Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekna relacja z zycia codziennego Brunia :lol:
jedno co mi sie nie widzi to to chudniecie :evil_lol: bo ja zem tez na diecie i łacze sie z Bruniem w bólu :diabloti:;)

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']
Wynik taki, że już schudliśmy (tzn. Bruńcio na pewno hehehe), ;)[/quote]

Koperku ty już nie chudnij ani grama bo strach patrzeć, z patyków zrobisz druciki i sie powyginają....:eviltong::evil_lol:
A Bruńcio ??? cóż....... współczuję bardzo i łączę sie w bólu.........:eviltong::placz:

Posted

Buńcio przeczytał Wasze rozżalenia, cioteczki i się mnie zapytał, czy człowieki to tak wszystkie mają, że jak się odchudzają to marudzą, bo on szczęśliwy zawsze i uśmiechnięty!!! :eviltong::lol::lol::razz:

...a nie głodny i wnerwiony chodzi! O!:p

A jutro znów dzień pełen wrażeń się szykuje- aż mi krew szybciej krąży co to będzie z tego wszystkiego hehe:evil_lol: Bo postaramy się wspomóc swoją istotnością Pomorską Fundację ROTTKA i mam ogrooooomną nadzieję, że siary nie zrobimy i wstydu nie przyniesiemy, a ino zaszczyt i dumę będziemy pokazywać :eviltong:
Czyli wrocławska międzynarodówka niech się dobrze przyszykuje na nadejście smoka z Orzechowców!:roflt:

Posted

[quote name='Basia1244']Smok z Orzechowców nie taki straszny, dostałam od Bruńcia dziś na wystawie ogromnego całuska i żyję :D .
Ano racja święta! :) Jak to mówią- lepiej się miło rozczarować...itd:eviltong:

[quote name='Basia1244']Zdjęcia prześlę na maila. Pozdrawiamy.
PIĘKNIE dziękujemy!:multi:Jak tylko dostaniemy to się na pewno chwalniemy, kto nam takie cudeńka porobił:loveu:

A tak troszkę z relacji powystawowej to powiem tak...
...dumna jestem niesłychanie z naszych psiorków- znaczy z Niuniusia (z wrocławskiego schronu) i z Buńcia, które ramię w ramię szarżowały po wystawowych ringach i nastawiały dupencje do czochrania oraz rozdawały buziaki dzieciaczkom na prawo i lewo (a przynajmniej mój ;)) Pokazały dwa potwory, jakie to krwiożercze bestie i psy mordercy:diabloti:

Posted

I mam pierwsze, jeszcze świeżutkie i cieplutkie FOTECZKI! od Basi z dogo (dziękuję )

Niuniuś

Przygotowania

Pełne skupienie (szczególnie Buńcio spoważniał:eviltong:)

...i już pełen luz

Posted

byłam widziałam - głasiałam Brunonka , chłopczyk cudowny (Kopereczku to dzięki Tobie !!!! i Twojej determinacji nie zmarnował się taki piękny i mądry piesio :loveu::loveu::loveu:) , jeszcze wczesnie nie będę budziła cioci Ani a w jej aparacie też foteczka Brunonka się znajdzie :loveu:

Posted

[quote name='bros']byłam widziałam - głasiałam Brunonka , chłopczyk cudowny (Kopereczku to dzięki Tobie !!!! i Twojej determinacji nie zmarnował się taki piękny i mądry piesio :loveu:

Koperku kawał świetnej roboty :calus:, nie uwierzysz-właśnie patrzę na to ostatnie zdjęcie i mnie przytyka, łezki wzruszenia wylewają się z oczek.....
To się ciotka Becia rozczuliła....:great:
Jessssssuuuu, jak dobrze że on trafił na ciebie......
Koperku ale z ciebie śliczna dziewczynka....:loveu:... i całkiem do Bruńcia pasujesz....:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']Koperku kawał świetnej roboty :calus:, nie uwierzysz-właśnie patrzę na to ostatnie zdjęcie i mnie przytyka, łezki wzruszenia wylewają się z oczek.....
To się ciotka Becia rozczuliła....:great:
Ciotka bez wylewu mi tu proszę! Masz soczystego całusa od Bruńcia właśnie w tej chwili i zaczynasz się uśmiechać! :calus:
Przypomnij sobie drobny szczególik... Gdyby nie Twoja determinacja to nie byłoby tego wątku, nie miałabym tego co mam teraz! W ogóle to nie wiem, co by było tak na prawdę...

