ewatr Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Piekna relacja z zycia codziennego Brunia :lol: jedno co mi sie nie widzi to to chudniecie :evil_lol: bo ja zem tez na diecie i łacze sie z Bruniem w bólu :diabloti:;) Quote
Becia66 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Koperek'] Wynik taki, że już schudliśmy (tzn. Bruńcio na pewno hehehe), ;)[/quote] Koperku ty już nie chudnij ani grama bo strach patrzeć, z patyków zrobisz druciki i sie powyginają....:eviltong::evil_lol: A Bruńcio ??? cóż....... współczuję bardzo i łączę sie w bólu.........:eviltong::placz: Quote
Koperek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Buńcio przeczytał Wasze rozżalenia, cioteczki i się mnie zapytał, czy człowieki to tak wszystkie mają, że jak się odchudzają to marudzą, bo on szczęśliwy zawsze i uśmiechnięty!!! :eviltong::lol::lol::razz: ...a nie głodny i wnerwiony chodzi! O!:p A jutro znów dzień pełen wrażeń się szykuje- aż mi krew szybciej krąży co to będzie z tego wszystkiego hehe:evil_lol: Bo postaramy się wspomóc swoją istotnością Pomorską Fundację ROTTKA i mam ogrooooomną nadzieję, że siary nie zrobimy i wstydu nie przyniesiemy, a ino zaszczyt i dumę będziemy pokazywać :eviltong: Czyli wrocławska międzynarodówka niech się dobrze przyszykuje na nadejście smoka z Orzechowców!:roflt: Quote
Basia1244 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Smok z Orzechowców nie taki straszny, dostałam od Bruńcia dziś na wystawie ogromnego całuska i żyję :D . Zdjęcia prześlę na maila. Pozdrawiamy. Quote
Koperek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Basia1244']Smok z Orzechowców nie taki straszny, dostałam od Bruńcia dziś na wystawie ogromnego całuska i żyję :D . Ano racja święta! :) Jak to mówią- lepiej się miło rozczarować...itd:eviltong: [quote name='Basia1244']Zdjęcia prześlę na maila. Pozdrawiamy. PIĘKNIE dziękujemy!:multi:Jak tylko dostaniemy to się na pewno chwalniemy, kto nam takie cudeńka porobił:loveu: A tak troszkę z relacji powystawowej to powiem tak... ...dumna jestem niesłychanie z naszych psiorków- znaczy z Niuniusia (z wrocławskiego schronu) i z Buńcia, które ramię w ramię szarżowały po wystawowych ringach i nastawiały dupencje do czochrania oraz rozdawały buziaki dzieciaczkom na prawo i lewo (a przynajmniej mój ;)) Pokazały dwa potwory, jakie to krwiożercze bestie i psy mordercy:diabloti: Quote
Koperek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 I mam pierwsze, jeszcze świeżutkie i cieplutkie FOTECZKI! od Basi z dogo (dziękuję ) Niuniuś Przygotowania Pełne skupienie (szczególnie Buńcio spoważniał:eviltong:) ...i już pełen luz Quote
bros Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 byłam widziałam - głasiałam Brunonka , chłopczyk cudowny (Kopereczku to dzięki Tobie !!!! i Twojej determinacji nie zmarnował się taki piękny i mądry piesio :loveu::loveu::loveu:) , jeszcze wczesnie nie będę budziła cioci Ani a w jej aparacie też foteczka Brunonka się znajdzie :loveu: Quote
Becia66 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='bros']byłam widziałam - głasiałam Brunonka , chłopczyk cudowny (Kopereczku to dzięki Tobie !!!! i Twojej determinacji nie zmarnował się taki piękny i mądry piesio :loveu: Koperku kawał świetnej roboty :calus:, nie uwierzysz-właśnie patrzę na to ostatnie zdjęcie i mnie przytyka, łezki wzruszenia wylewają się z oczek..... To się ciotka Becia rozczuliła....:great: Jessssssuuuu, jak dobrze że on trafił na ciebie...... Koperku ale z ciebie śliczna dziewczynka....:loveu:... i całkiem do Bruńcia pasujesz....:eviltong::evil_lol: Quote
Koperek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='becia66']Koperku kawał świetnej roboty :calus:, nie uwierzysz-właśnie patrzę na to ostatnie zdjęcie i mnie przytyka, łezki wzruszenia wylewają się z oczek..... To się ciotka Becia rozczuliła....:great: Ciotka bez wylewu mi tu proszę! Masz soczystego całusa od Bruńcia właśnie w tej chwili i zaczynasz się uśmiechać! :calus: Przypomnij sobie drobny szczególik... Gdyby nie Twoja determinacja to nie byłoby tego wątku, nie miałabym tego co mam teraz! W ogóle to nie wiem, co by było tak na prawdę... [quote name='becia66']Jessssssuuuu, jak dobrze że on trafił na ciebie...... Nie jestem w stanie napisać tutaj, ile tak na serio mnie to kosztowały, aby wyprowadzić tego czarnucha na ludzi...:roll: [quote name='becia66']Koperku ale z ciebie śliczna dziewczynka....:loveu:... i całkiem do Bruńcia pasujesz....:eviltong::evil_lol: :siara: ...ciotka przestań, bo się mi robi dziwnie:eviltong: A pewnie, że podobni jesteśmy- wszyscy się za nami oglądają!!!!:bigcool: Zaraz będą jeszcze fotki z wczoraj i póżniej z dzisiaj :) Ponieważ także dzisiaj pracowaliśmy bardzo intensywnie- nawet bardziej niż wczoraj- niestety jedynie mogliśmy przez 2 h wspomagać fundację swoją obecnością... Ale dzieci miały frajdę, jak rzadko! :D Bruńcio pozował, jak prawdziwy model- zresztą sami obejrzycie! Quote
