PARSONRK Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Flaire napisał(a):I na wyniki... :razz: Skanuję, skanuję....;) Quote
ewelinabuck Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 to ja teraz tak od siebie bo wczoraj mi sie nie chcialo :P Atmosfera super bo naprawde super ludzie byli :multi:pyszne ciasta serniczek z bita i wiorkami pycha.....pierozkow nie jadlam ;)wiec nie wiem ....psiaki bawily sie fantastycznie:multi:poznalam mnostwo osobek z dogo ,,,dziekuje im za prawie calodniowe towarzystwo ps...do Agnieszki naprawde boskie pucharki :loveu:i medale tez niczego sobie podziekowania dla pani sedziny ;)za cierpliwosc nade mna i nie wyrzucenie mnie jak sie wpychalam na tor wrecz przeciwnie;) Quote
ewelinabuck Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 to lecim z foteczkami :cool3::cool3::cool3:codziennie bede dawala fotki jest ich bardzo duzo okolo 600 ....wiec cierpliwosci prosze codziennie zagladac napisze jak skoncza sie zasoby:eviltong: Quote
AMIŚKA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 to lecim z foteczkami :cool3::cool3::cool3:codziennie bede dawala fotki Ewelinko alez nas narażasz na katusze:razz::razz: fotki przepiękne:lol::lol: Było fantastycznie, p.Sędzina bardzo przyjemna:lol::lol: Moje drogie klubowe koleżanki sprawiłyscie sie super!!! Miła atmosfera,:lol: organizacja zawodów,:lol: sekreteriat :lol::lol: wszystko z najwyzszej półki:loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuję Quote
Recommended Posts