Koperek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 No i wróciliśmy! :) Było suuuper, ale to jak zwykle. Jak zwykle również wszystko mnie dzisiaj boli i z łóżka nie mogłam się zwlec. Buńcio cały czas do przodu, aczkolwiek wychodząc z jednego problemu zauważamy następny i jest co robić;)Atmosfera na Heskovie bardzo przyjazna, ludzie fantastyczni, a Libor i pozoranci genialni:loveu:- i nie to, żebym przesadzała! Posłuszeństwo z małymi niedociągnięciami poszło nam extra i już mam na (za miesiąc) następny "zjazd" zrobić siad i leż w marszu:roll: Będziemy się starać, a póki co dzisiaj łotpocynek:eviltong: Jedna fotka Magdy poniżej, a reszta w linku- zapraszam, bo jest na co popatrzeć! :) Link: http://www.akagera.pl/forum/album_cat.php?cat_id=72 Quote
Koperek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='albiemu']Cześć! Proszę ukochać zwierzyniec :loveu:!!! Witaj albiemu :multi: Super, że zajrzałaś, ale liczę na częstsze łodwiezinki!:loveu: Mam pozwolenie od Magdy, więc wstawie Wam cioteczki jeszcze dwie fotki z obrony. Jedną teraz, a drugą, jak się pozachwycacie- nie będzie zachwytów to nie będzie foteczki:evil_lol::eviltong: Przepiękny skok do klina trzymanego przez Tadzia:loveu: Quote
ewatr Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Brunio cudo :loveu::lol: no zachwycam sie jakby co ;) zeby nie było ze nie ogladam tylko czasem nie mam juz czasu pisac :oops: Quote
Koperek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='ewatr']Brunio cudo :loveu::lol: no zachwycam sie jakby co ;) zeby nie było ze nie ogladam tylko czasem nie mam juz czasu pisac :oops: Dziękujemy kochana ewatr!:loveu::loveu::loveu: Teraz tylko czekam na co najmniej jeszcze jedną cioteczkę- tą najgłówniejszą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahahaha Quote
albiemu Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Koperek'] Przepiękny skok do klina trzymanego przez Tadzia:loveu: jak ja się kurna cieszę, że klinem nie jestem :shocked!: :mdleje:!!!!! Gdybym nim była, po zębiskach Bruna zapewne zaczęłabym się moczyć w nocy i jąkać ... Klinie - trzymaj się mocno dobroczynnych dłoni Pana Tadeusza i wyrwać nie daj tym straszliwym paszczękom ! :diabloti: Proponuję nowy wątek - samotny klin szuka dobrego domu? Quote
Koperek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='albiemu'] Proponuję nowy wątek - samotny klin szuka dobrego domu? buahahahaha :roflt:albiemu, tam nie ma samotnych klinów- każdy ma swojego chcica- jeden dobka, inny owczarka, a ten akurat miał to szczęście spotkać Bruńcia! :roflt: Quote
Gamba Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Koperek']buahahahaha :roflt:albiemu, tam nie ma samotnych klinów- każdy ma swojego chcica- jeden dobka, inny owczarka, a ten akurat miał to szczęście spotkać Bruńcia! :roflt: Ty to szcześciem nazywasz ? Wstydź się :diabloti: Biednego klina tak stresować :evil_lol: Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jestem klinem do ćwiczeń, nikomu tego nie życzę ... jak myślicie dobry tytuł do nowego wątku? Quote
Gamba Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Musisz dodać jeszcze wyraziste "POMOCY" bądź "RATUNKU" :evil_lol: Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Gamba']Musisz dodać jeszcze wyraziste "POMOCY" bądź "RATUNKU" :evil_lol: już wiem czego mi brakowało! Dzięki GAMBA :) RATUNKU!!!! Jestem klinem do ćwiczeń, nikomu tego nie życzę ... KLINA ŁZY ... Kiedy byłem jeszcze mały, miałem super ksywę - CAŁY... W szczękach psich wciąż mnie ubywa więc wołali na mnie - BYWAJ... strzępem nerwów już się stałem więc powiedzą o mnie ... ZNAŁEM .... Na szkoleniach ze mną młyn tylko czekać, będę - BYŁ ... ... juz tutaj widać złego początki ... tak jest dzisiaj ... ..... do mnie to krzyczy, a do Was? ;) Hmmm a może jeszcze wątki dla samotnych fotoradarów - jest ich coraz więcej :( No dobra, już nie żartuję, ściskam Cię Koperku i Twoich najbliższych :) Wolę się wycofać bo zaraz mi się dostanie, od lwicy zielonej ;) hehehe Quote
ewatr Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 bidny klin :evil_lol: ale "miłe złego poczatki" zawsze mnie roztkliwiał :loveu: i tak juz zostało choc bydlatko wyrosło :eviltong: Koperku tylko nie mow mu ze mowie o nim bydlatko bo sobie jeszcze mnie z klinem pomyli :roll:;) i bedzie sie działo ... Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ewatr napisał(a):bidny klin :evil_lol: ale "miłe złego poczatki" zawsze mnie roztkliwiał :loveu: i tak juz zostało choc bydlatko wyrosło :eviltong: Koperku tylko nie mow mu ze mowie o nim bydlatko bo sobie jeszcze mnie z klinem pomyli :roll:;) i bedzie sie działo ... Ewatr miło Cię poczytać :), pozdrawiam! Nie bało, Koperek wyrozumiała. Jeśli się mylę to za swoje wierszowe cwaniactwo i tak jestem pierwsza do bicia. Masz czas na ucieczkę ;) Quote
albiemu Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 EWATR ....Tos mnie troche pocieszyła :evil_lol:;-) Albiemu . Jak Ciebie poczyta to może o mnie zapomni :diabloti: i to "bydlatko" mi daruje :hmmmm: ... Jest szansa :) Quote
ewatr Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 albiemu napisał(a): Masz czas na ucieczkę ;) Tos mnie troche pocieszyła :evil_lol:;) Albiemu . Jak Ciebie poczyta to może o mnie zapomni :diabloti: i to "bydlatko" mi daruje :hmmmm: Quote
Gamba Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 albiemu napisał(a):Ewatr miło Cię poczytać :), pozdrawiam! Nie bało, Koperek wyrozumiała. Jeśli się mylę to za swoje wierszowe cwaniactwo i tak jestem pierwsza do bicia. Masz czas na ucieczkę ;) Oj...albiemu :shake: Paszczęki Brunonka mają cie na celowniku, tak sie narażać :diabloti: Quote
Koperek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 albiemu, Ty pozaziemska istoto! Przeczytałam Twój post, zjechałam pod stół i zmarłam!!! ...ze śmiechu:roflt::roflt::roflt::roflt: buahahahahaha Cóż za genialny wierszyk! Muszę go rozreklamować, bo spać nie pójdę! buahahahahaha Witaj Gamba:multi:;), cioteczka ewatr też częściej zaglądnęła:evil_lol: :) Tylko, gdzie ta nieszczęsna becia się podziewa?? Zaginęła w gąszczu wątków, pośrodku dzikiej dogomanii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Obiecałam, że pokażę jeszcze jedną fotkę, jak się becia zjawi, ale chyba gdzieś wybyła na wywczasy, a ja tak długo nie wytrzymam :eviltong::p:evil_lol: Z takiego sympatycznego i miłego pieska: ...może wyjść takie potwornickie coś:diabloti: (specjalnie w linku, żeby nie straszyć:evil_lol:) album_pic.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
Becia66 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Jezdem jezdem i po tym co czytam już się boję......:shock: tylko paszczęki, potworniackie coś i kliny co ich ubywa....:shock::evil_lol: I ciotce albiemu lanie sie należy co na Bruńcia naskakuje z tym klinem, a sama pamiętam jak mu paszczęke zatkała kiedy jeszcze mały był... i już wtedy uczyła do czego klin służy....:mad: a teraz rozczulać sie będzie nad jakims klinem zamiast współczuć Bruńciowi że musi przez niego paszczęki otwierać i ciągnąć aż mózg staje w poprzek i gały wychodzą na wierzch.......:angryy: wstyd ciotki, wstyd....:mad:...a ty Bruńcio nie opie......aj się tylko klinem w klin as thay say. Quote
Koperek Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 beciu kochana:loveu:- no w końcu- WITAJ!:Rose: I SKĄD TE FOTKI WZIĘŁAŚ??????????:crazyeye: JA ICH JESZCZE NIE WIDZIAŁAM- a to są jedyne dowody na to, jak Bruńcio wyglądał, kiedy był jeszcze malutki! p.s. Jak masz jeszcze jakieś to wklej proszę- podrukuję i będę miała śliczną pamiątkę:iloveyou: Quote
Becia66 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Koperku pogrzebię w moim archiwum i pewnikiem coś znajdę....:razz: Quote
ewatr Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jakby ktos chciał rottka to bede dla otrzezwienia odsyłać na ten watek :diabloti:;) taki byłem słodki a co ze mnie wyrasta ?? http://img189.imageshack.us/img189/3136/dscn4378.jpg i nie ma co ukrywac w linku trzeba ludziom pokazywac co ich czeka :eviltong::evil_lol: Duze mizianko dla szczeniaczka Brunia :loveu::loveu::loveu: acha Beciu jak cos znajdziesz to wstaw na watek bo mnie mały Brunio zawsze tez roztkliwiał i tego sie trzymamy ... Quote
Koperek Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='ewatr'] bo mnie mały Brunio zawsze tez roztkliwiał i tego sie trzymamy ... buahahaha :roflt:cioteczko ewatr, to co było to jeszcze dla mnie nie minęło! Bruńcio jest cały czas taki roztkliwiający!!!:loveu: btw- jak możesz tak traktować ród rottkowy??:mad::mad: Przecież to najkochańsze stworzenia na ziemi- kiedy tylko człowiek tego baaardzo chce:lol: Quote
Gamba Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Koperek']btw- jak możesz tak traktować ród rottkowy??:mad::mad: Przecież to najkochańsze stworzenia na ziemi- kiedy tylko człowiek tego baaardzo chce:lol: A to nie prawda, że rottki zagryzaja w nocy ? :crazyeye: :cool1: Quote
Koperek Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Gamba']A to nie prawda, że rottki zagryzaja w nocy ? :crazyeye: Hmmm... Podejrzewam, że to prowokacja z Twojej strony Gambusiu:diabloti:, więc nie reaguje, bo inaczej to zrobiłabym tak: :2gunfire: Quote
Recommended Posts