BlackSheWolf Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witajcie. Mam pytanko czy jest moze u Was jakis pinczerek ? albo inny taki maly psiak ? ? Quote
dzodzo Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 w Pabianicach jest mops z tatuażem, maly i rasowy-może byc zamiast pinczerka?:roll: Quote
BlackSheWolf Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 eh... a inne psiaki w pabianicach ? jakis maly ? do 1,5 roku ? :( Quote
dzodzo Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 zapytam Agnieszki o inne pabianickie malenstwa mlode -a jakie sa wymagania poza tym?krótka, długa siersc? Quote
BlackSheWolf Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Wiec tak : ~mały psiak ~wiek do 1,5 roku ~krótka siersc wiecej wymagan nie mam... to czekam na odpowiedz :) Quote
modliszka84 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='BlackSheWolf']Wiec tak : ~mały psiak ~wiek do 1,5 roku ~krótka siersc wiecej wymagan nie mam... to czekam na odpowiedz :) A Cezarek nie moze być ;)? Ten co Ci pokazywałam na wątku... przejrzyj naszą strone www.schronisko.icx.pl - jest tu ok 90% psów. nie ma raczej takich maleństw do 2 lat gładkowłosych, chyba ze szczeniaki, ale to nie wiadomo co urośnie. Quote
modliszka84 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 BlackSheWolf napisał(a):czytalam o Cezarku... ma 3-4 lata :( nie 3-4 lata tylko ok 2 lata :cool1: zresztą chyba nie bedziemy sie licytować o pół roku :-o :p bez przesady, pies jest młody, wiek został oceniony tylko na podstawie zębów bo nikt jego przeszłości nie zna, więc jesli ci się nie podoba to po prostu napisz :cool1: Quote
BlackSheWolf Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 czy ja mowie ze on mi sie nie podoba ? jakbym mogla to wzielabym wszystkie ale niestety nie ode mnei to zalezy tylko od mojej mamy. Psiak jest slodki! a mama ma swoje wymagania ktorych nie przeskocze za nic ;( Quote
doddy Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ciotki, jeśli będziecie w schronisku poróbcie zdjęcia kolejnym bullowatym. Jest ich troszkę więcej niż na zdjęciach. Powoli myślę by choć niektórym pomóc. Najgorsze, że mamy strasznie dużo bullowatych... :roll: Quote
Daga&Maks Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 psinki na pierwszą stronę przypominać się Quote
Recommended Posts