doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 On zaginął w grudniu. Może go ktoś adoptował... Bo został skradziony... Iza oglądała zdjęcia i sądzi, że to może być on. Chce jutro jechać i go zobaczyć na własne oczy. Podałam jej nr tel komórkowego z pierwszego postu. Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 doddy napisał(a):On zaginął w grudniu. Może go ktoś adoptował... Bo został skradziony... Iza oglądała zdjęcia i sądzi, że to może być on. Chce jutro jechać i go zobaczyć na własne oczy. Podałam jej nr tel komórkowego z pierwszego postu. super. dzięki wielkie Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 nie wiem czemu zdjęcia psów, które znalazły domy i które były cały czas na stronie drugiej, są w tej chwili na stronie pierwszej. ta dogomania mnie do szału doprowadza Quote
katya Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Na moje oko to może być Iwan, byłam kiedyś z Izą u p. Siemińskiej w jego sprawie, zostawiłyśmy jej nawet jego zdjęcie, Iza wysyłała też na maila. Quote
Inkaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ma dom. Adoptowali go znajomi p. Logina. Dziewczyny z forum rottweilera dzwoniły. :lol: Quote
_Tosia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Enchantress* napisał(a): Ma dom. Adoptowali go znajomi p. Logina. Dziewczyny z forum rottweilera dzwoniły. :lol: jestes pewna, ze ten pies ma dom? Quote
Inkaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 _Tosia_ napisał(a):jestes pewna, ze ten pies ma dom? Dziewczyny z forum rottweilera dzwoniły do przytuliska. Przekazano im że ten pies został zaadoptowany przez znajomych p. Logina. Z tym że lepiej gdybym ja zadzwonia jutro i się upewniła. Nieraz z zamotania mogą powiedzieć coś sprzeczne z faktami. :lol: Przedstawię jeszcze rozliczenia łącznie wpływów 145 zł. wydatki - 70 zł za przewiezienie Fraszki na trasie Łódź-Warszawa - 60 zł za zakup obróży i misek Na koncie pozostało 15 zł 30 stycznia kończy się bazarek KONG'a który wystawiła BZIKOWA na przytulisko. Quote
doddy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Uprzejmie donosze, ze blekitny ast okazal sie zaginionym Iwankiem i wrocil dzis z Iza do domu. Quote
katya Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 doddy napisał(a):Uprzejmie donosze, ze blekitny ast okazal sie zaginionym Iwankiem i wrocil dzis z Iza do domu. :multi::multi::multi: Quote
_Tosia_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 doddy napisał(a):Uprzejmie donosze, ze blekitny ast okazal sie zaginionym Iwankiem i wrocil dzis z Iza do domu. super wieści!! Quote
Inkaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 doddy napisał(a):Uprzejmie donosze, ze blekitny ast okazal sie zaginionym Iwankiem i wrocil dzis z Iza do domu. Super wiadomość! Już jutro kończy się bazarek BZIKOWEJ. Aktualnie mamy z niego 33zł. Myślałam żeby kupić ze dwie, trzy smycze dla psiaków wyciągniętych przez nas. Ostatnio smycz do autobusu i pociągu dla Fraszki fundowała jedna z dogomaniaczek pomagająca nam w wyciągnięciu psa! :roll: Przecież na takie awaryjne sytuacje musimy mieć zabezpieczenie! Obróżki kupowałam więc tuta j jesteśmy na plusie. ;) Quote
Edi100 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Psinki pokazujcie się. nie dajcie o sobie zapomnieć:roll: Quote
Daga&Maks Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tyle psów i kotów bez domu:crazyeye:Mam nadzieje że wszystkie znajdą dom i będą szczęśliwe. Quote
Inkaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Musimy się z Tosią jakoś umówić aby razem pojechać do przytuliska i porobic zdjecia. Quote
mulinka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 śliczne psiaczki (i kociaczki) proszą o domy, chociaż tymczasowe Quote
rita60 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Psinki z Kosodrzewinki czekaja na domki. Quote
_Tosia_ Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 psiaczki kochane... czy ktoś was kiedyś zechce?... Quote
Becia66 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Czy u Was też taki zastój w adopcjach ??? :shake: Quote
Recommended Posts