sonia123 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Po pierwsze- nie krakajcie, że będzie zła pogoda, bo tak będzie!!! lepiej mowic, ze bedzie pieknie itp. Ja itak mosze wstac o 5.30 bo rano trzeba się zajac drugim psem przygotowac sie, i odebrac kolezanke,i jej borderke z dworca... wiec wcale nie jest tak supcio jak kazdy sobie mysli (tyle tylko ze moje urodziny), ze 3 przestanki, to tak hop-siup... No, tylko wiecej mi tu nie mowcie o zlej pogodzie!!! :mad: To hejka krejzole!!! Quote
Oliwia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja mam malutkie pytanie co do nierasowców czy one mają szansę startować w tych zawodach?:cool3: Quote
AniaP Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oliwia napisał(a):Ja mam malutkie pytanie co do nierasowców czy one mają szansę startować w tych zawodach?:cool3: Nooo, chyba bez problemu :roll:, bo to tylko z Mistrzostwami Polski był problem. Quote
Magda i Saga Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nierasowce, a tym bardziej prawie sznaucerki miniaturki jak najbardziej moga biegać w PPA. Mogą nawet wygrywać. :lol: Quote
AniaP Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Magda i Saga napisał(a): Mogą nawet wygrywać. :lol: Nooo, spodobało się co niektórym wygrywanie. ;) :klacz: I takie talenciory się chowały w domu. :razz: Quote
sonia123 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A tak na marginesie, to co mu mamy dokładnie wpisać, zeby się zgłosić na maila Agi z Hopa :razz: ??? Quote
BooBC Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No ja czekam na formularz zgłoszeniowy, ale nie ma i nie ma :roll: :-( :roll: Pozdrawiam. PS. Buziaki dla Soni :diabloti: :eviltong: :loveu: :lol: Quote
PARSONRK Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 formularz - CHI wielkie dzięki :) Sorki, że dopiero teraz, ale miałam problemy z naszą kochaną TP..... ps: mam 7 szczeniorków :) Quote
sonia123 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Palma- no dzięki krejzolko, za te buziaczki, jesteś szalona :loveu::diabloti::eviltong:Parsonrk- Wielkie, dzięki ze jest folmularz :loveu: Quote
Oliwia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 AniaP napisał(a):Nooo, chyba bez problemu :roll:, bo to tylko z Mistrzostwami Polski był problem. Magda i Saga napisał(a):Nierasowce, a tym bardziej prawie sznaucerki miniaturki jak najbardziej moga biegać w PPA. Mogą nawet wygrywać. :lol: AniaP napisał(a):Nooo, spodobało się co niektórym wygrywanie. ;) :klacz: I takie talenciory się chowały w domu. :razz: To super! Wygrywanie owszem fajne, ale zabawa na zawodach jeszcze lepsza:lol: Z tym talentem to bym nie przesadzała:eviltong: Quote
BooBC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [LEFT]A ten numer ewidencyjny Książeczki Pracy jest potrzebny? Czy mogę zostawić puste pole? Pozdrawiam [/LEFT] Quote
Mokka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Czy moje zgłoszenie doszło? Pokazuja mi się dziwne rzeczy w wysłanych wiadomościach... Quote
Magda i Saga Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ja tez bym chciała wiedzieć czy zgłoszenie doszło i w sprawie podłogi, bo w krzaczorkach spac nie zamierzam, tym bardziej, że Sajko zapowiada śnieg:diabloti: Quote
BooBC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ja równie jak poprzedniczki, czy moje zgłoszenie doszło, bo ciężko się wysyła :lol: :eviltong: :oops: Pozdrawiam Quote
PARSONRK Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Dziabach - doszło Magdy, Oliwii i Palmy. Mokka - maila dostałam.....ale pustego..... nie miałam internetu do teraz LISTA STARTOWA za ew literówki przepraszam, ale cośik mi sie dzieje..... Quote
Mokka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No to jadziem jeszcze raz, oczekuj nas :lol: Quote
PARSONRK Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Ad Palma - TAK Mokka - formularz doszedł czysty, ale mail jest oki :) mam jakis problem z formularzem...... Quote
BooBC Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ufff ... to dobrze, bo dzisiaj byłam i mi przez large skacze dopiero za 2 prośbą. Zresztą na seminarium skakała na midium. ;) Quote
Ania&parys Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wczoraj wysłałam zgłoszenie psa(PARYS). Czy doszło? Quote
Sajko Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wypełniłam formularz na grubego. Aga, daj znać czy doszło:p Quote
Recommended Posts