Roxana Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Trzeba przyznać, że Pani Sędzina też robiła wrażenie :cool3: Quote
PARSONRK Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Wrzuciłam torki - są stronke wcześniej :) Quote
AMIŚKA Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 EWELINKO :multi::multi::multi: bardzo dziekuję za wspaniały fotoreportaż z szczecińskich zawodów :laola::laola: Quote
PARSONRK Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Dokładnie Ewelina fotki są świetne :loveu: mam newsa Nasz klubowy tor zmienia lokalizację :) Przenosimy się do Szczecina :) Już od przyszłego tygodnia treningi mamy w Szczecinie :) Quote
BooBC Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Paula na zawodach z miotu Weny była Lejla i Lucky ;) Ja powiedziałam że dopóki nie zapiszemy się do klubu ... to jeżdżenie na zawody nie ma sensu, Boogie bardzo napala się na przeszkody których nie mam jak ćwiczyć u siebie w domu [kładka, palisada]. Laluna ''Szczególnie ze bordery maja duzy potencjał ;-)'' mają, mają :loveu::loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/3/f276fe9006517a1f.jpg A ta gdzie się patrzy, zamiast się skupić na skakaniu to pozuje, aż to zmora :diabloti: :eviltong: :lol: Asti ... strasznie trudne :eviltong: Ewelina zdjęcia fantastyczne :loveu: :loveu: :loveu::loveu: Quote
Mokka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :angryy: Nie mam siły do dogomanii :angryy: Quote
sonia123 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ja mam jeszcze kilka fotek potem wstawie, ale to glownie z rozdania nagrod w sobote ;) ma ktos moze jakies zdjecia z podium z niedzieli?? :razz: Quote
ewelinabuck Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 To ja dziekuje za tak mila atmosfere :loveu::loveu::loveu: Quote
Olusia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Świetna fotorelacja :loveu: Naprawdę niektórzy to mają agility pod nosem :cool3::lol: Quote
mastii Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ewelina fajne foty,dzieki,narobilas sie troche ;) to byly pierwsze zawody moje i mastii,ona napewno nie wiedziala o co chodzi,mowia zeby skakac to skacze,:roll: ale jestem z niej dumna ze nie dostala dyski:B-fly: ,bo potrafi pokazac fochy,jaka to z niej ksiezniczka i ze jak nie ma ochoty to nie skacze.a tu mnie zaskoczyla,wygrana karme juz zjadla :placz: wiec moze jakies nastepne zwody ?? :cool3: :evil_lol: tylko teraz bede musiala dac jej red bula albo wspomagacze bo na torze czula sie jak na spacerze nie docieralo do niej ze tu rowniez czsa sie liczy :roll: do zobaczyska wszystkim. :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
ewelinabuck Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 oo witam wrescie sie zalogowalas :cool3::cool3::cool3::cool3:musim sie na jakis spacerek umowic :cool3::cool3: moze wpadniesz do Goleniowa alebo jak ja bede w szzcecinie to tam na jakims wybiegu :cool3::cool3: moze na Osowie przez ten lasek co wtedy:eviltong: Quote
elapieczus1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 super Masti że w końcu jesteś z nami witamy i pozdrawiamy Quote
BooBC Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Cześć Majka :loveu: Wielkie gratki dla Ciebie i Mastulki wypadłyście fantastycznie :loveu: Mam Was trochę na filmach ... w tym tygodniu postaram się sypnąć zdjęciami i filmami. Pozdrawiam Karolina & Boogie Quote
Cheritka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ewelina dzięki za fotorelacje, troszke sobie popatrzyliśmy, pozdrawiamy, :multi: gratulujemy. Szczególne całuski dla naszych pudelków, wiadomo dlaczego :lol::lol: Quote
ewelinabuck Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ewaa napisał(a):Ewelina dzięki za fotorelacje, troszke sobie popatrzyliśmy, pozdrawiamy, :multi: gratulujemy. Szczególne całuski dla naszych pudelków, wiadomo dlaczego :lol::lol: nmzc;);););););)(10 znakow) Quote
BooBC Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A wie ktoś może co to za pan robił zdjęcia Boogie, Balladzie i Milii ... jak ganiały razem za frisbee? Zdjęcia pewnie są fantastyczne ... a ja nie wiem gdzie je mogę znaleźć ... robione były w niedzielę tuż przed rozdaniem nagród ;) Quote
ewelinabuck Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 a to zdjec nie robil pan od Zuzi kudlatej kundliczki???:cool3::cool3: Quote
BooBC Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Tak, chyba ten pan ... wiem że miał fajny duży aparat ... a pisze na DGM? Quote
PARSONRK Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Z tego co wiem Krzysztof Tlaga chyba nie pisze na dogo. Quote
BooBC Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 A gdzieś można zobaczyć jego fotografie ? Quote
ewelinabuck Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 watpie czy gdzies mozna ;)trzeba prywatnie sie usmiechnac do kogos o kontakt do p Krzysztofa na gg Quote
Recommended Posts