Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On zaginął w grudniu. Może go ktoś adoptował... Bo został skradziony...

Iza oglądała zdjęcia i sądzi, że to może być on. Chce jutro jechać i go zobaczyć na własne oczy. Podałam jej nr tel komórkowego z pierwszego postu.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
On zaginął w grudniu. Może go ktoś adoptował... Bo został skradziony...

Iza oglądała zdjęcia i sądzi, że to może być on. Chce jutro jechać i go zobaczyć na własne oczy. Podałam jej nr tel komórkowego z pierwszego postu.

super. dzięki wielkie

Posted

nie wiem czemu zdjęcia psów, które znalazły domy i które były cały czas na stronie drugiej, są w tej chwili na stronie pierwszej.
ta dogomania mnie do szału doprowadza

Posted

Na moje oko to może być Iwan, byłam kiedyś z Izą u p. Siemińskiej w jego sprawie, zostawiłyśmy jej nawet jego zdjęcie, Iza wysyłała też na maila.

Posted

_Tosia_ napisał(a):
jestes pewna, ze ten pies ma dom?

Dziewczyny z forum rottweilera dzwoniły do przytuliska. Przekazano im że ten pies został zaadoptowany przez znajomych p. Logina.
Z tym że lepiej gdybym ja zadzwonia jutro i się upewniła. Nieraz z zamotania mogą powiedzieć coś sprzeczne z faktami. :lol:

Przedstawię jeszcze rozliczenia
łącznie wpływów 145 zł.
wydatki
- 70 zł za przewiezienie Fraszki na trasie Łódź-Warszawa
- 60 zł za zakup obróży i misek
Na koncie pozostało 15 zł
30 stycznia kończy się bazarek KONG'a który wystawiła BZIKOWA na przytulisko.

Posted

doddy napisał(a):
Uprzejmie donosze, ze blekitny ast okazal sie zaginionym Iwankiem i wrocil dzis z Iza do domu.

Super wiadomość!

Już jutro kończy się bazarek BZIKOWEJ. Aktualnie mamy z niego 33zł. Myślałam żeby kupić ze dwie, trzy smycze dla psiaków wyciągniętych przez nas. Ostatnio smycz do autobusu i pociągu dla Fraszki fundowała jedna z dogomaniaczek pomagająca nam w wyciągnięciu psa! :roll:
Przecież na takie awaryjne sytuacje musimy mieć zabezpieczenie! Obróżki kupowałam więc tuta j jesteśmy na plusie. ;)