Koperek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Oto relacja z wczorajszego spaceru na pola z całym aparatowym osprzętem: Została zrobiona tylko 1 fota, dalej cyfróweczka zamarzła :D Quote
bros Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Bonka w całej okazałości :diabloti: :loveu: Quote
Becia66 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='bros']Bonka w całej okazałości :diabloti: :loveu:[/QUOTE] o taaak, okazałość to ona ma bardzo puszystą......:diabloti: Quote
Koperek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='bros']Bonka w całej okazałości :diabloti: :loveu:[/QUOTE] Chyba się muszę Bruńciowi poskarżyć na pewną ciotkę złośliwą :PP becia, jaka tam okazalość, co??? Toż kudłata spadla ostatnio z wagi! Z ponad 34 kg ważyła wczoraj 32 :) A to, że nabrała futra to przynajmniej wygląda, jak pies :D :D :D Zresztą to jest wątek BUŃCIA- proszę zająć się komplementami, a nie docinkami :) Quote
Basia1244 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No to ja skomplementuję -przepiękny pies, tylko ten nieco nietwarzowy kaganiec zasłania jego wspaniałe pyszczysko. I jak to cyfróweczka zamarzła - przecież znowu mamy odwilż ... brr. I jak juz piszę, to się pochwalę - zaprzęgłam mojego psiura do oponki. Szeleczki zakupiłam i oponkę skombinowałam ... ciąga. Kosztuje go to masę wysiłku, bo puszczam go po dziewiczym śniegu - a potem mam taka ekstra ścieżkę do chodzenia :) - polecam metodę. Quote
bros Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 mato broska broń , czy ja bym się odważyła na docinki , tu na wątku Brunkowym i pod dowództwem Kopera ??? NIGDY :shock: Brunek od cioci - :bluepaw: Quote
Koperek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Basia1244']zaprzęgłam mojego psiura do oponki. Szeleczki zakupiłam i oponkę skombinowałam ... ciąga. Kosztuje go to masę wysiłku, bo puszczam go po dziewiczym śniegu - a potem mam taka ekstra ścieżkę do chodzenia :) - polecam metodę.[/QUOTE] Ładnie żeś mnie ciotka urządziła, nie powiem.... :( Zaraz mnie na dogo zbanują za propagowanie męczenia, dręczenia i ponadsiłowego wykorzystywania zwierząt! ...za jakie grzechy?!?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A ciotka brosowa niech nie przeciąga struny :D Quote
Basia1244 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Nie no broń matko broska (że zacytuje klasyka) przed takimi insynuacjami! Ja tylko wyrabiam mojemu niuniowi klatę - choć wiem, że do siły Bruna to mu daleko. Ale ja mam taką mniejszą oponkę -nie od tira!! A poza tym pomysł został zaczerpnięty bezpośrednio od haszczaków, które u nas po parku jedna kobitka prowadza z oponkami i te haszczaki są dużo mniejsze od Bruna ale za to takie same jak mój niuniek wielkością. I ciagają oponki że hoho!!Poza tym ja mam również spacerki bezoponkowe z psem!! Jedynie klasyczna piłeczka i towarzystwo niezniszczalnej Piranki (niemiecki myśliwski terier) i nie wiem, co bardziej Odiśka wykańcza - oponka czy Piranka?? Quote
Koperek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Buńcio odwiedził dziś schronisko i od razu wagę u ukochanego pana doktora :) Masa zdecydowanie nietreningowa! ;P , więc chudnąć znów zaczynamy od jutra i mocno trenować- nie ma zmiłuj!!! :D ...eeee delikatnie ponad 5 dyszek... hehehe ;) A było tak pięknie 46,5 :D:D:D Quote
Becia66 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Koperek'] Masa zdecydowanie nietreningowa! ;P , więc chudnąć znów zaczynamy od jutra i mocno trenować- nie ma zmiłuj!!! :D ...eeee delikatnie ponad 5 dyszek... hehehe ;) A było tak pięknie 46,5 :D:D:D zajeżdzisz biednego Brunonka na śmierć ty wstrętny Koperze !!! Toż to ponad ludzkie / psie/ siły co ty z nim wyczyniasz. Mocno trenować głodując......wrrrrrrrr !!!! A co na to paragraf o znęcanie się...:mad::diabloti: Quote
