Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gamba']Zdjecia jakieś tam sa ale raczej srednio nadaja sie do publikacji,a wszystko przez to , iż to ja je robiłem :evil_lol:.
:D...i jak Cię tu Gamba nie kochać za autokrytykę????:loveu:

[quote name='Gamba']Bruno pewnie stesknił sie za małym dzimgaczem latajacym mu za zadkiem,co ? :diabloti:
Zapewne, ale już poszedł spać niestety, więc mu tego nadgryzionego zadka zawracać nie będę, co by zapytać:evil_lol::eviltong::lol:

DZIĘĘĘKUUUJEEEMYYY za fotencje!!!:buzi:

Posted

[quote name='Gamba']Ale chyba przyznasz,że takie tylko średnio rozmazane ? :diabloti:
hehehehehe
No jak dla mnie to mistrzostwo świata!!!:) ...w Twoim wykonaniu:eviltong::eviltong::eviltong:

...na razie, bo kiedyś się wyrobisz ;)

Posted

[quote name='becia66']lepsze takie niż żadne i mimo wszystko boskie....:diabloti:
Ciotka nie przeginaj, bo się jeszcze doczekasz:mad: hahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapożyczę jeszcze kilka z wrocławskiego wątku spacerkowego, co by smaka zrobić innym miastom i zachęcić do wycieczek :)

...z drugim samcem- Brosikiem bros'owej ;)

...jak latać to w grupie hahaha

...i taki tam portrecik:eviltong:

Więcej ŚWIETNYCH fotek pod linkiem (i 3 strony wstecz) :):
http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index293.html

Posted

Gamba napisał(a):
A na drugim zdjęciu to chyba przerośniety zając ? :diabloti:

Widzę 3 zające- a dwa to ciekawe czyje? :diabloti:

Gamba napisał(a):
Takie we Wschodnim latają ? :razz:

A to nie wiesz? :razz: Zdziwiłbyś się co jeszcze tam można spotkać hahahahaha:evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):

A to nie wiesz? :razz: Zdziwiłbyś się co jeszcze tam można spotkać hahahahaha:evil_lol:

Aaaa...pewnie te małe kotki co mi sie kiedys zgubiły :diabloti:.

Posted

[quote name='Koperek']Zamknięte:diabloti:

Właściciel zbyt zmęczony, żeby otworzyć:eviltong: Worki pod oczami do ziemi [/QUOTE]

ja znam takie okłady z krowiego łajna, co każda opuchlizna puści.....:eviltong:
I worki też....:evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']ja znam takie okłady z krowiego łajna, co każda opuchlizna puści.....:eviltong:
I worki też....:evil_lol:[/QUOTE]
aaaaaaaaa! GÓWNEM w Koperka????????:crazyeye:

mamusiu:placz:

Posted

Koperek napisał(a):
Takie coś zastałam po dłuższej chwili spędzonej przed kompem- psy typowo stróżujące :diabloti:

No co ? strózuja zebys mogła spokojnie przy kompie siedziec :evil_lol:;)

Posted

Koperek napisał(a):
Takie coś zastałam po dłuższej chwili spędzonej przed kompem- psy typowo stróżujące :diabloti:

wszystko w porządku Koperku......To po prostu psy stróżujące inaczej...:evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
strózuja zebys mogła spokojnie przy kompie siedziec :evil_lol:;)

tiaaaaaaaaaaaa...:cool1:

becia- inaczej to one robią wszystko, nie tylko stróżują :roflt:hahahahahahaha

A takie jeszcze foto z Komarna znalazłam u Doranka na stronie (DONek zaprzyjaźniony :))

• 2 weeks later...
Posted

I znowu mam "wesoło":cool1: Jak moje życie byłoby nudne bez takich niespodzianek:diabloti:

Zostawiłam wczoraj oboje zaledwie na 3 godzinki na ogródku. Przyjechałam i zobaczyłam cały podjazd we krwi, schody przed furtką, ganek i słaaaaabo mi się zrobiło... Jakby któremuś łeb oderwało!:crazyeye: Więc chwila skupienia na jednym i drugim i wszystko jasne. Bruńcio ma obie przednie łapy rozwalone:shake: Sikało, jak z kranu. Od jakiegoś (piiiiiiiiip) drutu, który nie wiadomo skąd wziął się przy ogrodzeniu. Obie poduszki od spodu poprzeżynane na całą głębokość. Całą noc obserwowałam- leżał w założonych, moich skarpetkach. Nad ranem już ich nie miał:diabloti:

Pojechaliśmy do weta. Na szycie za późno, więc dostał antybiotyk w doopsko. Za 3 dni powtórka.

Teraz sobie śpi biedaczek na kanapie- pańcia wyjątkowo pozwoliła choremu:diabloti: A zaraz będzie robiła kurczaczka z ryżykiem i jabłuszkiem, co by rekonwalescent szybciej zdrowiał:diabloti:

A co mnie najbardziej dobiło: treningi musimy odłożyć na później:placz::placz::placz: i to jest największa masakra!!!:shake:

...dla mnie oczywiście:diabloti::eviltong:

Posted

no i teraz nie wiadomo kogo żałować , Bruncia leżącego na kanapie jedzącego pysznego kurczaczka, czy Koperka przebierającego ze złości nogami ;) Brunonku odpoczywaj sobie i korzystaj z wygód wszelakich :loveu: