albiemu Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 W końcu dodzwoniłam się do schroniska - psiaka nie ma, pojechał do krakowa do bardzo dobrego domu. Przyjechał po niego jakiś facet z krakowa, stomatolog, dom z ogrodem, bardzo dobre warunki. Quote
albiemu Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 przykro mi ze dopiero dzisiaj, wczoraj dzwoniłam i nikt nie odbierał :( To jakiś kolega praconika schroniska, który wiem, że kocha psy i źle by go nie oddał. Będę dowiadywać się o nasze cudeńko. Quote
Koperek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No trudno, że nic się nie udało zrobić...:shake: Ale skoro lekarz to może nie będzie mu źle??:roll: Byle tylko do budy go nie dali, bo dzieciaczek potrzebuje teraz dużo kontaktu z czlowiekiem, a nie dużo kontaktu z trawką i drzewkiem. Dowiaduj się albiemu- może ktoś coś wygada:razz: Quote
ewatr Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Czyli podpis moge juz zmienic :p szczescia maluszku :loveu: Jestem ciapą:eviltong: szukam transportu Rzeszów - zachodnia Polska :lol: jużżżżżżżżżżżzz !!! Quote
Becia66 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Powiem szczerze, miałam taką nadzieję że któryś z dogomaniaków szuka takiego psa dla siebie lub dla kogoś bliskiego i go czym prędzej ze schroniska zabierze. Tak naprawdę nie wiemy gdzie Bruno trafił i czy ma dobry domek, powtarzamy tylko to, co usłyszeliśmy w schronisku. Chcę wierzyć,że to prawda.:roll: Quote
Becia66 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Bądż szczęśliwy piesku w nowym domku. Oby to była prawda że dobrze trafiłeś...:lol: Quote
Becia66 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 W tytule happy end bo Bruno domek znalazł. Ale to nieprawda !!! Bruno jest nadal w schronisku, siedzi samotny w boksie i rozpacza...:-( Nie wnikając w szczegóły miał być wymieniony przez pracownika schroniska na nowe zęby / u dentysty w Krakowie/ ale nic z tego nie wyszło i biedak jest dalej bez domku.:-( Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To chore!!! Czy jest możliwość zabrania tego pieska na tymczas? Quote
Becia66 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Bruno prawdopodobnie pojedzie w piątek do Wrocławia...:multi: Quote
andzia69 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 toteż ja się zastanawiałam jakiego malucha Koperek chce zabrac - kiedy tylko tego młodego pamiętam, a miał być w domu w Krakowie...to co wyrabiają w tych schronach to chore jakies:shake: Quote
Koperek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 andzia- ten kotek i Onek juz zgłoszeni do mrowy, do transportu?? Quote
Koperek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 I jak z trasnsportem?? Kiedy jedziecie?? Quote
andzia69 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Koperek napisał(a):andzia- ten kotek i Onek juz zgłoszeni do mrowy, do transportu?? a kiedy to ma być - piątek czy sobota? No i nie wiem co z tym domkiem we Wroclawiu...coś pan przebąkiwal o schronisku w Ostrowie Wlkp. że ma tam jechac...ech - jutro postaram się dowiedzieć czy w koncu chce psiaka czy nie:shake: Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 andzia69 napisał(a):a kiedy to ma być - piątek czy sobota? No i nie wiem co z tym domkiem we Wroclawiu...coś pan przebąkiwal o schronisku w Ostrowie Wlkp. że ma tam jechac...ech - jutro postaram się dowiedzieć czy w koncu chce psiaka czy nie:shake: jesli z wrocławiem by nie wypaliło to ja mam pod Tarnobrzegiem domek dla niego...:cool3: Quote
Murka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Paulina, psiak z tego wątku jedzie do Koperka. Andzia pisze o innym psie, z Kielc. Piszę na wszelki wypadek, żebyś załapała, bo śmy się urwali jak z choinki i kończymy dyskusję z innego wątku ;) Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Murka napisał(a):Paulina, psiak z tego wątku jedzie do Koperka. Andzia pisze o innym psie, z Kielc. Piszę na wszelki wypadek, żebyś załapała, bo śmy się urwali jak z choinki i kończymy dyskusję z innego wątku ;) aaaa wybacz:oops: Quote
Murka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nic się nie stało. Tak pomyślałam, że pewnie dalej szukasz dużego szczeniorka :roll: Andzia, a ten Twój ONek to szczeniak czy dorosły piech? Quote
andzia69 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Murka napisał(a):Nic się nie stało. Tak pomyślałam, że pewnie dalej szukasz dużego szczeniorka :roll: Andzia, a ten Twój ONek to szczeniak czy dorosły piech? już pokazuję 2 kandydaty - i nie wiem, ktorego pan (o ile się zdecyduje) wybierze: Bary: lub sunia: więc i jeden i drugi spory... nawet nie wiem czy by się zmieścil do tego psiowozu:cool3: bo trochę jak widzę towarzystwa jedzie... Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Murka napisał(a):Nic się nie stało. Tak pomyślałam, że pewnie dalej szukasz dużego szczeniorka :roll: Andzia, a ten Twój ONek to szczeniak czy dorosły piech? nom szukam szukam... Quote
Becia66 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Dziewczyny - masakra to schronisko !!!:angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy: Znowu się sprawy komplikują , mam dzwonić o godz. 10.30 i dowiedzieć się czy psiak zostanie wydany czy nie !!! Jeśli tak, to wsiadam w auto i robię 160 km żeby go przywieżć do Rzeszowa i przetrzymać do transportu bo już nic nie jestem pewna !!!:angryy::angryy::angryy: Znów coś kombinują , a ja całą noc nie spałam !!!:angryy::angryy::angryy: Quote
best13 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Reeetyyy!!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trzymam mocno kciuki. Musi się udać. Szczeniola trzeba ratować. Dawaj znać co Ci powiedzieli. I życzę Ci, żebyś mogła go szybko zabrać....[/FONT] Quote
Koperek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dzwoniła do mnie przed chwilą becia i w tej chwili jedzie po dzieciucha. Wierzę w to, że małego wydadzą! Dlatego pytam ostatecznie: ZBIERASZ MROWA TE WSZYSTKIE PSIAKI PO DRODZE, czy niestety jest za mało kasy?????????????? Muszę wiedzieć, bo becia nie może trzymać dzieciaka wiecznie! Quote
Recommended Posts