tyłek! a patrząc na zdjęcia to jakieś dobre 7 kilo ....

Posted

Po pierwsze nie "gościu"!:mad:, a Bruńcio :loveu:! A po drugie to przecież on zawsze niewinny:diabloti:- tyle u nas kotów, że zawsze na któregoś można zwalić, nie?!:evil_lol:

FOTECZKI z pól niezmiernych (dzisiejsze :cool3:):

...kosmita :lol:

...echhh, ta jego niewinność aż błyszczy z oczu :evil_lol:

...uciekam z patyczkiem!

...z krajobrazem w tle;)

Posted

...pańcia rzuć patyczka!:roll:

...złapałem patyczka i leeeeecęęęę!:lol:

...no i jeszcze raz rzuć patyczka, no!!!

...kaczuszki??

...i uśmiech nr 3 :lol:

Posted

Ooooo, witam gorąco cioteczki Murkę i ewatr!!! :loveu: Cieszę się, że foteczki się podobały, tzn. ...cieszę się, że Bruńcio się podobał :multi: :lol:

Za jakiś czas dorzucę jeszcze z tego samego spaceru:cool3:, bo cały aparat mam zapchany, a trzeba psiakom do adopcji cykać.

Posted

Kto pomoże w ogłoszeniach???:
"Oddam 11 miesięcznego mieszańca rottweilera w dobre ręce. Świetny do wyrównywania roślin, wyrywania drzew, skopywania trawników. Może też nowemu właścicielowi służyć jako glebogryzarka. Promocja- wszystko w jednym!"

No dzisiaj, jak przyjechałam do domu, to szlag mnie trafił zanim jeszcze zdążyłam zamknąć furtkę Przecież to jakieś tornado połączone z falą tsunami, a nie pies! To że zniszczył wszystko, co było do zniszczenia jakoś przeżyłąm. Ale nie to, że 4 lata rósł bez na nóżce, na który zrobiłam osłonę z drewnianych desek (na wypadek wojny ), a ten się do niego dostał i zeżzrł Poobrywał wszystkie gałązki i po prostu, jak świnia ZEŻARŁ Mało ma zabawek, mało ma biegania, mało ma nauki
To byłą OSTATNIA!:placz::placz::placz: nienaruszona roślina w ogrodzie! A ten czoł zwyczajnie dokonał na niej destrukcji!!!:angryy:

becia wybacz, ale jak tak dalej pójdzie to spodziewaj się pewnego pięknego dzionka czegoś dużego i czarnego na wycieraczce :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Nie przejdzie mi dzisiaj jego imię przez gardło- a niech ma za swoje!

Posted

[quote name='Koperek']Po pierwsze nie "gościu"!:mad:, a Bruńcio :loveu:!

Czy mi sie zdaje czy "gosciu" brzmi lepiej niz To, Ten i Jego:diabloti:;)

Ale serio to wcale Ci sie niedziwie :shake: i powiem więcej "Gosciu ":eviltong: ma szczęscie ze trafił na Ciebie ..
ech maluszku lepiej sie popraw bo nawet Cioteczka Koperek ma tylko okresloną wytrzymałość :p

Posted

Cioteczko ewatr, żebyś wiedziała, że moje granice cierpliwości już dawno zostały przekroczone :shake: Teraz to już chyba tylko modlitwa została...:placz:

Jak sobie przypomnę ile psów zostało oddanych z powrotem do schroniska z powodu pogryzienia czegoś, załatwienia się w domu, niewychowania itp. to blada jestem, kiedy sobie pomyśłę, że ktoś inny mógł GO:diabloti: wziąć, a nie ja...

Nie chcę nikomu niczego udowadniać, że jaka ja to niby jestem, ale sama się po sobie nie spodziewałam, że mam tyle w sobie pokładów dobroduszności dla dwóch psychicznych:shake: psów.

Matko, ile to trzeba wytrzymać, żeby być choć troszkę dobrym człowiekiem :placz: :placz: :placz::evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):

becia wybacz, ale jak tak dalej pójdzie to spodziewaj się pewnego pięknego dzionka czegoś dużego i czarnego na wycieraczce :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Nie przejdzie mi dzisiaj jego imię przez gardło- a niech ma za swoje!

Kochana, nie tak łatwo dostać sie do mnie na wycieraczke, bo ogrodzenie z domofonem i 2 grożne psy....:eviltong:. Musisz sama niestety dżwigac to brzemię na tym ciężkim łez padole...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Wszystko pokonam!!!!!

...najgorzej to te dwa groźne psy :shake: :shake: :diabloti:

Chciałam wszem i wobec zakomunikować, że Bruńcio dokonał ostatecznego ataku na ogródek i zagłada się dokonała. :placz:Więcej pisać nie muszę...

Na pocieszenie (chyba głównie samej siebie:-() niedokończona relacja ze spacerku:

...WESPÓŁ W ZESPÓŁ...

tyćkę niewyraźnie, ale...

Posted

CZYSTE WARIACTWO (nomen omen w wykonaniu dwóch wariatów :cool1:):

WALKA O PATYCZKA:

...WIADOMO KTO WYSZEDŁ Z NIEJ ZWYCIĘSKO :evil_lol:

WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY WSZYSTKIM KOCHANYM CIOTECZKOM, A PRZEDE WSZYSTKIM BECI!!!:loveu: :loveu: :loveu:

...nie pomijając Murki, albiemu, ewatr...
...i Agnieszki(Visenna), Belli i tak dalej...
Jak kogoś pominęłam to się domyśłi, że też tu powinien sie znaleźć!:eviltong: :lol:

Posted

[quote name='Koperek']

Chciałam wszem i wobec zakomunikować, że Bruńcio dokonał ostatecznego ataku na ogródek i zagłada się dokonała. :placz:
http://images31.fotosik.pl/188/bdbfcf8321a7e3bc.jpg

Koperku przynajmniej pracy bedziesz miała mniej w ogrodzie :evil_lol:;) trawe posiac i starczy :p

A to zdjecie jest cudowne normalnie az słysze ten tenten jak gonią :eviltong::eviltong:

Hi hi hi, a pamiętacie to gówienko

http://images27.fotosik.pl/180/525270addf44b426.jpg

[B]A co do pamietania to ja własnie pamietam taki małe cos a nie to wielkie co nam probujesz wcisnać ze niby Brunonkiem jest :diabloti:;)