Koperek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Gamba']Zdjecia jakieś tam sa ale raczej srednio nadaja sie do publikacji,a wszystko przez to , iż to ja je robiłem :evil_lol:. :D...i jak Cię tu Gamba nie kochać za autokrytykę????:loveu: [quote name='Gamba']Bruno pewnie stesknił sie za małym dzimgaczem latajacym mu za zadkiem,co ? :diabloti: Zapewne, ale już poszedł spać niestety, więc mu tego nadgryzionego zadka zawracać nie będę, co by zapytać:evil_lol::eviltong::lol: DZIĘĘĘKUUUJEEEMYYY za fotencje!!!:buzi: Quote
Gamba Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ale chyba przyznasz,że takie tylko średnio rozmazane ? :diabloti: Quote
Koperek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Gamba']Ale chyba przyznasz,że takie tylko średnio rozmazane ? :diabloti: hehehehehe No jak dla mnie to mistrzostwo świata!!!:) ...w Twoim wykonaniu:eviltong::eviltong::eviltong: ...na razie, bo kiedyś się wyrobisz ;) Quote
Becia66 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Gamba']Ale chyba przyznasz,że takie tylko średnio rozmazane ? :diabloti: lepsze takie niż żadne i mimo wszystko boskie....:diabloti: Quote
Koperek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='becia66']lepsze takie niż żadne i mimo wszystko boskie....:diabloti: Ciotka nie przeginaj, bo się jeszcze doczekasz:mad: hahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapożyczę jeszcze kilka z wrocławskiego wątku spacerkowego, co by smaka zrobić innym miastom i zachęcić do wycieczek :) ...z drugim samcem- Brosikiem bros'owej ;) ...jak latać to w grupie hahaha ...i taki tam portrecik:eviltong: Więcej ŚWIETNYCH fotek pod linkiem (i 3 strony wstecz) :): http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index293.html Quote
ewatr Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Koperek'] ...jak latać to w grupie hahaha http://images43.fotosik.pl/213/341d9b80e6e07351med.jpg bomba :loveu: zreszta jak wszytsko co Brucio robi :lol: Quote
Gamba Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A na drugim zdjęciu to chyba przerośniety zając ? :diabloti: Takie we Wschodnim latają ? :razz: Quote
Koperek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Gamba napisał(a):A na drugim zdjęciu to chyba przerośniety zając ? :diabloti: Widzę 3 zające- a dwa to ciekawe czyje? :diabloti: Gamba napisał(a):Takie we Wschodnim latają ? :razz: A to nie wiesz? :razz: Zdziwiłbyś się co jeszcze tam można spotkać hahahahaha:evil_lol: Quote
Gamba Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Koperek napisał(a): A to nie wiesz? :razz: Zdziwiłbyś się co jeszcze tam można spotkać hahahahaha:evil_lol: Aaaa...pewnie te małe kotki co mi sie kiedys zgubiły :diabloti:. Quote
Koperek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Gamba napisał(a):Puk,puk ... Zamknięte:diabloti: Właściciel zbyt zmęczony, żeby otworzyć:eviltong: Worki pod oczami do ziemi! W tygodniu opisze co i jak ;) Quote
Becia66 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Koperek']Zamknięte:diabloti: Właściciel zbyt zmęczony, żeby otworzyć:eviltong: Worki pod oczami do ziemi [/QUOTE] ja znam takie okłady z krowiego łajna, co każda opuchlizna puści.....:eviltong: I worki też....:evil_lol: Quote
Koperek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='becia66']ja znam takie okłady z krowiego łajna, co każda opuchlizna puści.....:eviltong: I worki też....:evil_lol:[/QUOTE] aaaaaaaaa! GÓWNEM w Koperka????????:crazyeye: mamusiu:placz: Quote
Koperek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Takie coś zastałam po dłuższej chwili spędzonej przed kompem- psy typowo stróżujące :diabloti: Quote
ewatr Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Koperek napisał(a):Takie coś zastałam po dłuższej chwili spędzonej przed kompem- psy typowo stróżujące :diabloti: No co ? strózuja zebys mogła spokojnie przy kompie siedziec :evil_lol:;) Quote
Becia66 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Koperek napisał(a):Takie coś zastałam po dłuższej chwili spędzonej przed kompem- psy typowo stróżujące :diabloti: wszystko w porządku Koperku......To po prostu psy stróżujące inaczej...:evil_lol: Quote
Koperek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ewatr napisał(a):strózuja zebys mogła spokojnie przy kompie siedziec :evil_lol:;) tiaaaaaaaaaaaa...:cool1: becia- inaczej to one robią wszystko, nie tylko stróżują :roflt:hahahahahahaha A takie jeszcze foto z Komarna znalazłam u Doranka na stronie (DONek zaprzyjaźniony :)) Quote
Koperek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 I znowu mam "wesoło":cool1: Jak moje życie byłoby nudne bez takich niespodzianek:diabloti: Zostawiłam wczoraj oboje zaledwie na 3 godzinki na ogródku. Przyjechałam i zobaczyłam cały podjazd we krwi, schody przed furtką, ganek i słaaaaabo mi się zrobiło... Jakby któremuś łeb oderwało!:crazyeye: Więc chwila skupienia na jednym i drugim i wszystko jasne. Bruńcio ma obie przednie łapy rozwalone:shake: Sikało, jak z kranu. Od jakiegoś (piiiiiiiiip) drutu, który nie wiadomo skąd wziął się przy ogrodzeniu. Obie poduszki od spodu poprzeżynane na całą głębokość. Całą noc obserwowałam- leżał w założonych, moich skarpetkach. Nad ranem już ich nie miał:diabloti: Pojechaliśmy do weta. Na szycie za późno, więc dostał antybiotyk w doopsko. Za 3 dni powtórka. Teraz sobie śpi biedaczek na kanapie- pańcia wyjątkowo pozwoliła choremu:diabloti: A zaraz będzie robiła kurczaczka z ryżykiem i jabłuszkiem, co by rekonwalescent szybciej zdrowiał:diabloti: A co mnie najbardziej dobiło: treningi musimy odłożyć na później:placz::placz::placz: i to jest największa masakra!!!:shake: ...dla mnie oczywiście:diabloti::eviltong: Quote
bros Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 no i teraz nie wiadomo kogo żałować , Bruncia leżącego na kanapie jedzącego pysznego kurczaczka, czy Koperka przebierającego ze złości nogami ;) Brunonku odpoczywaj sobie i korzystaj z wygód wszelakich :loveu: Quote
Koperek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 bros napisał(a):no i teraz nie wiadomo kogo żałować No jak nie wiadomo??????!!!!!!!!! Oczywiście, że mnie! Quote
ewatr Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Koperek napisał(a):No jak nie wiadomo??????!!!!!!!!! Oczywiście, że mnie! Oczywiscie :evil_lol:;) Quote
Koperek Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Oto cierpiący Buńcio- w dzień wypadku... ...jeszcze nawet widać krew na wersalce:-( Quote
Recommended Posts