HAMLET Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sunię nr 14 ,przepiękną charcicę mam ja.Jest bardzo kochana.Podziwiam tych Ludzi,którzy prowadzą schronisko na Kosodrzewiny.Sunia była w świetnej kondycji psychicznej i fizycznej.Jest zachipowana,zaszczepiona i ma książeczkę zdrowia.Nie miała żadnych pasożytów.Podziwiam tch Ludzi,że przy takiej ilości pśów potrafią o nie zadbac.A wiadomo,że borykają się z problemami finansowymi.Na takie schronisko nie szkoda kasy,wiadomo,że pójdzie na psy,a nie do kieszeni.Może wchodzą na Dogomanię-chciałabym Ich serdecznie pozdrowic.Jakże inny obraz stanowiła charcica wzięta z Krzyczek:szkielet z mnóstwem robaków,zaszczepiony tylko na wściekliznę,a i to pewnie nie wiadomo. Quote
emilia2280 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sluchajcie, gdzie znajdé szczególy konta do przelewów? Moze warto umiescic takie info w 1-szym poscie? PS. Bylam na podanej stronie z linku z 1-szej strony i nigdzie nie znalazlam info odnosnie konta. Quote
Lemoniada Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 HAMLET napisał(a):Sunię nr 14 ,przepiękną charcicę mam ja.Jest bardzo kochana.Podziwiam tych Ludzi,którzy prowadzą schronisko na Kosodrzewiny.Sunia była w świetnej kondycji psychicznej i fizycznej.Jest zachipowana,zaszczepiona i ma książeczkę zdrowia.Nie miała żadnych pasożytów.Podziwiam tch Ludzi,że przy takiej ilości pśów potrafią o nie zadbac.A wiadomo,że borykają się z problemami finansowymi.Na takie schronisko nie szkoda kasy,wiadomo,że pójdzie na psy,a nie do kieszeni.Może wchodzą na Dogomanię-chciałabym Ich serdecznie pozdrowic.Jakże inny obraz stanowiła charcica wzięta z Krzyczek:szkielet z mnóstwem robaków,zaszczepiony tylko na wściekliznę,a i to pewnie nie wiadomo. Wspaniale! Teraz wiemy przynajmniej, że sunia poszła do dobrego domku:) HAMLET - brawa dla Ciebie. Ja też uwielbiam charty, ale osobiście najbardziej podobają mi się te długowłose;) Chciałabym kiedyś mieć charta, uważam, że spośród psów rasowych są najpiękniejsze. Niestety nigdy nie będę miała, zbyt wiele jest szaro-burych kundelków, których nikt nie chce. Quote
_Tosia_ Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 HAMLET napisał(a):Sunię nr 14 ,przepiękną charcicę mam ja.Jest bardzo kochana.Podziwiam tych Ludzi,którzy prowadzą schronisko na Kosodrzewiny.Sunia była w świetnej kondycji psychicznej i fizycznej.Jest zachipowana,zaszczepiona i ma książeczkę zdrowia.Nie miała żadnych pasożytów.Podziwiam tch Ludzi,że przy takiej ilości pśów potrafią o nie zadbac.A wiadomo,że borykają się z problemami finansowymi.Na takie schronisko nie szkoda kasy,wiadomo,że pójdzie na psy,a nie do kieszeni.Może wchodzą na Dogomanię-chciałabym Ich serdecznie pozdrowic.Jakże inny obraz stanowiła charcica wzięta z Krzyczek:szkielet z mnóstwem robaków,zaszczepiony tylko na wściekliznę,a i to pewnie nie wiadomo. dziekuję za informację!!!! a może jakieś fotki? :cool3: Quote
_Tosia_ Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 emilia2280 napisał(a):Sluchajcie, gdzie znajdé szczególy konta do przelewów? Moze warto umiescic takie info w 1-szym poscie? PS. Bylam na podanej stronie z linku z 1-szej strony i nigdzie nie znalazlam info odnosnie konta. Emilio, P. Siemińscy nie przyjmują wpłat w żadnej formie. Quote
emilia2280 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 W takim wypadku proszé o podanie sklepu gdzie mogé kupic karmé i leki. Quote
_Tosia_ Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 emilia2280 napisał(a):W takim wypadku proszé o podanie sklepu gdzie mogé kupic karmé i leki. chyba musisz sama taki sklep znaleźć.. nie wiem, o co chodzi? o adres? nazwę?..każdy większy lub mniejszy z żarciem dla zwierząt, może jakaś hurtownia, będzie taniej. leków nie kupisz w sklepie, musiałabyś prosić o nie weta. Quote
emilia2280 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no tak. myslalam o czyms internetowym, jak krakvet. Ale mam lepszy pomysl jesli sié zgodzisz Tosiu - mogé przelac pieniádze na Twoje konto, a Ty skoro juz tam bywasz, moglabys oddac mi i psiakom przyslugé i wybrac sié dla nich na zakupy? czy o za duzo prosze? Quote
_Tosia_ Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 emilia2280 napisał(a):no tak. myslalam o czyms internetowym, jak krakvet. Ale mam lepszy pomysl jesli sié zgodzisz Tosiu - mogé przelac pieniádze na Twoje konto, a Ty skoro juz tam bywasz, moglabys oddac mi i psiakom przyslugé i wybrac sié dla nich na zakupy? czy o za duzo prosze? oczywiście, że nie o za duzo! no cos Ty Quote
emilia2280 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 to poprosze o szczególy konta na PW. dziéki wielkie Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Prosimy o pomoc!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Kto jeszcze nie oddał swego głosu a che pomóc Sandrze i Jej zwierzakom bardzo prosimy o ich oddanie :modla: Zostały ostatnie 3 dni a my przegrywamy :placz::placz: Potrzebujemy Waszej pomocy!!! Quote
Edi100 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 szajbus napisał(a):One czekaja na domki każdego dnia. I każdej nocy i o każdej godzinie:( Quote
Lemoniada Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Edi100 napisał(a):I każdej nocy i o każdej godzinie:( Zwłaszcza teraz, w tą upiorną pogodę... Jak one muszą się bać:( Quote
madziamn Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 szczescie niesamowite. psia to najkochańszy przyjaciel. Quote
mulinka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 osobne wątki mogłyby bardzo pomóc, tak jak na miau tylko, że psiaków jest dużo dużo więcej :( Quote
_Tosia_ Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 mulinka napisał(a):osobne wątki mogłyby bardzo pomóc, tak jak na miau tylko, że psiaków jest dużo dużo więcej :( osobne wątki na pewno pomogą. tyle ze juz wtedy zwariuję. ale co tam Quote
emilia2280 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 jak juz ktos wczesniej sugerowal -spróbujcie porobic oddzielne wátki. na poczátek tylko 2 czy 3 i moze tak to sie ruszy? co Wy na to? Quote
Recommended Posts