Agnieszka & Figo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Super foty ;). Czekamy na więcej :cool3: :diabloti: Quote
Matusz Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 suuper foty !! :loveu::loveu: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
ewelinabuck Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 jutro kolejna czesc zdjec duuuuzaaaaaa czesc :):):cool3::cool3::cool3: Quote
Roxana Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No, nareszcie dzięki Mateuszowi trafiłam na ten wątek :) Ewelinko- fotki przepiękne :loveu: Zmarzłyśmy- fakt, ale kibicowanie tam wszystkim uczestnikom było czymś fantastycznym i bardzo nam się podobało :multi: Quote
Sajko Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 pewnie żadna miłosierna dusza nie nagrała sobotniego przebiegu agility Drania? bo mamy wszystkie nieudane, a ten piękny na czysto przebieg się nie był nagrał:placz: Quote
Mokka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 OlaAB napisał(a):czekam na wyniki :cool3: A ja niekoniecznie :evil_lol: Za to fotki Eweliny - palce lizać :loveu: Quote
PARSONRK Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 wyniki ppa L sobota ppa L niedziela ppa M sobota ppa M niedziela ppa S sobota ppa S niedziela Quote
elapieczus1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witajcie serdecznie dziękuję za zdjęcia Spajdera wprawdzie jeszcze nie braliśmy udziału w zawodach ale corazbardziej mi się to podoba i jeszcze jeden czynnik jest mi potrzebny do zaczęcia treningów Ewelinko wielkie całusy zdjęcia są rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dziękuję bardzo Quote
AMIŚKA Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej ja jeszcze nie mogę uwierzyć że moja ZINKA z Końskiego Raju malusia jamnisia znowu powtórzyła ubiegłoroczny sukces :loveu::loveu: V miejsce w Pucharze Polski Agility kl.small:loveu::loveu: Gratuluję wszystkim udanych zawodów i mam nadzieję że spotkamy sie za rok:multi::multi::multi::multi: a teraz fotki /mam cienki aparat:lol:/ Quote
PARSONRK Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 A ja baaaaaaaaaardzo prosze o wklejenie foteczki grupowej z soboty :loveu: Quote
AMIŚKA Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a teraz finały Pucharu Polski Agility :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts