Gamba Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Koperek']Hmmm... Podejrzewam, że to prowokacja z Twojej strony Gambusiu:diabloti:, więc nie reaguje, bo inaczej to zrobiłabym tak: :2gunfire: Gambuś i tak wie,że rottki zagryzają w nocy :diabloti: Gambuś wie,bo czyta FAKT :eviltong: :diabloti: I nie dociera do mnie to, że ty jako właścicielka rottka możesz o tym nie wiedzieć :evil_lol: Ja już się o Ciebie boję :cool1: PS. Jestem w pełni władz umysłowych :cool1: Quote
Koperek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Żeby mnie za bardzo nie poniosło to pominę powyższy, Gambusiowy:diabloti: post i przemycę jeszcze jedną fotkę z naszego ostatniego szkolonka. Aż się będę musiała znów obnażyć wirtualnie, ale trudno... Chociaż zobaczy cioteczka becia, że Koper nie chlaniem, ale zaangażowaniem świeci!:cool1: ...tutaj widzę dowód, że co chwilę mi portki spadały:oops: Następne szkolonko jakoś tak za trochę więcej, jak miesiąc, a my wczoraj zrobiliśmy siad w marszu i wyszło!:multi: Pocieszę się też wirtualnie, żeby Bruńcio nie usłyszał, bo się zachwyci i oleje następne treningi:eviltong: Quote
bros Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 a to Wy sobie tak ładnie poczynacie z naszą kochaną Hes :loveu: często zaglądam na stronkę jej pięknnnnych dobeczków :loveu: świetnie Kopereczku :multi::multi::multi: podziwiam za zapał , wątek Twojego dużego dzieciaka poczytałam od początku :bluepaw: Quote
Koperek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 bros napisał(a):a to Wy sobie tak ładnie poczynacie z naszą kochaną Hes :loveu: często zaglądam na stronkę jej pięknnnnych dobeczków :loveu: Noooooooo! :) A Wy ile się już znacie??:cool3: bros napisał(a):świetnie Kopereczku :multi::multi::multi: podziwiam za zapał Dzięki! Sama się podziwiam, skąd ja nadal tyle siły mam:roflt:To już chyba tylko wiara mnie trzyma przy życiu!:roflt: bros napisał(a):wątek Twojego dużego dzieciaka poczytałam od początku :bluepaw: O jesooo!:crazyeye: Chyba Ci się nudziło, co?!;) Quote
Gamba Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Żeby mnie za bardzo nie poniosło to pominę powyższy, Gambusiowy:diabloti: Aortę z płucami wyrywają :siara: Quote
Koperek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Gamba napisał(a):Aortę z płucami wyrywają :siara: No co Ty znowu :comp26: Quote
Gamba Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Się tak nie denerwuj :eviltong: ja z sympatii do Ciebie i rottków :diabloti: Quote
bros Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Kopereczku osobiście to Heski nie poznałam , ale przez owczareczka -Dziadunia , "pznałam" niejako. To musi być swietna osoba - podglądam jej stronkę dobkową systematycznie :) edit: a tym zapałem to nie mogłabyś mnie trochę zarazić :) jutro idę ćwiczyć STÓJ !!! ;) Gamba a owczarki ??? owczarzyce ???? to dopiero potforrry atakują nie tylko w nocy;):evil_lol: Quote
Koperek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Gamba']ja z sympatii do Ciebie i rottków :diabloti: taaaaaaaaak, właśnie czytam...:roll: brosik- bo hes to jest świetna osoba! ;) Dziadeczek już za TM, ale za to jaką miał emeryturkę! Zapał mam coraz większy :) Wczoraj zrobiliśmy siad w marszu i leż w marszu, dzisiaj siad w marszu 2x, leż w marszu 1x z zatrzymaniem oraz noga b. wolno i biegiem- wyszło super! A moje słoneczko na siad, zostań nawet nie ruszyło dupska:multi:, jak mu dwie takie szczekaczki zza płotu wyleciały- na komendę "do mnie" darł, jak poparzony! hahahaha Quote
Gamba Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Gamba a owczarki ??? owczarzyce ???? to dopiero potforrry atakują nie tylko w nocy;-):evil_lol: Ciii...bo Cię Koperek namierzy :razz: :diabloti: Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Koperek napisał(a): Wczoraj zrobiliśmy siad w marszu i leż w marszu, dzisiaj siad w marszu 2x, leż w marszu 1x z zatrzymaniem oraz noga b. wolno i biegiem- wyszło super ło matko, toż to takie pokomplikowane jakieś......:eviltong: i pomysleć że nasz Bruńcio orzechowski taki mądry i zdyscyplinowany.....:eviltong: Quote
Koperek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='becia66']ło matko, toż to takie pokomplikowane jakieś......:eviltong: No właśnie- Ci co już to przeszli to mówią, że niby to takie proste, a jednak im głębiej tym trudniej ;) [quote name='becia66']i pomysleć że nasz Bruńcio orzechowski taki mądry i zdyscyplinowany.....:eviltong: Mądry to PEWNIE, że jest cioteczko!! A wykonuje polecenia tylko w dwóch przypadkach: - kiedy nie jest zmęczony- bo w innym przypadku mówi mi, że mogę go cmoknąć:evil_lol: - kiedy patrzy na mnie i widzi, że już nie ma wyjścia, bo inaczej będzie źle:evil_lol: Z dyscypliną tu bym się nie wysuwała beciu za bardzo:roflt: Quote