Koperek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wiem, wiem beciu... Pudzian wymięka!!! :D :D :D ....tak "głodując"... np. dzisiaj pełna micha po brzegi, mięsko z kurczaczka, jabłuszko, olejek, zarna lnu, makaronik, wątróbeczka- no faktycznie po tym może zabraknąć sił ;) Quote
Koperek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 TRZYMAĆ KCIUKASY CIOTECZKI I WUJKOWIE!!!! ;) Jutro sądny dzień :D Zobaczymy, czy Buńcio da radę, jako pies a'la dogodzieciowy :D hahaha ...i nie puszczać od 12:30 do co najmniej 16:00! :) Quote
Basia1244 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Kciuki będę trzymać - a po 16 proszę o wyczerpującą relację + fotki - jako rekompensata za przykurcz dłoni :) Quote
Koperek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Basia1244 napisał(a):Kciuki będę trzymać - a po 16 proszę o wyczerpującą relację + fotki - jako rekompensata za przykurcz dłoni :) Dotarliśmy niedawno całkiem do domku i dziecko padło na pysk i zasnęło :D Ja zresztą nie więcej mam energii od niego hehehe Tak, czy owak relacja będzie razem z fotkami- znaczy o cierpliwość proszę... ;) Wzięłam aparat także swój, no ale albo zajmowanie się psem i relacjami z dziećmi, albo robienie zdjęć. Czekam na foty na maila. DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI!!!! :) Quote
Becia66 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Koperek napisał(a):Tak, czy owak relacja będzie razem z fotkami- znaczy o cierpliwość proszę... :) A co to jest cierpliwość ? Dawaj kurna Bruńcia fotki zaraz !!!!!!! :comp26::chainsaw::2gunfire::wallbash: Quote
Koperek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 becia66 napisał(a):A co to jest cierpliwość ? Dawaj kurna Bruńcia fotki zaraz !!!!!!! :comp26::chainsaw::2gunfire::wallbash: hahahaha Cioteczko kochana, nie mam foteczek, ponieważ nie robiłam ich. Czekam na maila od Pań Przedszkolanek, które trzaskały gwiazdom z fleszami fotografie :) :) :) Quote
Basia1244 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Śmiem przypuszczać, że Bruncia żadne dziecko nie zjadło i nie zagłaskało, a on nie zacałował dzieciaki ?? Quote
bros Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 prawdziwe oblicze Bruna ;) ....... i Brosa - czyli kumple dwaj :) początek zawsze w namordnikach Quote
bros Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ryjemy śnieżek i tutaj Bruno zjada Brosa a potem pięknie pozuje ze zdobytą Abi ;) Quote
Basia1244 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No masz pańcia jakie udane towarzystwo!! Mój to chyba musiałby cały spacer w namordniku odbyć, gdyby była w tym męskim towarzystwie ta...blondynka. No bo wiadomo...jak blondynka, to musi być jego!! Quote
Koperek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Basia1244 napisał(a):Mój to chyba musiałby cały spacer w namordniku odbyć Basiu, nic straconego! Zapewniam Cię, że my kiedyś też cały spacer w koszu przebywaliśmy niekiedy ;) I W KOŃCU SĄ!!! :D beciu :) FOTKI Z WIZYTY EDUKACYJNEJ W PRZEDSZKOLU!!! :) ...a tutaj z Krą i ulv :) Quote
Basia1244 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No piękny pies edukacyjny!! Całuski też dawał (ma się rozumieć paniom przedszkolankom, bo dzieci to nieletnie!)? Quote
Koperek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Buńcio dziękuje za komplement Basiu! :) Z szarego życia schroniskowych stworzeń- rozmowy kontrolowane: - Kudłata, MÓWIĘ DO CIEBIE! Nie udawaj, że mnie nie widzisz- mała nie jestem, swoje ważę i chyba już kumasz kto w kuchni rządzi?! :D Quote
Recommended Posts