[quote name='becia66']Jessssssuuuu, jak dobrze że on trafił na ciebie......
Nie jestem w stanie napisać tutaj, ile tak na serio mnie to kosztowały, aby wyprowadzić tego czarnucha na ludzi...:roll:

[quote name='becia66']Koperku ale z ciebie śliczna dziewczynka....:loveu:... i całkiem do Bruńcia pasujesz....:eviltong::evil_lol:
:siara:
...ciotka przestań, bo się mi robi dziwnie:eviltong:
A pewnie, że podobni jesteśmy- wszyscy się za nami oglądają!!!!:bigcool:

Zaraz będą jeszcze fotki z wczoraj i póżniej z dzisiaj :) Ponieważ także dzisiaj pracowaliśmy bardzo intensywnie- nawet bardziej niż wczoraj- niestety jedynie mogliśmy przez 2 h wspomagać fundację swoją obecnością... Ale dzieci miały frajdę, jak rzadko! :D Bruńcio pozował, jak prawdziwy model- zresztą sami obejrzycie!

Posted

[quote name='Basia1244']Smok z Orzechowców nie taki straszny, dostałam od Bruńcia dziś na wystawie ogromnego całuska i żyję :D . Zdjęcia prześlę na maila. Pozdrawiamy.[/quote]

tylko jak on ssie, ze mu tic tac z pysia nie wypada ... hmmm .... Ciamka, czy pod jezykiem trzyma ...

Posted

[quote name='albiemu']tylko jak on ssie, ze mu tic tac z pysia nie wypada ... hmmm .... Ciamka, czy pod jezykiem trzyma ...
:roflt::roflt::roflt:

Będę się powtarzać do śmierci:
albiemu KOCHAM CIĘ! ...głównie za Twoje teksty!!!

A teraz hicior wczorajszej wystawy:lol:

Zebrałyśmy z Moniką w sobotę 110 zł, a wczoraj 450 zł, więc jak na dwa rottki to całkiem nieźle, prawda??:razz: Jak to bywa czapeczkę kupiłam za swoje hehe ;), ale zdziałała cuda!

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']to Bruno byl juz oddac krew? przeciez akcja jest 4 pazdziernika!?
hahahahaha:D
Aguś, my byliśmy na wystawie, jako wolontariusze Pomorskiej Fundacji Rottka- zbieraliśmy na ratowanie rottweilerów z całej Polski ;)

Posted

ewatr napisał(a):
Co ten Koperek znowu wymysli ?;)

Niestety ja tak mam, że w miejscu ani moje ciało nie usiedzi, ani moje myśli:eviltong::evil_lol:

ewatr napisał(a):
a tak serio to gratulacje tak ułozonego i grzecznego psa i sliiiicznego :loveu:

Pierwsze i drugie to nie tak do końca, ale niech będzie ;), a trzecie to już nie moja zasługa- ot trafił mi się taki brzydal i co zrobić:p:diabloti:

Posted

Koperek napisał(a):

Pozdrowionka dla wszystkich, którzy nam dobrze życzą! BUZIAKI od wielkiego, czarnego nochala!:loveu:

oooo...to dla mnie :multi: i buziaki dla wielkiego, czarnego nochala too....:loveu:

Posted

becia66 napisał(a):
oooo...to dla mnie :multi:

PEWNIE, ŻE TAK CIOTKA!!!:loveu::loveu::loveu:

...a trening wyszedł suprrr! :) Buńcio po 4 dniowej przerwie aż mnie zaskoczył:-o, a Bonusia robi już "zawrót" bez problemu- trochę daleko od nogi, ale przy jej lękach wszelkich to i tutaj pomalutku dojdziemy do perfekcji (tfu, tfu- odpukać w niemalowane!). Śladzik niestety wieczorkiem, bo nie mieliśmy już czasu za bardzo ;)

Posted

Śladzik dzisiaj był ok, tylko dlaczego znowu ...bokiem:eviltong: No nic- będziemy naprawiać- cóż innego pozostało hehe Natomiast posłuszeństwo?! No żebym tylko nie zapeszyła do DD8, które nas czekają za 2 tyg.:multi::multi::multi:

Tak czekaliśmy dzisiaj na obiadek :)

Posted

Zdjecia jakieś tam sa ale raczej srednio nadaja sie do publikacji,a wszystko przez to , iż to ja je robiłem :evil_lol:. Bruno pewnie stesknił sie za małym dzimgaczem latajacym mu za zadkiem,co ? :diabloti: