Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i wróciliśmy! :)
Było suuuper, ale to jak zwykle. Jak zwykle również wszystko mnie dzisiaj boli i z łóżka nie mogłam się zwlec.
Buńcio cały czas do przodu, aczkolwiek wychodząc z jednego problemu zauważamy następny i jest co robić;)Atmosfera na Heskovie bardzo przyjazna, ludzie fantastyczni, a Libor i pozoranci genialni:loveu:- i nie to, żebym przesadzała!

Posłuszeństwo z małymi niedociągnięciami poszło nam extra i już mam na (za miesiąc) następny "zjazd" zrobić siad i leż w marszu:roll:

Będziemy się starać, a póki co dzisiaj łotpocynek:eviltong:

Jedna fotka Magdy poniżej, a reszta w linku- zapraszam, bo jest na co popatrzeć! :)

Link:
http://www.akagera.pl/forum/album_cat.php?cat_id=72

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='albiemu']Cześć!

Proszę ukochać zwierzyniec :loveu:!!!
Witaj albiemu :multi: Super, że zajrzałaś, ale liczę na częstsze łodwiezinki!:loveu:

Mam pozwolenie od Magdy, więc wstawie Wam cioteczki jeszcze dwie fotki z obrony. Jedną teraz, a drugą, jak się pozachwycacie- nie będzie zachwytów to nie będzie foteczki:evil_lol::eviltong:

Przepiękny skok do klina trzymanego przez Tadzia:loveu:

Posted

[quote name='ewatr']Brunio cudo :loveu::lol:

no zachwycam sie jakby co ;) zeby nie było ze nie ogladam tylko czasem nie mam juz czasu pisac :oops:
Dziękujemy kochana ewatr!:loveu::loveu::loveu:

Teraz tylko czekam na co najmniej jeszcze jedną cioteczkę- tą najgłówniejszą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahahaha

Posted

[quote name='Koperek']
Przepiękny skok do klina trzymanego przez Tadzia:loveu:

jak ja się kurna cieszę, że klinem nie jestem :shocked!: :mdleje:!!!!! Gdybym nim była, po zębiskach Bruna zapewne zaczęłabym się moczyć w nocy i jąkać ...

Klinie - trzymaj się mocno dobroczynnych dłoni Pana Tadeusza i wyrwać nie daj tym straszliwym paszczękom ! :diabloti:

Proponuję nowy wątek - samotny klin szuka dobrego domu?

Posted

[quote name='albiemu']
Proponuję nowy wątek - samotny klin szuka dobrego domu?
buahahahaha :roflt:albiemu, tam nie ma samotnych klinów- każdy ma swojego chcica- jeden dobka, inny owczarka, a ten akurat miał to szczęście spotkać Bruńcia! :roflt:

Posted

[quote name='Koperek']buahahahaha :roflt:albiemu, tam nie ma samotnych klinów- każdy ma swojego chcica- jeden dobka, inny owczarka, a ten akurat miał to szczęście spotkać Bruńcia! :roflt:
Ty to szcześciem nazywasz ? Wstydź się :diabloti:
Biednego klina tak stresować :evil_lol:

Posted

[quote name='Gamba']Musisz dodać jeszcze wyraziste "POMOCY" bądź "RATUNKU" :evil_lol:
już wiem czego mi brakowało! Dzięki GAMBA :)

RATUNKU!!!! Jestem klinem do ćwiczeń, nikomu tego nie życzę ...

KLINA ŁZY ...

Kiedy byłem jeszcze mały,
miałem super ksywę - CAŁY...
W szczękach psich wciąż mnie ubywa
więc wołali na mnie - BYWAJ...
strzępem nerwów już się stałem
więc powiedzą o mnie ... ZNAŁEM ....
Na szkoleniach ze mną młyn
tylko czekać, będę - BYŁ ...

... juz tutaj widać złego początki ...

tak jest dzisiaj ...

..... do mnie to krzyczy, a do Was? ;) Hmmm a może jeszcze wątki dla samotnych fotoradarów - jest ich coraz więcej :(

No dobra, już nie żartuję, ściskam Cię Koperku i Twoich najbliższych :)
Wolę się wycofać bo zaraz mi się dostanie, od lwicy zielonej ;) hehehe

Posted

bidny klin :evil_lol: ale "miłe złego poczatki" zawsze mnie roztkliwiał :loveu: i tak juz zostało choc bydlatko wyrosło :eviltong:

Koperku tylko nie mow mu ze mowie o nim bydlatko bo sobie jeszcze mnie z klinem pomyli :roll:;) i bedzie sie działo ...

Posted

ewatr napisał(a):
bidny klin :evil_lol: ale "miłe złego poczatki" zawsze mnie roztkliwiał :loveu: i tak juz zostało choc bydlatko wyrosło :eviltong:

Koperku tylko nie mow mu ze mowie o nim bydlatko bo sobie jeszcze mnie z klinem pomyli :roll:;) i bedzie sie działo ...

