_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 o collie wiem tyle: Płeć - pies, wielkość - duży. Nr chip: 15255. Mix collie i husky. Około 2 - letni łagodny i przyjazny wobec ludzi i innych psów. Nie wiadomo, jak reaguje na koty. Miły i spokojny psiak.. Quote
Reno2001 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 _Tosia_ napisał(a):o collie wiem tyle: Płeć - pies, wielkość - duży. Nr chip: 15255. Mix collie i husky. Około 2 - letni łagodny i przyjazny wobec ludzi i innych psów. Nie wiadomo, jak reaguje na koty.</B> Miły i spokojny psiak.. on tak troche jakby z borderka miał. A może tylko tak wyszedł na zdjęciu?? Zaraz go wrzucę na zbiorczy Collie. Quote
aisaK Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 doberman bez łapki drugi doberman Mam prośbe: czy wiecie coś na temat ich charakterów? No, chyba, że hania mi to już przesłała. Czy to z jednego schroniska łodzkiego? Z tamtąd mamy dobermanke w hoteliku, ale teraz mają iść jakiś młody dobek i drugi chudzina 7-8-latek. czy możecie mi jakis opis i zdjęcia przesłać na meila: ktara@poczta.onet.pl Spróbuję wysłac je do org. niemieckiej-dobermaniej, może tam domki znajdą. Quote
_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 aisaK napisał(a): czy możecie mi jakis opis i zdjęcia przesłać na meila: ktara@poczta.onet.pl Spróbuję wysłac je do org. niemieckiej-dobermaniej, może tam domki znajdą. mail wysłany:lol: Quote
jola od jadzi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Podnoszę! Łódzkie psy w potrzebie! Szukamy domków dla nich!!! Quote
Reno2001 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Colak na zbiorczym collie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19216&page=57 Quote
_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 super!! może tam dojrzą go jakieś kochające oczy :razz:. trzymam kciuki!! Quote
katya Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dopiero teraz trafiłam na ten wątek :o Quote
katya Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tosia, jakbyś potrzebowała pomocy, to mogę z Tobą robić te fotki, mam blisko, mieszkam na Janowie. Quote
_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 katya napisał(a):Tosia, jakbyś potrzebowała pomocy, to mogę z Tobą robić te fotki, mam blisko, mieszkam na Janowie. SUPER!!! jasne, im więcej zdjęć tym lepiej. jeśli będziesz się tam wybierać, daj mi znać, jestem w kontakcie z właścicielami tego przytuliska-hoteliku. to prywatne schronisko, więc ich powiadomię, że się pojawisz, to nie będą zaskoczeni. w przygotowaniu jest strona w necie www.przytulisko.info , więc im wiecej zdjec piesków, tym lepiej. strona wymaga jeszcze kilku zmian, także proszę o wybaczenie dla niedociągłości :oops:. źle zrobiony baner i takie tam drobiazgi :shake:. ale pracujemy nad tym Quote
katya Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Powiedz mi, kiedy Ty będziesz szła, to pójdziemy razem. Ja myślę, że trzeba zrobić zbiorowe allegro szczeniętom. A jak wygląda sprawa sterylizacji? BTW, Frida - suczka z mojego podpisu, mieszkala wraz z 7 szczeniętami na opuszczonej posesji obok, na Kosodrzewiny 54A, na szczęście cała gromada ma już domy. Quote
_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 będę się tam wybierać w przyszłym tygodniu, dam znać! na sterylki chyba już brak funduszy... ale psy i suki trzymane są osobno Quote
Hala Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tosia..a co to za husek??? Taki zaniedbany?? Opowiedz coś o nim? Wygląda na samca. Jest agresywny? Jak długo jest w schronie? Ile ma lat? Quote
szajbus Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tosia, nie chce ci się wtrącać, ale proponuje abyś edytowała pierwszy post i tam wstawiała zdjęcia psiaków z opisami. Dzięki temu wątek będzie bardziej czytelny i łatwiej będzie dogomaniakom wybierać psiaki do ogłoszeń. Jest jeszcze jedna sprawa, ale istotna. Czy jeśli znajdzie sie chętny na pieska na teranie kraju jak sie bedzie przedstawiała sprawa z transportem. Podnosze watek. Każdy dom na wagę złota!A teraz dodam coś od siebie. Jesli psy są najedzone, maja opiekę, nie prażą się w słońcu, nie zamarzają zimą, nikt sie nad nimi nie znęca to jestem wdzięczna tym ludziom za to co robią dla tych psów. Quote