Koperek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 O k***a! :roflt: Wszystko fajnie, Bruńcio piękny siad, reszta też cudna, tylko co to za czupiradło stoi z prawej????:crazyeye: hahahahahahahaha Quote
Koperek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jeszcze jedna fota z wczoraj ;) ...i czekam na dzisiejsze... Quote
albiemu Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Basia1244']Smok z Orzechowców nie taki straszny, dostałam od Bruńcia dziś na wystawie ogromnego całuska i żyję :D . Zdjęcia prześlę na maila. Pozdrawiamy.[/quote] tylko jak on ssie, ze mu tic tac z pysia nie wypada ... hmmm .... Ciamka, czy pod jezykiem trzyma ... Quote
Koperek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='albiemu']tylko jak on ssie, ze mu tic tac z pysia nie wypada ... hmmm .... Ciamka, czy pod jezykiem trzyma ... :roflt::roflt::roflt: Będę się powtarzać do śmierci: albiemu KOCHAM CIĘ! ...głównie za Twoje teksty!!! A teraz hicior wczorajszej wystawy:lol: Zebrałyśmy z Moniką w sobotę 110 zł, a wczoraj 450 zł, więc jak na dwa rottki to całkiem nieźle, prawda??:razz: Jak to bywa czapeczkę kupiłam za swoje hehe ;), ale zdziałała cuda! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 to Bruno byl juz oddac krew? przeciez akcja jest 4 pazdziernika!? Quote
Koperek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']to Bruno byl juz oddac krew? przeciez akcja jest 4 pazdziernika!? hahahahaha:D Aguś, my byliśmy na wystawie, jako wolontariusze Pomorskiej Fundacji Rottka- zbieraliśmy na ratowanie rottweilerów z całej Polski ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 aha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie doczytalam , niedoogladalam.. jak to ze mna czesto bywa ;P Quote
ewatr Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Co ten Koperek znowu wymysli ?;) Widac to skupienie i strach w oczach :evil_lol::eviltong: maluszka .... http://images37.fotosik.pl/201/3d9f8c05601ded4cmed.jpg a tak serio to gratulacje tak ułozonego i grzecznego psa i sliiiicznego :loveu: Quote
Koperek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ewatr napisał(a):Co ten Koperek znowu wymysli ?;) Niestety ja tak mam, że w miejscu ani moje ciało nie usiedzi, ani moje myśli:eviltong::evil_lol: ewatr napisał(a):a tak serio to gratulacje tak ułozonego i grzecznego psa i sliiiicznego :loveu: Pierwsze i drugie to nie tak do końca, ale niech będzie ;), a trzecie to już nie moja zasługa- ot trafił mi się taki brzydal i co zrobić:p:diabloti: Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Zaraz wychodzimy na posłuszeństwo i śladzik ;) Pozdrowionka dla wszystkich, którzy nam dobrze życzą! BUZIAKI od wielkiego, czarnego nochala!:loveu: Quote
Becia66 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Koperek napisał(a): Pozdrowionka dla wszystkich, którzy nam dobrze życzą! BUZIAKI od wielkiego, czarnego nochala!:loveu: oooo...to dla mnie :multi: i buziaki dla wielkiego, czarnego nochala too....:loveu: Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 becia66 napisał(a):oooo...to dla mnie :multi: PEWNIE, ŻE TAK CIOTKA!!!:loveu::loveu::loveu: ...a trening wyszedł suprrr! :) Buńcio po 4 dniowej przerwie aż mnie zaskoczył:-o, a Bonusia robi już "zawrót" bez problemu- trochę daleko od nogi, ale przy jej lękach wszelkich to i tutaj pomalutku dojdziemy do perfekcji (tfu, tfu- odpukać w niemalowane!). Śladzik niestety wieczorkiem, bo nie mieliśmy już czasu za bardzo ;) Quote
Koperek Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Śladzik dzisiaj był ok, tylko dlaczego znowu ...bokiem:eviltong: No nic- będziemy naprawiać- cóż innego pozostało hehe Natomiast posłuszeństwo?! No żebym tylko nie zapeszyła do DD8, które nas czekają za 2 tyg.:multi::multi::multi: Tak czekaliśmy dzisiaj na obiadek :) Quote
Koperek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Przed pół godzinką wróciliśmy ze spacerku dogomaniackiego :) Było jak zwykle suprr! a teraz czekamy na fotki ;) Quote
Gamba Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Zdjecia jakieś tam sa ale raczej srednio nadaja sie do publikacji,a wszystko przez to , iż to ja je robiłem :evil_lol:. Bruno pewnie stesknił sie za małym dzimgaczem latajacym mu za zadkiem,co ? :diabloti: Quote
Recommended Posts