Koperek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No więc mając delikatną przerwę w wyjazdach szkoleniowych, wybraliśmy się wczoraj na typowo nidzielno-odpoczynkowy spacerek dogomaniacki :) Zaliczam go do najbardziej udanych do tej pory. Było ciepło, aczkolwiek bez upału, psiaki miały się gdzie pokąpać, a ludzi spacerujących, jak na lekarstwo!:multi: Jedna z fot, gdzie Bruńciowi dziwnym trafem uszy wyrosły:evil_lol: Link do dwóch ostatnich stron, gdzie jest więcej cuuudnych:loveu: zdjęć wrocławskich futer- ZAPRASZAM, bo jak zwykle WARTO!!! http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/index264.html Quote
Gamba Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gamba chcialby zakomunikowac,że cały weekend ma wolny i z przyjemnościa wybrałby sie na spacer razem ze swoimi kundliszonami :cool3:. Mam nadzieję wkoncu poznać Ciebie i futra :p Quote
bros Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 pozwolę sobie Gamba trochę Ci te piękności przybliżyć :loveu: Bruncio i Abi Bruncio i Bonka Bruncio i natarcie na Brosa Bruno pościg za Abi Bonka Quote
Koperek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Gamba']Gamba chcialby zakomunikowac,że cały weekend ma wolny i z przyjemnościa wybrałby sie na spacer razem ze swoimi kundliszonami :cool3:. Mam nadzieję wkoncu poznać Ciebie i futra :p Nie gadam z takimi, co się rottków boją:roll: Zresztą na tym wątku w ogóle się na spacery nie umawiam- proszę przejść do odpowiedniego działu i tam wpisać swoją chęć spacerkowania:diabloti: Niekoniecznie z Koperkiem:diabloti: bros- cudowne zdjęcia- nie wiedziałam, że aż tyle masz moich futrów!:lol: PIĘKNIE I OGROMNIE DZIĘKUJĘ- są superanckie!:loveu: Tylko co ja chciałam zrobić na tej ostatniej focie to Bóg jeden wie buahahahahaha Quote
Gamba Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Koperek']Nie gadam z takimi, co się rottków boją:roll: Zresztą na tym wątku w ogóle się na spacery nie umawiam- proszę przejść do odpowiedniego działu i tam wpisać swoją chęć spacerkowania:diabloti: Niekoniecznie z Koperkiem:diabloti: bros- cudowne zdjęcia- nie wiedziałam, że aż tyle masz moich futrów!:lol: PIĘKNIE I OGROMNIE DZIĘKUJĘ- są superanckie!:loveu: Tylko co ja chciałam zrobić na tej ostatniej focie to Bóg jeden wie buahahahahaha :shake: dobre chęci to jeszcze op*****l zebrał :diabloti: :eviltong: Idę se z tego wątku :evil_lol: Quote
Koperek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Gamba napisał(a)::shake: dobre chęci to jeszcze op*****l zebrał :diabloti: :eviltong: Idę se z tego wątku :evil_lol: Jak to wyżej uważasz za op*****l to nie chciał być usłuszeć prawdziwego:diabloti: A dobrymi chęciami to... itd, więc? Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Horoskop na najbliższy tydzień Ogólnie: Pogoda będzie sprzyjać wzajemnym spacerom. Z uwagi na zmiany ciśnienia możliwe zmiany nastroju. Zaleca się ostrożność zarówno do ludzi jak i do zwierząt. Zdrowie: Pamiętaj. Nie lekceważ pogryzienia pośladków. Zgłoś się na najbliższe pogotowie, uciskając poszarpane miejsce. Zanim zaczniesz uciskać, postaraj się szeroko otorzyć szczękę właścicelki psa, która szarpie Twój zadek, kiedy jej pies stoi grzecznie obok. Miłość: Miłość do zwierząt Ci się nie zmieni. Jedynie koperek, już nigdy afrodyzjakiem nie będzie. Polecamy lubczyk. Piekło i dobre chęci proszą aby ich do tego nie mieszać. Quote
Koperek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: albiemu kocham Cię!:loveu: Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Koperek']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: albiemu kocham Cię!:loveu: tego horokop nie przewidział :lol: ... a zawsze mi mówili, nie opieraj się dziecko na horoskopach bo to jak z makaronem dwujajecznym. Dwa jaja na trzy tony mąki ;) Quote
Koperek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jejku, co z tą pogodą?!?!?!?!?!:angryy: Zaczęło się robić pochmurno to se pomyślałam: wyskoczę sobie na rowerek póki jeszcze słoneczko wygląda. Dojechałam do celu i zawracam, a tu jak nie lunie to po powrocie suchego milimetra kwadratowego na mnie nie było:cool1: Więc pomyślałam raz drugi: co mi tam- i tak już mokra jestem- idę z Bruńciem zrobić posłuszeństwo. Wyszłam przed dom, zarówno między, jak i w kałużach utytłaliśmy się oboje (swoją drogą siad w marszu wyszedł nieźle :)) i wróciliśmy. Teraz piję ciepłą herbatkę i idę dać "dzieciom" jeść, bo dzielnie pilnowały dzisiaj chatki, kiedy pańcia się renowacją mebli zajmowała :roflt: Quote
Koperek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ................................................ Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):ile gruby juz ma? uuuu poważne i odważne zapytanie - ja wolę spadać ... Nie dość że o wiek to jeszcze ze stwierdzeniem że okrąglejszy? Kobieto ... śmierci się nie boisz? :) heheh Quote
Recommended Posts