Hala Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 poproszę info o husiu!! Jest pięęękny :). Quote
tanitka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dziewczyny kroi się dom dla jamniczka we Wrocławiu. Pilnie potrzebuję do którejś z was kontakt!!! co wiemy o tym jamniczku?? Quote
modliszka84 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 to jest "nasza" suczka z Pabianic :shake: zabrana od nas jako "własnosc" p.Sieminskich, bo była podobno z terenu poza granicami miasta :cool1: zabrana w czerwcu :shake:....... miałam na nia nawet kilka chetnych do adopcji, ale potem zniknęła. :cool1: ma numerek 1480 a nie 480 jak jest na stronie. Quote
_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Hala napisał(a):Tosia..a co to za husek??? Taki zaniedbany?? Opowiedz coś o nim? Wygląda na samca. Jest agresywny? Jak długo jest w schronie? Ile ma lat? wiem o nim tyle: Płeć - pies. Nr chip: 14807. Łagodny i spokojny mix husky. Lubi chodzić po płotach... Wiek - około 4 - 5 lat. nie wiem, ile tam jest Quote
_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 tanitka napisał(a):dziewczyny kroi się dom dla jamniczka we Wrocławiu. Pilnie potrzebuję do którejś z was kontakt!!! co wiemy o tym jamniczku?? jamnik ma około 1,5 roku, jest spokojny, łagodny i bardzo wystraszony. podobno bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami i kotami. widać, że źle znosi miejsce, w którym jest. jest malutki, trząsł się cały, strasznie mi go żal. gdyby dom wypalił, byłoby super. Quote
_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 szajbus napisał(a):Tosia, nie chce ci się wtrącać, ale proponuje abyś edytowała pierwszy post i tam wstawiała zdjęcia psiaków z opisami. Dzięki temu wątek będzie bardziej czytelny i łatwiej będzie dogomaniakom wybierać psiaki do ogłoszeń. Jest jeszcze jedna sprawa, ale istotna. Czy jeśli znajdzie sie chętny na pieska na teranie kraju jak sie bedzie przedstawiała sprawa z transportem. Podnosze watek. Każdy dom na wagę złota!A teraz dodam coś od siebie. Jesli psy są najedzone, maja opiekę, nie prażą się w słońcu, nie zamarzają zimą, nikt sie nad nimi nie znęca to jestem wdzięczna tym ludziom za to co robią dla tych psów. dzieki , słusznie - będę dodawać zdjęcia na pierwszej stronie. co do transportu - jesteśmy zmotoryzowani, więc nie będzie problemu. jeśli by się udało znaleźć dom dla któregoś - zawieziemy wszędzie.. najlepsze by były weekendy, bo pracujemy.. nie uprzedzajmy faktów - jak się coś 'wykroi' będziemy ustalać :) co do piesków w ogóle - wg mają tam dobre warunki. utrzymane są ładnie, nie są głodne, są leczone.. a że trochę brudne.. ciężko je utrzymać w idealnej czystości.. smutno mi z tego powodu, bo każdy powinien być wyczesany i wypieszczony, ale nie zawsze się uda. Quote
_Tosia_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 modliszka84 napisał(a): to jest "nasza" suczka z Pabianic :shake: zabrana od nas jako "własnosc" p.Sieminskich, bo była podobno z terenu poza granicami miasta :cool1: zabrana w czerwcu :shake:....... miałam na nia nawet kilka chetnych do adopcji, ale potem zniknęła. :cool1: ma numerek 1480 a nie 480 jak jest na stronie. jeśli są na nią chętni, daj znać proszę Quote
katya Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tosia, dostałaś moją wiadomość na gg? Quote
modliszka84 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 _Tosia_ napisał(a):jeśli są na nią chętni, daj znać proszę to było dawno temu... nie mam spisanych kontaktow wystaw ja na allegro, tylko najpierw ja wysterylizujcie, to sie chetny znajdzie szybko Quote
tanitka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 jamnik ma około 1,5 roku, jest spokojny, łagodny i bardzo wystraszony. podobno bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami i kotami. widać, że źle znosi miejsce, w którym jest. jest malutki, trząsł się cały, strasznie mi go żal. gdyby dom wypalił, byłoby super. dziękuę- już jestem w kontakcie z Fundacja Niechciane i Zapomniane w sprawie pomocy przy ew. adopcji i udziale w transporcie tego pieska. Quote
Recommended Posts