Ewatr miło Cię poczytać :), pozdrawiam!

Nie bało, Koperek wyrozumiała. Jeśli się mylę to za swoje wierszowe cwaniactwo i tak jestem pierwsza do bicia. Masz czas na ucieczkę ;)

Posted

EWATR ....Tos mnie troche pocieszyła :evil_lol:;-) Albiemu .
Jak Ciebie poczyta to może o mnie zapomni :diabloti: i to "bydlatko" mi daruje :hmmmm: ...

Jest szansa :)

Posted

albiemu napisał(a):
Masz czas na ucieczkę ;)

Tos mnie troche pocieszyła :evil_lol:;) Albiemu .
Jak Ciebie poczyta to może o mnie zapomni :diabloti: i to "bydlatko" mi daruje :hmmmm:

Posted

albiemu napisał(a):
Ewatr miło Cię poczytać :), pozdrawiam!

Nie bało, Koperek wyrozumiała. Jeśli się mylę to za swoje wierszowe cwaniactwo i tak jestem pierwsza do bicia. Masz czas na ucieczkę ;)

Oj...albiemu :shake: Paszczęki Brunonka mają cie na celowniku, tak sie narażać :diabloti:

Posted

albiemu, Ty pozaziemska istoto! Przeczytałam Twój post, zjechałam pod stół i zmarłam!!! ...ze śmiechu:roflt::roflt::roflt::roflt:

buahahahahaha Cóż za genialny wierszyk! Muszę go rozreklamować, bo spać nie pójdę! buahahahahaha

Witaj Gamba:multi:;), cioteczka ewatr też częściej zaglądnęła:evil_lol: :) Tylko, gdzie ta nieszczęsna becia się podziewa?? Zaginęła w gąszczu wątków, pośrodku dzikiej dogomanii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jezdem jezdem i po tym co czytam już się boję......:shock:
tylko paszczęki, potworniackie coś i kliny co ich ubywa....:shock::evil_lol:
I ciotce albiemu lanie sie należy co na Bruńcia naskakuje z tym klinem, a sama pamiętam jak mu paszczęke zatkała kiedy jeszcze mały był... i już wtedy uczyła do czego klin służy....:mad:
a teraz rozczulać sie będzie nad jakims klinem zamiast współczuć Bruńciowi że musi przez niego paszczęki otwierać i ciągnąć aż mózg staje w poprzek i gały wychodzą na wierzch.......:angryy:
wstyd ciotki, wstyd....:mad:...a ty Bruńcio nie opie......aj się tylko klinem w klin as thay say.

Posted

beciu kochana:loveu:- no w końcu- WITAJ!:Rose:

I SKĄD TE FOTKI WZIĘŁAŚ??????????:crazyeye: JA ICH JESZCZE NIE WIDZIAŁAM- a to są jedyne dowody na to, jak Bruńcio wyglądał, kiedy był jeszcze malutki!

p.s. Jak masz jeszcze jakieś to wklej proszę- podrukuję i będę miała śliczną pamiątkę:iloveyou:

Posted

Jakby ktos chciał rottka to bede dla otrzezwienia odsyłać na ten watek :diabloti:;)

taki byłem słodki a co ze mnie wyrasta ??
http://img189.imageshack.us/img189/3136/dscn4378.jpg

i nie ma co ukrywac w linku trzeba ludziom pokazywac co ich czeka :eviltong::evil_lol:

Duze mizianko dla szczeniaczka Brunia :loveu::loveu::loveu:

acha Beciu jak cos znajdziesz to wstaw na watek bo mnie mały Brunio zawsze tez roztkliwiał i tego sie trzymamy ...

Posted

[quote name='ewatr'] bo mnie mały Brunio zawsze tez roztkliwiał i tego sie trzymamy ...
buahahaha :roflt:cioteczko ewatr, to co było to jeszcze dla mnie nie minęło! Bruńcio jest cały czas taki roztkliwiający!!!:loveu:

btw- jak możesz tak traktować ród rottkowy??:mad::mad: Przecież to najkochańsze stworzenia na ziemi- kiedy tylko człowiek tego baaardzo chce:lol:

Posted

[quote name='Koperek']btw- jak możesz tak traktować ród rottkowy??:mad::mad: Przecież to najkochańsze stworzenia na ziemi- kiedy tylko człowiek tego baaardzo chce:lol:
A to nie prawda, że rottki zagryzaja w nocy ? :crazyeye:

:cool1:

Posted

[quote name='Gamba']A to nie prawda, że rottki zagryzaja w nocy ? :crazyeye:
Hmmm... Podejrzewam, że to prowokacja z Twojej strony Gambusiu:diabloti:, więc nie reaguje, bo inaczej to zrobiłabym tak:
:2gunfire: