Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bros']Bonka w całej okazałości :diabloti: :loveu:[/QUOTE]
Chyba się muszę Bruńciowi poskarżyć na pewną ciotkę złośliwą :PP

becia, jaka tam okazalość, co??? Toż kudłata spadla ostatnio z wagi! Z ponad 34 kg ważyła wczoraj 32 :) A to, że nabrała futra to przynajmniej wygląda, jak pies :D :D :D

Zresztą to jest wątek BUŃCIA- proszę zająć się komplementami, a nie docinkami :)

Posted

No to ja skomplementuję -przepiękny pies, tylko ten nieco nietwarzowy kaganiec zasłania jego wspaniałe pyszczysko. I jak to cyfróweczka zamarzła - przecież znowu mamy odwilż ... brr. I jak juz piszę, to się pochwalę - zaprzęgłam mojego psiura do oponki. Szeleczki zakupiłam i oponkę skombinowałam ... ciąga. Kosztuje go to masę wysiłku, bo puszczam go po dziewiczym śniegu - a potem mam taka ekstra ścieżkę do chodzenia :) - polecam metodę.

Posted

mato broska broń , czy ja bym się odważyła na docinki , tu na wątku Brunkowym i pod dowództwem Kopera ??? NIGDY :shock:
Brunek od cioci - :bluepaw:

Posted

[quote name='Basia1244']zaprzęgłam mojego psiura do oponki. Szeleczki zakupiłam i oponkę skombinowałam ... ciąga. Kosztuje go to masę wysiłku, bo puszczam go po dziewiczym śniegu - a potem mam taka ekstra ścieżkę do chodzenia :) - polecam metodę.[/QUOTE]
Ładnie żeś mnie ciotka urządziła, nie powiem.... :( Zaraz mnie na dogo zbanują za propagowanie męczenia, dręczenia i ponadsiłowego wykorzystywania zwierząt! ...za jakie grzechy?!?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A ciotka brosowa niech nie przeciąga struny :D

Posted

Nie no broń matko broska (że zacytuje klasyka) przed takimi insynuacjami! Ja tylko wyrabiam mojemu niuniowi klatę - choć wiem, że do siły Bruna to mu daleko. Ale ja mam taką mniejszą oponkę -nie od tira!! A poza tym pomysł został zaczerpnięty bezpośrednio od haszczaków, które u nas po parku jedna kobitka prowadza z oponkami i te haszczaki są dużo mniejsze od Bruna ale za to takie same jak mój niuniek wielkością. I ciagają oponki że hoho!!Poza tym ja mam również spacerki bezoponkowe z psem!! Jedynie klasyczna piłeczka i towarzystwo niezniszczalnej Piranki (niemiecki myśliwski terier) i nie wiem, co bardziej Odiśka wykańcza - oponka czy Piranka??

Posted

Buńcio odwiedził dziś schronisko i od razu wagę u ukochanego pana doktora :) Masa zdecydowanie nietreningowa! ;P , więc chudnąć znów zaczynamy od jutra i mocno trenować- nie ma zmiłuj!!! :D

...eeee delikatnie ponad 5 dyszek... hehehe ;) A było tak pięknie 46,5 :D:D:D

Posted

[quote name='Koperek'] Masa zdecydowanie nietreningowa! ;P , więc chudnąć znów zaczynamy od jutra i mocno trenować- nie ma zmiłuj!!! :D

...eeee delikatnie ponad 5 dyszek... hehehe ;) A było tak pięknie 46,5 :D:D:D

zajeżdzisz biednego Brunonka na śmierć ty wstrętny Koperze !!! Toż to ponad ludzkie / psie/ siły co ty z nim wyczyniasz. Mocno trenować głodując......wrrrrrrrr !!!! A co na to paragraf o znęcanie się...:mad::diabloti:

Posted

Wiem, wiem beciu... Pudzian wymięka!!! :D :D :D

....tak "głodując"... np. dzisiaj pełna micha po brzegi, mięsko z kurczaczka, jabłuszko, olejek, zarna lnu, makaronik, wątróbeczka- no faktycznie po tym może zabraknąć sił ;)

• 2 weeks later...
Posted

TRZYMAĆ KCIUKASY CIOTECZKI I WUJKOWIE!!!! ;) Jutro sądny dzień :D Zobaczymy, czy Buńcio da radę, jako pies a'la dogodzieciowy :D hahaha

...i nie puszczać od 12:30 do co najmniej 16:00! :)

Posted

Basia1244 napisał(a):
Kciuki będę trzymać - a po 16 proszę o wyczerpującą relację + fotki - jako rekompensata za przykurcz dłoni :)

Dotarliśmy niedawno całkiem do domku i dziecko padło na pysk i zasnęło :D Ja zresztą nie więcej mam energii od niego hehehe Tak, czy owak relacja będzie razem z fotkami- znaczy o cierpliwość proszę... ;) Wzięłam aparat także swój, no ale albo zajmowanie się psem i relacjami z dziećmi, albo robienie zdjęć. Czekam na foty na maila.

DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI!!!! :)

Posted

Koperek napisał(a):
Tak, czy owak relacja będzie razem z fotkami- znaczy o cierpliwość proszę... :)

A co to jest cierpliwość ?
Dawaj kurna Bruńcia fotki zaraz !!!!!!! :comp26::chainsaw::2gunfire::wallbash:

Posted

becia66 napisał(a):
A co to jest cierpliwość ?
Dawaj kurna Bruńcia fotki zaraz !!!!!!! :comp26::chainsaw::2gunfire::wallbash:

hahahaha Cioteczko kochana, nie mam foteczek, ponieważ nie robiłam ich. Czekam na maila od Pań Przedszkolanek, które trzaskały gwiazdom z fleszami fotografie :) :) :)

Posted

No masz pańcia jakie udane towarzystwo!! Mój to chyba musiałby cały spacer w namordniku odbyć, gdyby była w tym męskim towarzystwie ta...blondynka. No bo wiadomo...jak blondynka, to musi być jego!!

Posted

Basia1244 napisał(a):
Mój to chyba musiałby cały spacer w namordniku odbyć

Basiu, nic straconego! Zapewniam Cię, że my kiedyś też cały spacer w koszu przebywaliśmy niekiedy ;)

I W KOŃCU SĄ!!! :D beciu :) FOTKI Z WIZYTY EDUKACYJNEJ W PRZEDSZKOLU!!! :)

...a tutaj z Krą i ulv :)

Posted

Buńcio dziękuje za komplement Basiu! :)

Z szarego życia schroniskowych stworzeń- rozmowy kontrolowane:
- Kudłata, MÓWIĘ DO CIEBIE! Nie udawaj, że mnie nie widzisz- mała nie jestem, swoje ważę i chyba już kumasz kto w kuchni rządzi?! :D