Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie Ewelina fotki są świetne :loveu:
mam newsa
Nasz klubowy tor zmienia lokalizację :)

Przenosimy się do Szczecina :)
Już od przyszłego tygodnia treningi mamy w Szczecinie :)

Posted

Paula na zawodach z miotu Weny była Lejla i Lucky ;)

Ja powiedziałam że dopóki nie zapiszemy się do klubu ... to jeżdżenie na zawody nie ma sensu, Boogie bardzo napala się na przeszkody których nie mam jak ćwiczyć u siebie w domu [kładka, palisada].

Laluna ''Szczególnie ze bordery maja duzy potencjał ;-)'' mają, mają :loveu::loveu::loveu:

http://images32.fotosik.pl/3/f276fe9006517a1f.jpg

A ta gdzie się patrzy, zamiast się skupić na skakaniu to pozuje, aż to zmora :diabloti: :eviltong: :lol:

Asti ... strasznie trudne :eviltong:

Ewelina
zdjęcia fantastyczne :loveu: :loveu: :loveu::loveu:

Posted

Ewelina fajne foty,dzieki,narobilas sie troche ;) to byly pierwsze zawody moje i mastii,ona napewno nie wiedziala o co chodzi,mowia zeby skakac to skacze,:roll: ale jestem z niej dumna ze nie dostala dyski:B-fly: ,bo potrafi pokazac fochy,jaka to z niej ksiezniczka i ze jak nie ma ochoty to nie skacze.a tu mnie zaskoczyla,wygrana karme juz zjadla :placz: wiec moze jakies nastepne zwody ?? :cool3: :evil_lol: tylko teraz bede musiala dac jej red bula albo wspomagacze bo na torze czula sie jak na spacerze nie docieralo do niej ze tu rowniez czsa sie liczy :roll: do zobaczyska wszystkim.

:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:

Posted

oo witam wrescie sie zalogowalas :cool3::cool3::cool3::cool3:musim sie na jakis spacerek umowic :cool3::cool3: moze wpadniesz do Goleniowa alebo jak ja bede w szzcecinie to tam na jakims wybiegu :cool3::cool3: moze na Osowie przez ten lasek co wtedy:eviltong:

Posted

Cześć Majka :loveu:
Wielkie gratki dla Ciebie i Mastulki wypadłyście fantastycznie :loveu: Mam Was trochę na filmach ... w tym tygodniu postaram się sypnąć zdjęciami i filmami.
Pozdrawiam
Karolina & Boogie

Posted

Ewaa napisał(a):
Ewelina dzięki za fotorelacje, troszke sobie popatrzyliśmy,
pozdrawiamy, :multi: gratulujemy.
Szczególne całuski dla naszych pudelków, wiadomo dlaczego :lol::lol:

nmzc;);););););)(10 znakow)

Posted

A wie ktoś może co to za pan robił zdjęcia Boogie, Balladzie i Milii ... jak ganiały razem za frisbee? Zdjęcia pewnie są fantastyczne ... a ja nie wiem gdzie je mogę znaleźć ... robione były w niedzielę tuż przed rozdaniem nagród ;)