elapieczus1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 no w końcu:)fajne fotki pozdrawiam:) Quote
LALUNA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Mokka nie aby mi sie wczesniejsze zdjecia nie podobały. Ale czy sprawiłas sobie nowy aparat? :cool3: Quote
Mokka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 LALUNA napisał(a):Mokka nie aby mi sie wczesniejsze zdjecia nie podobały. Ale czy sprawiłas sobie nowy aparat? :cool3: To zależy, jak nowy ;). Dla mnie on wciąż jest pełen tajemnic i nieustannie mnie zaskakuje :evil_lol: (pewnie dlatego, że rzadko go używam), ale od 1,5 roku wciąż jest ten sam :lol:. Quote
Cheritka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Super relacja,:cool3: pozdrawiamy i gratulujemy zwycięzcą :multi: Quote
AMIŚKA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :multi::multi: Dziękuję za piękne zdjęcia SASANKI:lol::lol::lol: czy bedę mogła umieścic je na swojej stronce:lol: Quote
Recommended Posts