BooBC Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Było fantastycznie, super atmosfera i wogóle. Sędzina bardzo fajna, tory trudne ale fajne ale ''liczy się granie, bo wygrywanie to druga część przyjemności'' :lol: Wszystkie pieski śliczne :loveu: Mój faworyt dostał drugą lokatę :loveu: Pucharki też super, nagrody dla DIS'ów bardzo fajne :) Ewelina foty nic dodać nic ująć :loveu: Mokka super fotki, może wpadła Ci Boogie [ta co machała tyczką :eviltong: ]w obiektyw? Ja mam większość Psiego Rancza :) No to teraz tylko pozostaje pytanie ... kiedy powtarzamy :razz: :cool1: :cool3: Pozdrawiam Karolina & Boogie Quote
atena501 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Karolina na pewno mamy nagrane jak Boogie macha tyczką :cool3:. Nie obiecuję, ze filmiki będą szybko, bo sąsiad musi mi je zgrać, więc...Ale za to nie robiliśmy fotek, w każdym razie bardzo mało i nie za bardzo wiem kto. Wiec czekamy na fotki Psiego Rancza:loveu:. Quote
PARSONRK Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='ewelinabuck'] :eviltong: lewitujący Krop :evil_lol: Quote
Recommended Posts